۷۶۷۳۸
۵۰۰۱
۵۰۰۱
پ

رایزنی‌ های عارف درباره موسوی و کروبی

دکتر محمدرضا عارف رایزنی‌هایی را با برخی مقامات مسئول برای حل مشکل حصر میرحسین موسوی، زهرا رهنورد و مهدی کروبی انجام داده است.

خبرگزاری ایسنا: دکتر محمدرضا عارف رایزنی‌هایی را با برخی مقامات مسئول برای حل مشکل حصر میرحسین موسوی، زهرا رهنورد و مهدی کروبی انجام داده است.

«سلام نو» نوشت: شنیده شده است عارف که در زمان انتخابات ریاست جمهوری بر ضرورت مشخص شدن وضعیت میر حسین موسوی، زهرا رهنورد و مهدی کروبی سخن گفته بود، اخیرا تلاش‌هایی را در سطح رایزنی با برخی مقامات مسئول برای حل این مشکل انجام داده است.

وی اخیرا در دیدار با جبهه اصلاح‌طلبان نیز گفته که امیدوار است در آینده‌ای نزدیک خبرهای خوبی از رفع حصر شنیده شود.
Native Ad

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

کماکل، فراتر از الکل

تولید کننده انواع ضدعفونی کننده‌های اسانس دار

مشاهده اطلاعات بیشتر

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

Bartarinha Native Ads

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج