adexo3
۷۵۵۸۸
۵۰۰۰
۵۰۰۰
پ

چهارمین عامل مهم مرگ و میر را بشناسید

براساس تازه ترین مطالعات دانشمندان ، آلودگی هوای داخل منازل پس از سوء تغذیه ، فشار خون بالا و مصرف دخانیات ، چهارمین عامل مهم احتمال کاهش امید به زندگی است.

واحد مرکزی خبر: براساس تازه ترین مطالعات دانشمندان ، آلودگی هوای داخل منازل پس از سوء تغذیه ، فشار خون بالا و مصرف دخانیات ، چهارمین عامل مهم احتمال کاهش امید به زندگی است.

آژانس بین المللی تحقیقات سرطان سازمان جهانی بهداشت اخیرا آلودگی هوای بیرون را به عنوان یکی از عوامل سرطان‌زا طبقه بندی کرده است. با دانستن این موضوع ممکن است فراموش کنیم که دشمن ریه میلیاردها انسان ، پیش از آلودگی هوای بیرون ، آلودگی هوای داخل خانه ها است.

به گزارش خبرگزاری فرانسه از پاریس ، سال ۲۰۱۰ در چارچوب برنامه « بار جهانی بیماری ها » تحت نظارت سازمان جهانی بهداشت ، آلودگی هوای بیرون ناشی از ذرات ریز یا ترافیک خودروها در ردیف نهم طبقه بندی عوامل مرگ زودرس و معلولیت ، قرار گرفت.

راس اندرسون ، استاد اپیدمیولوژی و بهداشت عمومی دانشگاه لندن در کنفرانسی که هفته گذشته از سوی اتحادیه بین المللی مقابله با سل و بیماری های ریوی برگزار شد ، گفت آلودگی هوای داخل اصولا ناشی از استفاده خانگی از سوخت جامد به ویژه هیزم و ذغال سنگ است.

این اتحادیه که در سال ۱۹۲۰ برای مقابله با بیماری سل تاسیس شد ، اعلام کرد حدود سه میلیارد نفر از مردم جهان به ویژه در کشورهای فقیر برای آشپزی از سوخت جامد یا اجاق های ابتدایی استفاده می کنند که این اجاق ها ذرات بسیار ریز ، مونوکسید کربن (گاز بسیار سمی و خطرناک برای انسان) و آلاینده های دیگری منتشر می کنند که تا صد برابر بیشتر از سطح توصیه شده توسط سازمان جهانی بهداشت است.

بنا به اعلام سازمان جهانی بهداشت ، سالانه دو میلیون نفر به علت سیستم بد گرمایشی یا پخت و پز جان خود را از دست می دهند که بیش از یک میلیون مورد از این مرگ و میرها ناشی از ابتلا به بیماری مزمن ریوی است. زنان بیشترین افرادی هستند که به این بیماری ها مبتلا می شوند.

مطالعات نشان می دهد که سه نوع بیماری تنفسی به شدت با قرار گرفتن در معرض دود ناشی از سوخت های جامد در ارتباط است : عفونت حاد تنفسی کودکان ، بیماری مزمن انسدادی ریه و سرطان ریه در زنانی که در معرض دود ذغال سنگ هستند.
حدود نیمی از مرگ و میر کودکان زیر پنج ساله مبتلا به عفونت حاد تنفسی ، ناشی از آلودگی هوای داخل خانه ها است.

دکتر پائولا فوجیوارا ، یکی از مسئولان اتحادیه بین المللی مقابله با سل و بیماری های ریوی گفت : « همه ما با هوای اطرافمان در ارتباط هستیم. باید آلودگی هوا را در سطح جهان به عنوان معضلی جدی برای سلامت در نظر گرفت و از دولت ها بخواهیم به خصوص برای محافظت از کودکان قوانینی مناسب وضع و اجرا کنند.»

وی افزود آلودگی هوا مانند سیگار نیست که بتوان آن را ممنوع کرد ، زیرا مردم باید پخت و پز کنند. توسعه تکنیک های مناسب تر برای پخت و پز و بهبود شرایط محیط زندگی و تهویه داخل خانه ها ، مستلزم فرایندی تدریجی است.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج