۶۹۸۳۴۳
۵۰۱۰
۵۰۱۰
پ

درخواست گوترش برای اعمال خویشتنداری در غزه

دبیرکل سازمان ملل از تمامی طرف‌های درگیر خواست تا بر اساس شرایط کنونی در غزه حداکثر خویشتنداری را در منطقه اعمال کنند.

خبرگزاری ایسنا: دبیرکل سازمان ملل از تمامی طرف‌های درگیر خواست تا بر اساس شرایط کنونی در غزه حداکثر خویشتنداری را در منطقه اعمال کنند.

استفن دوجاریک، سخنگوی آنتونیو گوترش، دبیرکل سازمان ملل در بیانیه‌ای اعلام کرد که گوترش از تمامی طرف‌های درگیر خواسته تا از تقابل امتناع کرده و خویشتنداری حداکثری را تمرین کنند.

وی ادامه داد: گوترش به خصوص به اسرائیل تاکید کرده تا در استفاده از زور حداکثر احتیاط را خرج کند تا از تلفات بیشتر جلوگیری شود.

سخنگوی دبیرکل سازمان ملل در ادامه بیانیه خود همچنین آورده است، گوترش به این مساله اشاره داشت که غیرنظامیان باید حق تظاهرات صلح آمیز را داشته باشند. در پی رخدادهای ناگوار راهپیمایی بزرگ بازگشت در جمعه گذشته، گوترش بر درخواستش از تمامی طرفین درگیری در خویشتنداری و امتناع از هر گونه اقدامی که به خشونت یا در معرض خطر قرار گرفتن جان غیرنظامیان به ویژه کودکان منجر می‌شود، تاکید کرد.

دوجاریک افزود: گوترش همچنین بر فوریت تسریع اقدامات برای بازگشت به مذاکرات معنادار میان اسرائیل و فلسطین تاکید کرد.

از ناآرامی‌های جمعه گذشته، دست کم ۱۸ فلسطینی شهید شده و بیش از ۱۲۰۰ تن دیگر نیز زخمی شده‌اند.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج