۷۲۷۱۵۰
۲ نظر
۵۰۰۲
۲ نظر
۵۰۰۲
پ

۱۱ استان کشور تحت تاثیر سیل و آبگرفتگی

رئیس سازمان امداد و نجات، به تشریح امدادرسانی در مناطق سیلابی کشور پرداخت.

خبرگزاری مهر: رئیس سازمان امداد و نجات، به تشریح امدادرسانی در مناطق سیلابی کشور پرداخت.

مرتضی سلیمی گفت: عملیات سیل و آبگرفتگی، توفان و رعد و برق طی ٧٢ ساعت گذشته در ١١ استان آذربایجان شرقی و غربی، اردبیل، ایلام، اصفهان، البرز، تهران، زنجان، قزوین، لرستان و مرکزی، انجام شد.

وی با اشاره مناطق امدارسانی شده که شامل ٢٣ شهر و روستا بوده است، افزود: نیروهای عملیاتی توانسته اند به ١٠١٤ نفر امدادرسانی کنند و ۳۲ نفر اسکان اضطراری یافته اند.

سلیمی از انتقال دو نفر به مراکز درمانی خبر داد و گفت: در این حوادث ۷ فوتی داشته ایم که یک نفر بر اثر ریزش آوار و ۶ نفر در اثر صاعقه جان خود را از دست دادند.

وی به تخلیه آب از ١٢٢ واحد مسکونی و رهاسازی ۲۱ دستگاه خودرو از مسیر سیلاب، اشاره کرد و افزود: در این عملیات ها ۱۸۵ نفر در قالب ۵۵ تیم عملیاتی، کار امدادرسانی و نجات حادثه دیدگان را بر عهده داشتند.

سلیمی از توزیع ٧ دستگاه چادر به همراه ١٢٠ تخته پتو و ٥٠٠ کیلوگرم نایلون در این عملیات ها خبر داد.

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

سریال شفرونی نسخه کامل

با تخفیف ویژه در فیلیمو

تماشا کنید

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • بدون نام

    ولی هنوزم 30 درصد کمتر از پارساله!

  • لالا

    هرچه هم آب از آسمان الاهی میبارد مدیریت جمع آوری نیست .

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج