سکه ثامن مجوز فعالیت در فضای مجازی نداشت
یک مقام مسئول در وزارت صمت گفت:نشان نماد کسب کار در فضای مجازی یک نشان کامل برای اعتماد به موسسه نیست و سکه ثامن هیچگونه مجوز کسب و کار در فضای مجازی نداشته است.
باشگاه خبرنگاران جوان: امیری معاون مرکز توسعه تجارت الکترونیک وزارت صمت در برنامه گفتگوی ۱۸:۳۰ شبکه خبر در خصوص موضوع ورشکستگی شرکت سکه ثامن اظهار داشت: نشان کسب و کار در فضای مجازی نمی تواند تضمین کننده صحت و سلامت کسب و کار باشد؛ مالباختگان سکه ثامن به نشان اعتماد این شرکت، اعتماد کردند که این نشان تنها برای احراز هویت است.
وی ادامه داد:کسب و کار اینترنتی سکه ثامن در تیر ماه ۹۶ نماد اعتماد دریافت کرده است که متناسب با مجوز اتحادیه صنف طلافروشان در سال ۹۵ بوده است.
سرپرست معاونت تسهیل تجاری و توسعه کاربردهای مرکز توسعه تجارت الکترونیک با اشاره به اینکه مجوز طلا فروشی سکه ثامن تا سال ۱۴۰۰ اعتبار داشته است، افزود: بر اساس مجوز طلا فروشی و برخی تحقیقات معاونت تسهیل در سال ۹۶ به این شرکت مجوز کسب و کار اینترنتی داده شده است.
امیری به مصوبه شورای پول و اعتبار در سال ۹۳ و ممنوع بودن فروش سکه اینترنتی اشاره کرد و گفت: شرکت «سکه ثامن» نماد الکترونیکی اخذ شده را بر اساس فروش اینترنتی سکه اخذ نکرده است بلکه برای فروش طلای آب شده و جواهرآلات و مصنوعات طلا مجوز گرفته است.
وی گفت: ما در سال ۹۶ متوجه شدیم این موسسه اقدام به فروش اینترنتی سکه کرده است اما در سال ۹۷ به این موسسه بر اساس رسیدگی نکردن به شکایت های مکرر اخطار داده شد و معاونت تسهیل تجاری و توسعه کاربردهای مرکز توسعه تجارت الکترونیک مطلع شده است.
این مقام مسئول به اصلاح مجوز شرکت سکه ثامن پس از سه اخطار اشاره کرد و گفت: بعد از اخطار های داده شده به این شرکت در سال ۹۷ شرکت «سکه ثامن» فروش طلا را حذف و فقط اقدام به فروش طلای آب شده کرده است.
امیری تصریح کرد: مشتری ها به امید دریافت آتی اقدام به خرید اینترنتی کردند اما دریافت طلا را به تعویق انداخته اند.
وی افزود: نشان نماد کسب کار در فضای مجازی یک نشان کامل برای اعتماد به موسسه نیست. سکه ثامن هیچگونه مجوز کسب و کار در فضای مجازی نداشته است.
امیری به تعلیق شدن نماد اعتماد پس از توجه نکردن به اخطار ها و شکایت ها اشاره کرد و گفت: از تاریخ ۲۵ شهریور امسال یعنی ۵ روز پیش مجوز کسب طلا فروشی وی تعلیق شده بود.
وی تصریح کرد: شکایت ها از شرکت موسوم به سکه ثامن در سال ۹۷ بوده است بابت همین ۵ روز پیش نماد اعتماد این شرکت تعلیق شده است.
سرپرست معاونت تسهیل تجاری و توسعه کاربردهای مرکز توسعه تجارت الکترونیک افزود: ما به مشارکت فعالیت بانک ها در مورد افزایش نابهنگام حساب های بانکی برخی شرکت ها برای مقابله با فعالیت های پولشویی نیاز داریم.
وی با اشاره به استعلام پلیس فتای مرکز در این خصوص افزود: وقتی شکایت ها از یک تعدادی بیشتر می شود دادستانی ورود می کند.
بر اساس این گزارش الفت نسب سخنگوی اتحادیه کسب و کارهای مجازی در ارتباط تلفنی گفت: این شرکت مجوزی برای کسب و کار فضای مجازی نداشته است علاوه بر این موسسه ملزم به گرفتن مجوز کسب و کار کشوری بوده است، مجوز این شرکت خاص شهرستان بناب بوده است.
وی افزود: این شرکت در زمان راه اندازی اتحادیه در دی سال ۹۵ درخواست مجوز کرده است.
الفت نسب تصریح کرد: ۸ ماه است که اتحادیه راه اندازی شده است، اگر این مشکل به اتحادیه اطلاع رسانی می شد ما هم با فیلترینگ کردن آن می توانسیم کمک کنیم.
در ادامه برنامه محمد ولی رئیس اتحادیه طلا و جواهر تصریح کرد:شرکت سکه ثامن مجوز اتحادیه طلا و جواهر را نداشته و تنها یک مجوز از کسب و کار شهر بناب داشته که آن هم بابت فعالیت واحد صنفی بوده و نه فعالیت در سایت اینترنتی.
وی افزود: اخطارهای لازم در این خصوص از سوی اتحادیه طلاو جواهر داده شده بود و اول شهریورماه اخطار پلمپ داده شد.
محمد ولی تصریح کرد: این موسسه ۶ ماه است که در تهران آغاز فعالیت کرده است. در شهریور ماه پس از دو اخطار گذشته اخطار سوم به پلمپ واحد صنفی منجر شد.
تبلیغات متنی
-
یک نماینده: زنان باید موتورسواری را فقط با مربی زن یاد بگیرند
-
واکنش علی ضیا به توهین زننده مجری صداوسیما
-
واکنش وزارت خارجه به احتمال گفتگوی پزشکیان و ترامپ
-
جرایم مالیاتی بخشیده میشود، اما فقط با یک شرط
-
هزینه زندگی در ایران، عربستان و امارات یکسان شد!
-
صداوسیما، اهداف ایران در جنگ احتمالی را لو داد
-
خبر واریز کالابرگ ماه رمضان تکذیب شد
-
شاخص بورس امروز تاریخی شد!
-
اسکوچیچ برای صدرنشینی ربات به زمین فرستاد!
-
نخستین تصویر از بهنوش طباطبایی در «گیس»
-
بیمه برای این موتورسواران اجباری شد
-
اعزام پهپادهای سپاه برای تعقیب آبراهام لینکلن
-
لودگی دو مجری شبکه سه روی آنتن زنده خبرساز شد
-
گرانترین بازیکن فوتبال ایران چه کسی است؟
-
عفو جرایم بیمه برای همه وسایل نقلیه؛ اجرای طرح بخشودگی تا پایان بهمن ۱۴۰۴
-
هزینه زندگی در ایران، عربستان و امارات یکسان شد!
-
صداوسیما، اهداف ایران در جنگ احتمالی را لو داد
-
خبر واریز کالابرگ ماه رمضان تکذیب شد
-
اعزام پهپادهای سپاه برای تعقیب آبراهام لینکلن
-
لودگی دو مجری شبکه سه روی آنتن زنده خبرساز شد
-
مجری مسئلهساز شبکه افق عذرخواهی کرد
-
تمرین اسرائیل با شبیهسازی سقوط موشکهای ایرانی
-
طلا باز هم به شدت سقوط کرد
-
رئیس قوه قضاییه: زمان پهلوی مردم تحقیر شدند
-
اعلام جرم دادستانی علیه مدیر ارشد صداوسیما
-
توصیه مهناز افشار به بازیگرانی که سودای سیمرغ دارند!
-
قهرمان لیگ مشخص شد، مبارکشان باشد!
-
این ۱۶ استان منتظر بارشهای شدید باشند
-
خطخطی صداوسیما روی اعصاب مردم اتفاق اصلی یکشنبه بود
-
اسرائیل برای توافق ایران و آمریکا سه شرط گذاشت!
-
ناو هواپیمابر لینکلن دریای عمان را ترک کرد
-
مداح مشهدی شعار «این آخرین نبرده» را اجرا کرد
-
یک افغانستانی صاحب جایزه بدترین خانه سال جهان شد!
-
خشم منوچهر هادی در جشنواره فجر: دیکتاتور هستید!
-
دو انفجار خبرساز در اهواز و بندرعباس
-
رزمایش مشترک ایران، روسیه و چین تکذیب شد؟
-
ورود کاروان نظامی بزرگ آمریکا به عراق
-
خبر فوری علی لاریجانی در رابطه با آمریکا
-
رابعه اسکویی از مردم عذرخواهی کرد
-
بازیگران در جشنواره فجر مشکیپوش شدند
-
سفارت ایتالیا در تهران تعطیل شد
-
ادامه اعزام نیرو و تجهیزات نظامی آمریکا به منطقه
-
تاریخ جدید رزمایش دریایی ایران، چین و روسیه مشخص شد
-
حضور بازیگر پرحاشیه در جشنواره فجر به چشم آمد
-
اندونگ نه؛ بمب پرسپولیس یک استقلالی دیگر است
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
-
سالن های آرایش و زیبایی
-
پزشکان پوست و مو
-
آموزشگاه آشپزی در تهران
-
گالری پوشاک
-
اخذ ویزا
-
کاشت ناخن
-
محصولات پزشکی
-
تدریس خصوصی
-
مزون و شوی لباس
-
اعزام دانشجو
-
خدمات آرایشی و زیبایی
-
خدمات درمانی
-
مدارس
-
طلا و جواهر و زیورآلات
-
صرافی
-
محصولات آرایش و زیبایی
-
خدمات حیوانات خانگی
-
مهد کودک
-
مبلمان
-
سیسمونی و نوزاد
-
مراکز درمانی
-
پت شاپ
-
رستوران و تهیه غذا
-
تعمیرات مبل در تهران
-
خدمات تفریح و سرگرمی
-
پزشکان متخصص
-
باشگاه های ورزشی
-
فست فودهای تهران
-
سرویس خواب
-
موبایل
-
دکتر زنان در تهران
-
فروشگاه ها و لوازم ورزشی
-
کافی شاپ و سفره خانه
-
دکوراسیون داخلی
-
لوازم خانگی
-
دندانپزشکان
-
آموزشگاه ها
-
صنایع غذایی
-
تزیینات داخلی
-
خدمات منزل
-
دندانپزشکی کودک
-
آموزشگاه زبان در تهران
-
تشریفات و موسسه پذیرایی
-
خدمات ساختمان
-
فروش و خدمات خودرو
-
پزشکان زیبایی و لاغری
-
آموزشگاه موسیقی
-
خدمات مجالس
-
قالیشویی در تهران
-
سایر خدمات
-
جراحی بینی و زیبایی
-
آموزشگاه هنری
-
آتلیه عکاسی
-
آژانس مسافرتی و هتل
نظر کاربران
خیلی خوب باشه پولمونو بدید
اگر مجوز فعاليت نداشته پس دراين مدت شما کدام گوري بوديد حالا که گندش در مي آيد اين افاضات را مي فرمائيد
اگه مجوز نداشت چطوری تا حالا داشت فعالیت میکرد
مثل خیلی ازموسسات دیگه. ی عده میخورن اخرش هم برااینکه گندش درنیادپولشوازبیت المال میدن خیای راحت اما تواگه یه ماست فروشی رابندازی بایدازهفت خان ردشوی علی برکت الله
باید به مسولین مربوطه فقط گفت اغوربخیر
چه زیبا مشکلات حل و فصل و دلایل محکم عنوان می شود و چقدر پیگیری ها عمیق و ریشه دار هست!!
کی بود کی بود من نبودم دستم بود تقصیر آستینم بود !