جزئیات آدمربایی ۱۰۰ میلیونی در شرق تهران
سرپرست پلیس آگاهی تهران بزرگ از دستگیری دو سارق کودکربا که با ربودن پسربچهای پنج ساله، قصد اخاذی ۱۰۰ میلیون تومانی از خانوادهاش را داشتند، خبر داد.
خبرگزاری ایسنا: سرپرست پلیس آگاهی تهران بزرگ از دستگیری دو سارق کودکربا که با ربودن پسربچهای پنج ساله، قصد اخاذی ۱۰۰ میلیون تومانی از خانوادهاش را داشتند، خبر داد.
در ساعت ۲۰:۳۰ بیست و چهارم تیرماه امسال از طریق مرکز فوریت های پلیسی ۱۱۰ وقوع یک کودک ربایی در محدوده خیابان دردشت به کلانتری ۱۴۷ گلبرگ اعلام شد که بلافاصله مأموران کلانتری ۱۴۷ در محل حاضر شده و با تأیید خبر اولیه، موضوع را به اداره یازدهم مبارزه با آدم ربایی پلیس آگاهی تهران بزرگ اعلام کردند.
باحضور کارآگاهان اداره یازدهم پلیس آگاهی تهران بزرگ، پدر نیما کودک ربوده شده در اظهاراتش به کارآگاهان گفت: فرد ناشناسی طی تماس تلفنی با گوشی تلفن همراهم مدعی شد که پسرم توسط آنها ربوده شده و در ازای آزادی پسرم باید مبلغ ۱۰۰ میلیون تومان به آنها پرداخت کنم و در غیر این صورت جنازه پسرم را برایم خواهد فرستاد.
کارآگاهان اداره یازدهم پلیس آگاهی در ادامه تحقیقات خود اطلاع پیدا کردند که در زمان ربوده شدن نیما ۵ ساله، خواهر ۱۱ سالهاش شاهد ربوده شدن برادر کوچکتر خود بوده است که بلافاصله تحقیقات از خواهر نیما در دستور کارآگاهان قرار گرفت.
یاراحمدی درخصوص شناسایی و دستگیری متهمان پرونده گفت: خواهر نیما که شاهد صحنه ربوده شدن برادرش بود در اظهاراتش به کارآگاهان گفت که راننده موتورسیکلت را چندین بار به همراه یکی از اهالی مجتمع مسکونی محل زندگیشان که در طبقه بالای خانه آنها سکونت دارد مشاهده کرده است.
باتوجه به اطلاعات جدید بهدست آمده از خواهر نیما، کارآگاهان اداره یازدهم پلیس آگاهی در ۳۰ دقیقه بامداد روز ۲۵ تیرماه اقدام به دستگیری همسایه طبقه سوم ساختمان به نام سعید . ک ۴۰ ساله کردند اما سعید در اظهارات اولیه منکر هرگونه ارتباط خود با ربوده شدن نیما پنج ساله یا آشنایی با فرد کودک ربا شد.
همزمان با دستگیری سعید و آغاز تحقیقات از وی، کارآگاهان اداره یازدهم پلیس آگاهی اطلاع پیدا کردند که کمتر از چند ساعت از دستگیری سعید، نیما توسط کودک ربا در خیابان رها شده که بلافاصله کارآگاهان پلیس آگاهی به همراه پدر ومادر نیما به محل رها شدن درمحدوده میدان نبوت در شرق تهران مراجعه و موفق به پیدا کردن نیما شدند.
با توجه به دلایل و مستندات بهدست آمده، کارآگاهان اطمینان پیدا کردند که سعید یکی از متهمین اصلی پرونده است که همدستش با اطلاع از دستگیری وی و با هدف عدم ادامه رسیدگی به پرونده کودک ربایی از سوی پلیس، نیما را رها کرده تا شاید پلیس از ادامه رسیدگی به پرونده صرف نظر کند. لذا بار دیگر تحقیقات پلیسی از سعید در دستورکار کارآگاهان اداره یازدهم پلیس آگاهی قرار گرفت و اینبار سعید با اعتراف صریح به مشارکت مستقیم خود در کودکربایی، همدست خود به نام پوریا . س ۳۵ ساله را به عنوان فرد کودک ربا معرفی کرد که بلافاصله پوریا به عنوان یکی از مجرمان سابقهدار حرفه ای و تحت تعقیب پلیس آگاهی مورد شناسایی قرار گرفت.
اقدامات پلیسی برای دستگیری پوریا در شرایطی آغاز شد که وی از محل سکونتش در یکی از میادین منطقه نارمک متواری شده بود. در ادامه کارآگاهان اداره یازدهم با شناسایی دقیق محل تردد پوریا، در ساعت ۱۱:۵۰ روز ۲۷ تیرماه موفق به دستگیری وی شدند.
در زمان دستگیری ، پوریا سعی داشت تا با موتورسیکلت از محل متواری شود که تلاش وی برای فرار باعث تصادف وی با چندین عابر پیاده و مجروحیت آنها شد اما با این وجود به فرار خود ادامه داد تا اینکه سرانجام کارآگاهان با رعایت قانون به کارگیری سلاح و شلیک چند تیر هوایی ، پوریا را از ناحیه پا مورد هدف دو گلوله قرار داده و او را دستگیر کردند.
پوریا در همان تحقیقات اولیه صراحتا سعید را به عنوان طراح و خودش را به عنوان مجری نقشه کودک ربایی معرفی کرد و معترف شد که در چند ساعتی که نیما را در اختیار داشته او را در خودرو سواری متعلق به یکی از بستگانش که به امانت گرفته بود، نگهداری میکرده و تصور او و سعید آن بوده که پدر نیما بدون هیچگونه مقاومتی پول درخواستی آنها را پرداخت خواهد کرد.
براساس اعلام مرکز اطلاعرسانی پلیس آگاهی تهران بزرگ، سرهنگ حمیدرضا یاراحمدی، سرپرست پلیس آگاهی تهران بزرگ با اعلام این خبر گفت: هر دو متهم با قرار قانونی صادر شده از سوی بازپرس شعبه هشتم دادسرای ناحیه ۲۷ تهران در اختیار اداره یازدهم مبارزه با آدم ربایی پلیس آگاهی تهران بزرگ قرار دارند.
تبلیغات متنی
-
در نزدیکی محل اقامت ترامپ تیراندازی شد
-
ترامپ درباره نقض آتشبس توسط ایران حرف زد
-
صداوسیما محاصره دریایی امارات را اعلام کرد
-
هیات داوران کن ۲۰۲۶ معرفی شدند
-
اقدام تازه و هماهنگ آمریکا و کشورهای عربی علیه ایران
-
ادعای تازه و خبرساز امارات درباره حمله ایران
-
خارجی استقلال در راه بازگشت به تهران
-
صداوسیما: آمریکا مقصر اتفاق امروز در امارات بود
-
زمان واریز کالابرگ اعلام شد
-
اولین واکنش ایران به احتمال حمله در ساعات آینده
-
روسیه با اوکراین اعلام آتشبس کرد
-
ادموند بزیک در پرسپولیس پست گرفت
-
تصاویری از انفجار در امارات پس از اصابت پرتابه
-
نطق تازه و شبانه ترامپ درباره ایران خبرساز شد
-
تصویری از چند موشک در آسمان سواحل جنوبی ایران
-
در نزدیکی محل اقامت ترامپ تیراندازی شد
-
ترامپ درباره نقض آتشبس توسط ایران حرف زد
-
اقدام تازه و هماهنگ آمریکا و کشورهای عربی علیه ایران
-
اولین واکنش ایران به احتمال حمله در ساعات آینده
-
تصاویری از انفجار در امارات پس از اصابت پرتابه
-
نطق تازه و شبانه ترامپ درباره ایران خبرساز شد
-
آمادهباش در اسرائیل و بحرین برای حمله احتمالی
-
بعد از امارات، عمان نیز هدف حمله قرار گرفت
-
اطلاعیه سنتکام درباره عملیات نظامی در تنگه هرمز
-
تصاویری از درگیری امروز ایران با ناوشکن آمریکا
-
اماراتیها از آمریکا و اسرائیل کمک خواستند
-
واکنش شبکه خبر درباره حمله به تاسیسات پتروشیمی امارات
-
امارات مدعی حمله ایران به بندر فجیره شد
-
فعال شدن پدافند هوایی امارات در پی تهدید موشکی
-
قطر، حملات ایران در تنگه هرمز را محکوم کرد!
-
انتقاد شدید یک رسانه به اتفاقات ساحل کیش
-
فوری؛ ادعای خطرناک نتانیاهو درباره ایران
-
ماجرای خبر عجیب جدایی شارجه از امارات!
-
اظهارات ترامپ درباره ایران ۱۸۰درجه تغییر کرد!
-
حرکت عجیب مجری، روی آنتن زنده صدا و سیما!
-
واکنش شبکه خبر درباره حمله به تاسیسات پتروشیمی امارات
-
تصاویری از درگیری امروز ایران با ناوشکن آمریکا
-
اولین واکنش ایران به احتمال حمله در ساعات آینده
-
نطق تازه و شبانه ترامپ درباره ایران خبرساز شد
-
پیام مشکوک ترامپ درباره پروژه آزادی در تنگه هرمز!
-
آمریکا آغاز عملیات در تنگه هرمز را اعلام کرد
-
خودروی لاکچری یک راننده اسنپ در تهران سوژه شد
-
واریز حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی با رقم اضافه
-
زمان رفع محدودیت اینترنت اعلام شد
-
ویدیوی منتشره فارس از سه اعدامی امروز در مشهد
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
-
سالن های آرایش و زیبایی
-
پزشکان پوست و مو
-
آموزشگاه آشپزی در تهران
-
گالری پوشاک
-
اخذ ویزا
-
کاشت ناخن
-
محصولات پزشکی
-
تدریس خصوصی
-
مزون و شوی لباس
-
اعزام دانشجو
-
خدمات آرایشی و زیبایی
-
خدمات درمانی
-
مدارس
-
طلا و جواهر و زیورآلات
-
صرافی
-
محصولات آرایش و زیبایی
-
خدمات حیوانات خانگی
-
مهد کودک
-
مبلمان
-
سیسمونی و نوزاد
-
مراکز درمانی
-
پت شاپ
-
رستوران و تهیه غذا
-
تعمیرات مبل در تهران
-
خدمات تفریح و سرگرمی
-
پزشکان متخصص
-
باشگاه های ورزشی
-
فست فودهای تهران
-
سرویس خواب
-
موبایل
-
دکتر زنان در تهران
-
فروشگاه ها و لوازم ورزشی
-
کافی شاپ و سفره خانه
-
دکوراسیون داخلی
-
لوازم خانگی
-
دندانپزشکان
-
آموزشگاه ها
-
صنایع غذایی
-
تزیینات داخلی
-
خدمات منزل
-
دندانپزشکی کودک
-
آموزشگاه زبان در تهران
-
تشریفات و موسسه پذیرایی
-
خدمات ساختمان
-
فروش و خدمات خودرو
-
پزشکان زیبایی و لاغری
-
آموزشگاه موسیقی
-
خدمات مجالس
-
قالیشویی در تهران
-
سایر خدمات
-
جراحی بینی و زیبایی
-
آموزشگاه هنری
-
آتلیه عکاسی
-
آژانس مسافرتی و هتل
نظر کاربران
وا... هنوز مردم فکر میکنن فیلم هندیه
اایرانی یه بچه زن پول نمیده بی خودکی خودتو تو درد سر نداز