۷۰۴۱۵
۱ نظر
۵۰۱۴
۱ نظر
۵۰۱۴
پ

یک معاون دیگر حسن روحانی منصوب شد

حجت الاسلام والمسلمين دکتر حسن روحاني در حکمي دکتر سورنا ستاري را به سمت معاون علمي و فناوري رييس جمهور منصوب کرد.

پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری: حجت الاسلام والمسلمين دکتر حسن روحاني در حکمي دکتر سورنا ستاري را به سمت معاون علمي و فناوري رييس جمهور منصوب کرد.

متن اين حکم به شرح زير است:

بسم الله الرحمن الرحيم

جناب آقاي دکتر سورنا ستاري

به استناد اصل ۱۲۴ قانون اساسي و نظر به مراتب تعهد، توان علمي و سوابق ارزشمند جنابعالي، به موجب اين حکم شما را به عنوان "معاون علمي و فناوري رييس جمهور" بر مي گزينم.

اميد است با عنايت الهي، در خدمت به ملت شريف ايران و نظام جمهوري اسلامي با رعايت اصول قانونمداري، اعتدال گرايي و منشور اخلاقي دولت تدبير و اميد موفق باشيد.

از تلاش هاي مجدانه سرکار خانم دکتر نسرين سلطانخواه سپاسگزاري و براي ايشان مزيد توفيق خدمت را آرزو مي نمايم.

حسن روحاني

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

سریال شفرونی نسخه کامل

با تخفیف ویژه در فیلیمو

تماشا کنید

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • سورنا

    میبینم که در این دولت داره یواش یواش کار به دست کاردونش سپرده میشه و هرکسی رو که سرکار میارن اکثرن لیاقت اون پست رو داره که جای بسی امیدواری و خوشحالیه
    پ ن 1 : دکتر سورنا ستاری فرزند سرلشگر شهید ستاری و استاد و عضو هیئت علمی دانشگاه صنعتی شریف هستن
    پ ن 2: همش به کنار اسمشو حال میکنین (سورنا) اسم یکی از بزرگترین سرداران ایران که موفق به شکست ارتش 40000 نفری مارکوس کراسوس و کشتن مارکوس کراسوسی شده بود که قیام اسپارتاکوس رو از بین برده بود و اسپارتاکوس رو کشته بود

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج