۷۸۳۱۲۲
۲ نظر
۵۰۱۰
۲ نظر
۵۰۱۰
پ

صدیقی: سکولار‌ها اقتصاد را به هم ریختند

امام جمعه موقت تهران خطاب به اعضای جمعیت جانبازان انقلاب اسلامی تاکید کرد: از اینکه سکولارهای ما اقتصاد را به هم ریختند و بخشی از مردم و جوان‌‌‌های ما ریزش کردند، نگران نباشید. به برکت شما جوانان در نمازها و مساجد حضور دارند.

خبرگزاری ایلنا: امام جمعه موقت تهران خطاب به اعضای جمعیت جانبازان انقلاب اسلامی تاکید کرد: از اینکه سکولارهای ما اقتصاد را به هم ریختند و بخشی از مردم و جوان‌‌‌های ما ریزش کردند، نگران نباشید. به برکت شما جوانان در نمازها و مساجد حضور دارند.

حجت‌‌الاسلام کاظم صدیقی صبح امروز در دومین کنگره سراسری جمعیت جانبازان انقلاب اسلامی گفت: خداوند اساس خلقت بشر را محل آزمون و ابتلا قرار داده است، چون رویش دین تحمل سختی‌‌‌ها را نیاز دارد. حضرت ابراهیم (ع) در قربانی کردن پسر خود و در شکستن بت‌ها در این سختی‌‌ها مدال گرفت.

وی با تاکید بر اینکه استغنا از غیر خدا و سرافرازی و سر خم نکردن در برابر بت‌‌‌ها بسیار اهمیت دارد، اظهار داشت: در گذشته بت‌‌های بی‌‌جان وجود داشتند و امروز استکبار، غرب، ما نمی‌‌‌توانیم، و این صحبت‌هایی که بدون برجام آب هم نمی‌‌توانیم داشته باشیم، وجود دارد. رمز اعتلای هر فردی این بوده که در میدان‌‌‌‌‌های بلا سربلند بیرون آمدند و فشارهای گوناگون درونی و بیرونی آنها را متوقف نکرد.

مشاور رئیس قوه قضائیه ادامه داد: راهی که امام آغاز کرد و مقام معظم رهبری آن را ادامه داد، مسیری است که انبیا ادامه می‌‌‌دادند. امام حاضر ما بعد از امام راحل، پرچم‌‌‌دار این مسیر است. صبر و استقامت و شهادت‌‌طلبی‌‌ها و تحمل زخم زبان‌‌ها همه اینها ارزشش به اعتبار ارزش هدف است.

صدیقی با بیان اینکه خداوند جانبازان ما را در رتبه‌‌ای قرار داده و عنایت و رحمت خدا چتر بالای سر آنهاست، تصریح کرد: شما الگوی جامعه هستید. هدف خلقت تجلی ولایت حق است و رفوزگی شیطان این است که مبدا سکولار در عالم است. شیطان زیر بار خلقت خدا نرفت. هدف نهایی بالا رفتن پرچم ولایت بود و شیطان در این جهت رفوزه شد.

وی به خدمات جانبازان در انقلاب اسلامی اشاره و خاطرنشان کرد: این چهار دهه به برکت استقامت شما است. این خط حق و باطل که سکولار و موحد است و اینکه حکومت طاغوت و حکومت الهی مقابل هم قرار گرفتند. این جبهه بعد از حلقت حضرت آدم پیش آمده و شما ملائکی بودید که پرچم ولایت را به دست نایب امام زمان دادید و تشکیل حکومت اسلامی حتی در میان انبیا نادر است که از جمله آنها حضرت سلیمان و حضرت داوود و حضرت محمد (ص) هستند.

امام جمعه موقت تهران افزود: از اینکه سکولارهای ما اقتصاد را به هم ریختند و بخشی از مردم و جوان‌‌‌های ما ریزش کردند، نگران نباشید. به برکت شما جوانان در نمازها و مساجد حضور دارند.

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

سریال شفرونی نسخه کامل

با تخفیف ویژه در فیلیمو

تماشا کنید

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • بدون نام

    آقای صدیقی مثل اینکه شما می دانید اقتصاد مملکت را چه کسی به هم ریخته نترسید راستش را بگویید تقیه نکنید.

  • بدون نام

    یعنی احمدی نژاد سکولار بود و ما نمیدونستیم؟؟!! عجب!!!

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج