۷۷۷۵۲۴
۶ نظر
۵۰۰۱
۶ نظر
۵۰۰۱
پ

قبر درمانی یک روانشناس جنجال به پا کرد!

یک روان شناس اوکراینی با روش درمانی عجیب خود که برای درمان بیمارانش به کار می برد خبرساز شد. " آندره ژلوترو" حین انجام یکی از مراحل درمان اقدام به دفن کردن بیمارانش در یک قبر می کند. این روان شناس با قرار دادن بیماران در تابوت، آن را در داخل قبر دفن می کند.

رکنا: یک روان شناس اوکراینی با روش درمانی عجیب خود که برای درمان بیمارانش به کار می برد خبرساز شد. " آندره ژلوترو" حین انجام یکی از مراحل درمان اقدام به دفن کردن بیمارانش در یک قبر می کند. این روان شناس با قرار دادن بیماران در تابوت، آن را در داخل قبر دفن می کند.

روش درمانی غیرمعمول این روان‌شناس هنگامی سر و صدا به‌پا کرد که یکی از روستاییان ۱۲ تابوت خالی را در یک جنگل در نزدیکی "کیف"، پایتخت اکراین واقع در شمال این کشور پیدا کرد. پیدا شدن این تابوت‌های خالی موجب شد تا پای پلیس نیز به این ماجرا باز شود. پس از تحقیقات پلیس، آندره گفت که از تابوت‌ها برای انجام درمان بیماران استفاده می‌کرده است.

بنا به ادعای این روان‌شناس، او ۱۲ بیمار خود را به صورت زنده در داخل جنگل و به مدت ۲ ساعت در داخل قبر دفن کرده است.

او در این باره گفت: "من این روش درمان را چند سال پیش پیدا کردم. خودم نخستین فردی بودم که این روش را مورد آزمایش قرار دادم. این روش موجب می‌شود شما احساس سرزندگی کنید."

در صورت پخش نشدن ویدئو بر روی تصویر زیر کلیک کنید.

زیباترین گلهای زلاتان در طول دوران فوتبالی

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

.بهترین فیلم‌های روز دنیا

اینجا ببینید

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • بدون نام

    بیاد توی ایران ... مثل تو قبر میمونه ...

  • NNN

    چه قدر جالب♡

  • بدون نام

    باید بیاند تو ایران تا احساس سرزندگی ونشاط کنند
    یعنی اینجا ازقبر کمتره
    من میگم چرا اینقدر بانشاطم !!!!!!!

  • هوشیار

    لازم نیست فقط کافیه بیایند ایران ویکسال زندگی کرده بعد به کشور خود بروند اونوقت سرخوش شده و قدر زندگی تو کشورشان را خواهند دانست.

  • فرهاد.ک

    تو روح عمت با این روش ابداعیت طرف سکته نزنه تا آخر عمر جنی میشه

  • بدون نام

    مطمئنم بدجور مورد پسند خیلی از آقایونه این روش در ایران
    فقط باید سوراخ اون لوله پولیکارو قبلش ببندی براشون وقتی دارن آموزش می دن

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج