۶۹۶۱۹۷
۳ نظر
۵۰۰۵
۳ نظر
۵۰۰۵
پ

افزایش صدور احکام مجازات‌های جایگزین حبس

دادستان عمومی و انقلاب تهران از افزایش صدور احکام مجازات‌های جایگزین حبس، خبر داد.

خبرگزاری ایسنا: دادستان عمومی و انقلاب تهران از افزایش صدور احکام مجازات‌های جایگزین حبس، خبر داد.

عباس جعفری دولت آبادی به صداوسیما، گفت: در قانون مجازات اسلامی، بخشی به استفاده از مجازات های جایگزین حبس اختصاص یافته که رییس قوه قضاییه نیز، دستورالعمل های لازم را دراین زمینه، ابلاغ کرده است.

وی گفت: تاکید قوه قضاییه بر این است؛ برای جرایمی که اولین بار در حوزه مسائل اجتماعی رخ می دهد از احکام جایگزین حبس استفاده شود.

وی تاکید کرد: اعمال مجازات جایگزین حبس، هم به کاهش جمعیت زندان ها کمک می کند و هم فرصت بازگشت مجدد مجرمان را به جامعه فراهم می سازد که شرایط اعمال آن در قانون مجازات اسلامی مشخص شده است.

دادستان تهران اظهار کرد: صدور احکام جایگزین حبس نسبت به سال‌های گذشته در سال ۹۶ بهبود و افزایش داشته است.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • بدون نام

    کار خوبیه

  • pepero

    این یعنی یه خبر خوب

  • بدون نام

    سوئد۱۷ملیون جمعیت داره ۲نفرزندانی وایرا ن ساعتی۵۰نفرمیرن به زندان به خاطرجرم وجنایت فساد

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج