۷۴۲۵۸
۵۰۰۴
۵۰۰۴
پ

متن اولین بیانیه مشترک ایران و آژانس

ایران و آژانس در پایان دو روز مذاکره در وین بیانیه مشترک صادر کردند.

خبرگزاری ایسنا: ایران و آژانس در پایان دو روز مذاکره در وین بیانیه مشترک صادر کردند.

متن این بیانیه به این شرح است:

"به دنبال دیدار یوکیا آمانو، مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی و سید عباس عراقچی، معاون وزیر امور خارجه ایران، هیات‌های ایران و آژانس جلسه‌ای مفید درباره مسایل گذشته و حال در ۲۸ و ۲۹ اکتبر (۶ و ۷ آبان) برگزار کردند.

ایران پیشنهاد جدیدی را در زمینه اقدامات عملی ارایه کرد که به عنوان یک عمل سازنده برای تقویت همکاری‌ها و گفت‌وگو با رویکرد حل همه مسایل باقی‌مانده در آینده است.

پس از گفت‌وگوهای اساسی تصمیم گرفته شد که نشست بعدی در ۲۰ آبان (۱۱ نوامبر) در تهران برای پیشبرد همکاری‌ها برگزار شود."
Native Ad

وب گردی

کماکل، فراتر از الکل

تولید کننده انواع ضدعفونی کننده‌های اسانس دار

مشاهده اطلاعات بیشتر

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

Bartarinha Native Ads

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج