۷۴۹۱۵۸
۵۰۱۳
۵۰۱۳
پ

واکنش اردن به یورش اسرائیل به مسجدالاقصی

اردن به یورش شمار زیادی از صهیونیستها به مسجد الاقصی و هتاکی به این مکان مقدس واکنش نشان داد.

خبرگزاری مهر: جمانه غنیمات سخنگوی دولت اردن گفت: سفارت ما در تل آویو، یادداشت اعتراض آمیزی به وزارت خارجه اسرائیل صبح امروز تحویل داده که در آن مراتب محکومیت شدید در قبال تعرض به مسجد الاقصی ابراز داشته شده و خواستار توقف این قبیل اقدامات شده است.

وی اقدامات تحریک آمیز متوالی ضد مسجد الاقصی به ویژه یورش امروز از سوی صهیونیستها را محکوم کرد و اعلام کرد: این قبیل اقدامات محکوم و مردود است و حرمت این مکان مقدس را از بین می برد و احساسات نمازگزاران و مسلمانان در همه جای دنیا را جریحه دار می کند.

واکنش اردن به یورش صهیونیست‌ها به مسجدالاقصی

شایان ذکر است که بیش از ۷۰۰ شهرک نشین صهیونیست امروز در اقدامی هتاکانه ضمن یورش به صحن های مسجدالاقصی اقدام به سر دادن شعارهای ضد اسلامی کردند.

شهرک نشینان در یورش خود به مسجدالاقصی از حمایت نظامیان صهیونیست برخوردار بودند.

Native Ad

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

کماکل، فراتر از الکل

تولید کننده انواع ضدعفونی کننده‌های اسانس دار

مشاهده اطلاعات بیشتر

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

Bartarinha Native Ads

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج