۷۰۶۵۵
۵۰۰۱
۵۰۰۱
پ

درخواست وزیر امور خارجه آمریکا از ایران

«جان کری»، وزیر امور خارجه ایالات متحده روز دوشنبه از ایران خواست تا با پیشنهادهای جدید وارد گفتگوهای هسته‌ای شود.

خبرگزاری فارس: «جان کری»، وزیر امور خارجه ایالات متحده روز دوشنبه از ایران خواست تا با پیشنهادهای جدید وارد گفتگوهای هسته‌ای شود.

این در حالی است که ایران تاکید کرده است اکنون توپ در زمین کشورهای غربی است و آنها باید بن‌بست موجود را بشکنند.

محمدجواد ظریف، وزیر امور خارجه کشورمان روز یک‌شنبه تاکید کرده بود که پیشنهاد سابق ۱+۵ به تیم مذاکره کننده ایرانی در آلماتی دیگر ارزشی ندارد.

با این حال وزیر امور خارجه آمریکا در اندونزی اظهار داشت که ایران هنوز به پیشنهاد آلماتی به‌طور کامل پاسخ نداده است.

جمهوری اسلامی ایران تاکید کرده که بر سر غنی‌سازی اورانیوم مذاکره نمی‌کند و آن را حق خود می‌داند.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج