۷۶۲۳۵۰
۵۰۱۵
۵۰۱۵
پ

روسیه، استفاده از طالبان علیه داعش را رد کرد

وزیر امور خارجه روسیه گفت که مسکو قصد ندارد از طالبان برای مبارزه با گروه تروریستی داعش در افغانستان استفاده کند.

خبرگزاری تسنیم: "سرگی لاوروف" وزیر امور خارجه روسیه احتمال استفاده این کشور از طالبان برای مبارزه با گروه تروریستی داعش در افغانستان را رد کرد.

وی که در کنفرانس خبری با "ایویکا داسیک" معاون نخست وزیر و وزیر امور خارجه صربستان صحبت می کرد، گفت: من حتی به صورت فرضی نیز نمی توانم تصور کنم که روسیه چگونه می تواند از طالبان برای مبارزه با داعش در افغانستان استفاده کند.

وی در ادامه گفت: ما در مبارزه با داعش از تمامی شیوه های ممکن استفاده می کنیم. ما از سوریه در این نبرد حمایت می کنیم و کمک هایی را برای تجهیز ارتش عراق برای همین هدف انجام داده ایم.

وزیر امور خارجه روسیه اضافه کرد که مسکو از ۱۲ کشور از جمله آمریکا برای رایزنی بین المللی درباره افغانستان دعوت کرده تا در روز ۴ سپتامبر در مسکو گرد هم آیند.

Native Ad

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

کماکل، فراتر از الکل

تولید کننده انواع ضدعفونی کننده‌های اسانس دار

مشاهده اطلاعات بیشتر

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

Bartarinha Native Ads

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج