adexo3
۷۰۹۰۴۱
۱۰ نظر
۵۰۰۵
۱۰ نظر
۵۰۰۵
پ

علی تاجرنیا: دولت روحانی ضعیف است

علی تاجرنیا، فعال سیاسی اصلاح طلب بر این عقیده است که حسن روحانی به دلیل اینکه اعتقادی به حزب و تحزب‌گرایی ندارد، سعی دارد تا مسائل را با کمک نزدیکان خود حل و فصل کند و از آنجایی که بسیاری از نزدیکان ایشان اعتقادی به برنامه‌های پیش‌روی او ندارند، نمی‌توانند دولت را به سمت کارآمدی سوق دهند.

رویداد ۲۴ نوشت: علی تاجرنیا، فعال سیاسی اصلاح طلب بر این عقیده است که حسن روحانی به دلیل اینکه اعتقادی به حزب و تحزب‌گرایی ندارد، سعی دارد تا مسائل را با کمک نزدیکان خود حل و فصل کند و از آنجایی که بسیاری از نزدیکان ایشان اعتقادی به برنامه‌های پیش‌روی او ندارند، نمی‌توانند دولت را به سمت کارآمدی سوق دهند.

چندی پیش و در راستای دیدارهای چندجانبه که در زمان آیت‌الله هاشمی برگزار می‌شد و در غیاب سیدحسن خمینی، دیداری میان آقایان روحانی، خاتمی و ناطق نوری صورت گرفت که مسائل روز و عملکرد دولت، محور این گفت‌و گوها بوده است.

بر اساس گفته‌های یک منبع آگاه، آقای خاتمی در این جلسه به صراحت از آقای روحانی انتقاد کردند و گفتند: «شما وعده‌های انتخاباتی داده‌اید که تقریبا به بسیاری از آن‌ها عمل نکرده‌اید، مردم حساس شده‌اند و این ناامیدی کار اصلاح‌طلبان را برای انتخابات بعدی با مشکل روبرو می‌کند.

نکته دیگری که خاتمی مطرح کرد در خصوص رفع حصر بود،‌ ایشان به آقای روحانی گفت شما وعده رفع حصر را در سال ۹۲ دادید و بعدها موکول به سال ۹۶ کردید، چرا این موضوع را به طور جدی پیگیری نمی‌کنید؟

در این جلسه همچنین آقای ناطق نوری نیز به تبع ناکارآمدی دولت در برخی از حوزه‌ها از آقای روحانی انتقاد کرده و بیشترین انتقادات جدی شیخ نور در زمینه حصر و تاکید بر سرعت بخشیدن به اجرایی شدن برنامه‌ها و شعارهای دولت بوده است.

انتقادات به شیخ اعتدال تقریبا به امری متداول تبدیل شده است. از همان روزهایی که با وعده‌های رفع حصر و گسترش فضای آزادی و... پا به پاستور گذاشت، انتقادات به او شروع شد. عدم رفع حصر، نوسانات ارزی، فیلترینگ شبکه‌های اجتماعی و... مهمترین مسائلی هستند که باعث می‌شود روحانی حتی از سوی حامیان اصلی خود هم مورد نقد قرار بگیرد، زیرا این ناکارآمدی‌ها نه تنها وجهه روحانی را تخریب می‌کند، بلکه باعث تضعیف جایگاه اصلاح طلبان نیز می‌شود.

علی تاجرنیا، فعال سیاسی اصلاح‌طلب و نماینده اسبق مجلس شورای اسلامی، در گفت‌وگو با رویداد۲۴ با اشاره به جلسه چندروز گذشته ناطق‌نوری، سیدمحمدخاتمی با حسن روحانی و انتقاد آن‌ها از عملکرد رییس‌جمهوری، گفت: واقعیتی که وجود دارد این است که ما در کشورمان تا نتوانیم تیم اجرایی کارآمد و تحزب‌گرایی داشته باشیم، محافل باندی و جناحی جای احزاب را می‌گیرند. آقای روحانی از آنجایی که شخصا فرد حزبی و حزب‌گرایی نیست و اصولا اعتقادی به تشکلات حزبی ندارد، همواره سعی کرده است که امورات را از طریق حلقه نزدیک دوستان و نزدیکان خود حل و فصل کند.

تاجرنیا، ادامه داد: از سوی دیگر، مشاورین آقای روحانی کسانی هستند که به لحاظ سبقه سیاسی در جریان اصولگرایی جای می‌گیرند و حتی نتوانسته‌اند متناسب با مطالبات رییس‌جمهور، فضای جامعه و خواسته‌های مردم هماهنگ کنند. این حلقه نزدیکان هم به دلیل محافظه کاری و هم به دلیل عدم اعتقاد به برنامه‌های پیش‌روی دولت، برای رییس‌جمهور به نوعی ترمز شده‌اند.

این فعال سیاسی با اشاره به اینکه حلقه نزدیکان روحانی نفوذ بیشتری از معاون اول و وزرای دولت به رییس‌جمهور دارند و از این‌رو روحانی نتوانسته است توفیقات خوبی را به دست بیاورد، گفت: این موضوع نه تنها برای شخص آقای روحانی، بلکه برای بدنه جریان اصلاحات نیز تبعات بسیار منفی را در پی دارد. البته این موضوع را هم باید در نظر داشت که به دلیل مشکلاتی که از دولت نهم و دهم باقی مانده بود، شرایط دشوارتری را برای رییس‌جمهور ایجاد کرده و به همین دلیل این موضوع نیازمند این است که مدیران اجرایی و کارآمدتری در دولت حضور پیدا کنند.

نماینده سابق مجلس در ادامه تصریح کرد: آن مسائلی که به قوای دیگر مرتبط می‌شود و دست رییس‌جمهور در آن کوتاه است را مردم کاملا درک می‌کنند اما مردم آن دسته از مشکلات و موانعی که به حوزه دولت و شخص روحانی برمی‌گردد را به هیچ عنوان نه می‌پذیرند و نه درک می‌کنند. اینکه وزیر آموزش و پرورش از یادگیری زبان روسی در مدارس صحبت می‌کند یا به طور مثال بحث فیلترینگ تلگرام و غیره، مسائلی هستند که دولت باید در قبال آن‌ها پاسخگو باشد. هرچند تصمیماتی که در آن دوره گرفته شده باعث بروز مشکلات بسیاری شده است.

تاجرنیا تاکید کرد: به نظرم من انداختن مشکلات به گردن دولت نهم و دهم از سوی دولت، اصلا مناسب و توجیه پذیر نیست و ناکارآمدی‌های دولت، روحانی و جریان اصلاحات را متضرر می‌کند.

این کارشناس مسائل سیاسی با تاکید بر اینکه توصیه می‌کنم آقای روحانی سخنرانی‌های دوران انتخابات خود را بار دیگر گوش دهد، خاطرنشان کرد: رییس جمهور بسیار محافظه کارانه عمل می‌کند. ایشان سوابق روسای جمهور گذشته را دیده است و تصور می‌کند که با محافظه کاری می‌تواند جایگاه خود را حفظ کند، اما باید بداند که جریان رقیب و مخالف، بسیار بی‌رحم‌تر از آن هستند که فکر کند.

وی همچنین با اشاره به خروج کاوه مدنی از کشور، افزود: زمانی که دولت یک فردی را از خارج از کشور برای پست معاونت به ایران دعوت می‌کند و بعد به دلیل فشارهای سیاسی که هیچ ارتباطی با حوزه کاری آن شخص ندارد، سریعا از موضع خود عقب نشینی می‌کند، نباید هیچ انتظاری در مورد تغییر و تحول از این دولت داشته باشیم، این یک دولت ضعیف است. دولت با وجود افرادی مانند نهاوندیان، نوبخت و واعظی دچار تحول نخواهد شد و اگر آقای روحانی به فکر ایجاد تحول و موفقیت است باید این تحول را از نزدیکان خود شروع کند.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.
آموزش هوش مصنوعی

تا دیر نشده یاد بگیرین! الان دیگه همه با هوش مصنوعی مقاله و تحقیق می‌نویسن لوگو و پوستر طراحی میکنن
ویدئو و تیزر میسازن و … شروع یادگیری:

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    نظر کاربران

    • بدون نام

      عجب جای نوبخت بیایی چه طوره
      حتما تو قوی هستی
      ان وقت طرفدار روحانی مشی

      سخن کم کوی و گزید کوی
      ما ماندیم از حرفهای شما سیاسیون
      نون را به نرخ روز می خوردید
      دشمن دور برماست
      انوقت شما بگید فانی چی شده چی کرد
      دست بردارید

    • رفیعی

      تازه به این نتیجه رسیدین وازخواب بیداردین که چیزی رانباید به دولت 9و10ربط بدین هرچند سالهاست مشکل هستش ولی یدراین چند سال دیگه جیبمون داره سقوط میکنه

    • بدون نام

      دولت روحانی اگه ضعیفه چرا نمیره لیگ یک

    • بدون نام

      سازمان مدیریت واستخدامی کشوری بیخاصیت= کشور ویران و فقیر

    • بدون نام

      ضعیف

    • بدون نام

      من موندم چرا اینقدر روحانی رو اذیت می کنید.اگه روحانی ضعیفه پس چرا برای بار دوم حمایتش کردید؟ خیلی حقه بازید.

    • بدون نام

      دولت آقای روحانی تو حرافی .خالی بستن. از جیب مردم هزینه کردن. درجه یک است.

    • دولتی

      از نشانه های ضعف دروغگویی مسولان دولتی است.

    • بدون نام

      تمام دولتها ضعیف بودند وهستند

      پاسخ ها

      • بدون نام

        دولت ضدضعیف وپرضعف

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج