ماجرای آشنایی عمو قناد و قلقلی در شهربازی
مجری برنامه بازی شادی تماشا گفت: اولین بار قلقلی را در شهر بازی در حال انجام پانتومیم پیدا کردم. آن زمان دانشجوی بازیگری و کارگردانی و در حال آماده سازی برنامه بازی شادی تماشا بودم.
خبرگزاری میزان: مجری برنامه بازی شادی تماشا گفت: اولین بار قلقلی را در شهر بازی در حال انجام پانتومیم پیدا کردم. آن زمان دانشجوی بازیگری و کارگردانی و در حال آماده سازی برنامه بازی شادی تماشا بودم.
مجید قناد بازیگر، مجری و تهیه کننده تلویزیون در گفت و گو با خبرنگار گروه فرهنگی خبرگزاری میزان درباره قلقلی و همکاری با او گفت: قلقلی را بچه ها و بزرگترها بسیار دوست دارند. سال ها پیش که قلقلی پخش می شد وقتی بچه ها و بزرگترها مرا می دیدند می پرسیدند قلقلی واقعا لال است؟ که من می گفتم او حرف می زند و اتفاقا صدای خوبی هم دارد که آن ها بسیار خوشحال می شدند. اگر موقعیتی پیش بیاید و عمری باقی باشد باز هم با قلقلی همکاری می کنم.
این مجری با تحسین بر دقت ناشنوایان در زمان پخش برنامه قلقلی اشاره و اظهار کرد: یک شخص ناشنوا در خیابان من را دید و با دست به پشتم زد، با ایما، اشاره و شکل تکلم خود مرا متوجه کرد که برنامه قلقلی را می بیند. گفتم چطور است؟ به من فهماند که خوب است اما قلقلی حرف می زند. به او گفتم از کجا فهمیدی؟ گفت وقتی قلقلی پشتش به شماست و شما می گویید این کار را نکند، او بر می گردد و تشکر می کند، این یعنی می شنود و کسی که می شنود ناشنوا نیست.
قناد درباره طریقه آشنایی و همکاری با شهرام لاسمی یا همان شخصیت قلقلی توضیح داد: اولین بار قلقلی را در شهر بازی در حال انجام پانتومیم پیدا کردم. آن زمان دانشجوی بازیگری و کارگردانی و در حال آماده سازی برنامه "بازی شادی تماشا" بودم. به فریبا فرهی تهیه کننده برنامه گفتم این فرد برای برنامه بسیار خوب و مناسب است. آمد، دید و با هم به این نظر رسیدیم که از او استفاده کنیم.
وی ادامه داد: بخشی از بچه ها ناشنوا هستند بنابراین برای ارتباط این بچه ها و ایجاد شادی در آن ها شهرام لاسمی در نقش قلقلی در این برنامه استفاده شد، چند برنامه دیگر هم با لاسمی همکاری کردم تا این که برنامه فیتیله را راه اندازی کردم و گفتم که می خواهم از قلقلی در این برنامه استفاده کنم اما ممانعت شد.
مجری برنامه "بازی شادی تماشا" درباره این که چه شد به دنیای کودکان وارد شد و انگیزه اش از این همه سال کار برای این گروه سنی توضیح داد: ۶، ۷ ساله بودم که پدرم را از دست دادم، می دیدم که دست بچه ها در دست پدرانشان است و این محبت برایم دوست داشتنی بود. از همان زمان دوست داشتم کمبود محبت خود را به دلیل نبودن پدر به بچه ها نشان دهم تا آن ها این کمبود را نداشته باشند. خدا را شکر می کنم که کمبود محبتم از طریق مادر جبران شد اما به هر حال محبت پدر لازم است.
قناد در ادامه تصریح کرد: فکر می کنم نتوانم بدون برنامه سازی برای بچه ها تحمل کنم شاید اگر گفته شود که دیگر نمی توانم برای بچه ها کار کنم به شکل دیگری از طریق قصه گویی و انتشار آن از طریق نوار صدایم را به گوش بچه ها برسانم. امیدوارم هیچوقت این اتفاق نیفتد که بین برنامه ساز، هنرمند و بچه ها به عنوان مخاطب جدایی بیفتد.
وی به انرژی بچه ها به عنوان عامل جدا نشدن خود از آن ها اشاره کرد و افزود: 64 سالم است اما اصلا احساس شصت و چهارسالگی ندارم، تا آن جایی که خدا به من توان دهد در این عرصه فعالیت می کنم. تا امروز احساس خستگی نکرده ام و هر وقت بچه ها را می بینم احساس خوب و همراه با شادی دارم انشاالله که خدا کمک کند تا در ادامه هم احساس خستگی نکنم.
تهیه کننده برنامه "فیتیله" که تجربه چندین ساله انواع برنامه سازی کودک را در کارنامه دارد درباره برنامه سازی در عصر جدید بیان کرد: دنیا به سرعت پیش می رود و ما باید خود را به بچه ها و نسل جدید برسانیم شاید شکل برنامه سازی در گذشته برای آن دوره مناسب بود اما الان باید ببینم در چه شکلی برنامه بسازیم که مخاطب این دوره را داشته باشد.
وی خاطرنشان کرد: کار نکردن برای بچه ها و جدایی از آن ها برایم بسیار سخت است. اگر یک بار دیگر به دنیا بیایم باز هم برای بچه ها برنامه می سازم.
تبلیغات متنی
-
زنبورها «ویروسها» را در غذا تشخیص میدهند
-
قهرمانی زودهنگام اینتر در سریآ
-
ترامپ عفو مجدد نتانیاهو را خواستار شد
-
فال روزانه دوشنبه ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۵ | فال امروز| Daily Omen
-
جنجال ستاره فرانسوی در آستانه الکلاسیکو
-
لحظه اصابت صاعقه به یک ساختمان در تبریز
-
فرود اضطراری هواپیمای حامل آقای نخستوزیر در ترکیه
-
پیام مشکوک ترامپ درباره پروژه آزادی در تنگه هرمز!
-
مثل افتادن در قعر یک چاه عمیق؛ مردم بیاینترنت ایران
-
شوک جدید تیم ملی به امیر قلعهنویی
-
ایران از عربستان قدردانی کرد
-
ادعای مسدودسازی داراییهای ایران توسط کشورهای عربی
-
سفر ترامپ به چین طبق برنامه انجام میشود
-
پایان یک گروگانگیری عجیب در سراوان بعد از ۱۲ روز
-
ویتکاف: در حال انجام گفتوگو با ایران هستیم
-
پیام مشکوک ترامپ درباره پروژه آزادی در تنگه هرمز!
-
مثل افتادن در قعر یک چاه عمیق؛ مردم بیاینترنت ایران
-
ادعای مسدودسازی داراییهای ایران توسط کشورهای عربی
-
پایان یک گروگانگیری عجیب در سراوان بعد از ۱۲ روز
-
خبرگزاری فارس: آمریکا شروط خود را تعدیل کرد
-
حمله حزبالله به خودروی حامل فرماندهان اسرائیل
-
چندین محموله سلاح وارد فرودگاه «بنگوریون» شد
-
آمریکا پاسخ طرح ۱۴ بندی ایران را داد
-
پیشنهاد دولت برای افزایش دو برابری کالابرگ
-
چند نکته درباره سخنان امام جمعه رشت علیه زنان بیحجاب
-
ادعای ترامپ: پیشنهاد جدید ایران خوب نیست
-
سلام یونایتد به لیگ قهرمانان با شکست رقیب دیرینه
-
ادعای مقام آمریکایی مبنیبر تعطیلی تاسیسات نفتی ایران
-
واکنش یاسر آسانی به پیشنهاد جدید و خبر جدایی
-
ادعای الجزیره درباره محتوای طرح پیشنهادی ایران
-
انتقاد شدید یک رسانه به اتفاقات ساحل کیش
-
خبر قرارگاه خاتمالانبیا درباره احتمال جنگ مجدد
-
فوری؛ ادعای خطرناک نتانیاهو درباره ایران
-
ماجرای خبر عجیب جدایی شارجه از امارات!
-
خبر ناامیدکننده امیرحسین ثابتی درباره اینترنت!
-
اظهارات ترامپ درباره ایران ۱۸۰درجه تغییر کرد!
-
جنگ از تنگه هرمز به سوپرمارکتها و مراکز خرید رسید
-
داستان یک بیلبورد که آینده قالیباف را پیشبینی کرد
-
حرکات عجیب ترامپ در سخنرانی دیشب سوژه شد
-
مجری فاکسنیوز سلاح جدید انتحاری ایران را معرفی کرد
-
خودروی لاکچری یک راننده اسنپ در تهران سوژه شد
-
اسامی و تصاویر ۱۴ تن از شهدای دیروز زنجان
-
تورم در ایران حتی برای فلافل هم جانشین پیدا کرد!
-
حرکت عجیب مجری، روی آنتن زنده صدا و سیما!
-
واریز حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی با رقم اضافه
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
-
سالن های آرایش و زیبایی
-
پزشکان پوست و مو
-
آموزشگاه آشپزی در تهران
-
گالری پوشاک
-
اخذ ویزا
-
کاشت ناخن
-
محصولات پزشکی
-
تدریس خصوصی
-
مزون و شوی لباس
-
اعزام دانشجو
-
خدمات آرایشی و زیبایی
-
خدمات درمانی
-
مدارس
-
طلا و جواهر و زیورآلات
-
صرافی
-
محصولات آرایش و زیبایی
-
خدمات حیوانات خانگی
-
مهد کودک
-
مبلمان
-
سیسمونی و نوزاد
-
مراکز درمانی
-
پت شاپ
-
رستوران و تهیه غذا
-
تعمیرات مبل در تهران
-
خدمات تفریح و سرگرمی
-
پزشکان متخصص
-
باشگاه های ورزشی
-
فست فودهای تهران
-
سرویس خواب
-
موبایل
-
دکتر زنان در تهران
-
فروشگاه ها و لوازم ورزشی
-
کافی شاپ و سفره خانه
-
دکوراسیون داخلی
-
لوازم خانگی
-
دندانپزشکان
-
آموزشگاه ها
-
صنایع غذایی
-
تزیینات داخلی
-
خدمات منزل
-
دندانپزشکی کودک
-
آموزشگاه زبان در تهران
-
تشریفات و موسسه پذیرایی
-
خدمات ساختمان
-
فروش و خدمات خودرو
-
پزشکان زیبایی و لاغری
-
آموزشگاه موسیقی
-
خدمات مجالس
-
قالیشویی در تهران
-
سایر خدمات
-
جراحی بینی و زیبایی
-
آموزشگاه هنری
-
آتلیه عکاسی
-
آژانس مسافرتی و هتل
ارسال نظر