در پاسخ به مدیرعامل فارابی؛
منیژه حکمت: حمایتی از فارابی دریافت نکردهام
منیژه حکمت درباره حمایتهای مالی بنیاد فارابی از پروژه هایش اعلام کرد که در دوره مدیریت علیرضا تابش از این بنیاد حمایت مالی دریافت نکرده است.
خبرگزاری مهر: چند روز پیش مصاحبه ای از منیژه حکمت در یکی از رسانه ها منتشر شد که حاوی اعتراض این کارگردان نسبت به نحوه فعالیت بنیاد سینمایی فارابی و حضور برخی از سینماگران در شورای مشورتی بنیاد فارابی بود. در پاسخ به این اظهارات، علیرضا تابش مدیرعامل بنیاد سینمایی فارابی نیز صبح امروز چهارشنبه دوم آبان ماه در گفتگویی اعلام کرد منیژه حکمت نباید به سینماگران توهین کرده و آنها را سانسورچی بنامد و در کنار آن اعلام کرد که بنیاد سینمایی فارابی بارها از پروژه های این کارگردان حمایت کرده است. وی جزییات این حمایت را نیز رسانه ای کرد.
در همین راستا منیژه حکمت طی تماسی با خبرگزاری مهر، توضیحاتی را درباره اظهارات مدیرعامل بنیاد سینمایی فارابی ارایه کرد.
منیژه حکمت کارگردان و تهیه کننده سینما گفت: در پاسخ به علیرضا تابش مدیرعامل بنیاد سینمایی فارابی باید بگویم که من یک حرفه ای هستم و باری به هر جهت درباره سینما نه حرف می زنم و نه گام برمی دارم.
وی با رد میزان حمایت های فارابی از پروژه هایش تاکید کرد: مدیرعامل فارابی در مصاحبه ای از حمایت های این نهاد برای ساخت فیلم هایم گفته این در حالی است که برای ساخت «جاده قدیم» آخرین فیلم سینمایی ام بارها درخواست وام کردم که قائم مقام این بنیاد نقش بازدارنده ای در این امر داشت. صندوق اعتباری هنر در ابتدا قرار بود ۴۰ درصد از بودجه ساخت فیلم را تامین کند اما این مبلغ اواسط فیلمبرداری به ۲۰ درصد رسید.
حکمت از مدیرعامل بنیاد سینمایی خواست که اعلام کند طی ۲ سال اخیر به چه کارگردان ها و پروژه هایی وام داده و از آنها حمایت کرده و دلیل آن چه بوده است.
وی تاکید کرد: تاکید می کنم که در طول مدیریت علیرضا تابش هیچ حمایت مالی دریافت نکرده ام. در زمینه حمایت های مالی که برای پروژه های قبلی من از سوی بنیاد سینمایی فارابی صورت گرفته بود هم همه مبالغ را پس داده ام.
کارگردان فیلم «جاده قدیم» در بخش دیگری از صحبت های خود به مساله حضور هنرمندان در تیم مشاوره فیلمنامه بنیاد سینمایی فارابی برای دریافت وام اشاره کرد و توضیح داد: معتقدم کسی که نقش هنرمند دارد، نمی تواند در جایگاه دولتی به تفکر یک عده ای که می خواهند فیلم بسازند، اصلاحیه وارد یا آن را رد و تایید کند.
این تهیه کننده در پاسخ به این پرسش که آیا خودش تا بحال در شوراهای مشورتی دولتی حضور داشته است یا خیر، گفت: من هیچگاه عضو هیچ یک از این شوراها نبوده ام و به عنوان یک فیلمساز فکر نمی کنم اندیشه و نگاه سینمایی من برتر از همکارانم است تا بخواهم برای آنها نسخه بپیچم.
وی همچنین در جواب این سوال که اگر سینماگران در این شوراها حضور نداشته باشند پس چه کسانی می توانند با آگاهی درباره سینما نظر دهند، ادامه داد: بنیاد فارابی باید فیلمنامه را بخواند و برای حمایت از تولید آن تصمیم بگیرد، نه اینکه برای حمایت از تولید شرایط ممیزی فیلم را فراهم کند.
این تهیه کننده سینما در پایان اعلام کرد: البته باتوجه به شناختی که من از سینماگران مستقل از جمله آقای جلیلوند و خانم پناهنده دارم بعید می دانم آنها در جایگاه رد یا تایید فیلمنامه ها با یک نهاد دولتی همکاری کنند و بهتر است فارابی درباره این موضوع رسما اطلاع رسانی کند.
تبلیغات متنی
-
تماس ناگهانی فرانسه با قطر درباره ایران
-
طرز تهیه ترشی به با طعم عالی و خوشمزه
-
حامد لک کلیت صداوسیما را زیر سوال برد
-
زمان پرداخت عیدی بازنشستگان مشخص شد
-
سفارت ایتالیا در تهران تعطیل شد
-
طرح جالب یک روزنامه برای جانباختگان حوادث دیماه
-
اطلاعیه درباره علت مرگ مشکوک دو دانشجوی پزشکی
-
حضور بازیگر زن زخمکاری در جشنواره فجر جلبتوجه کرد
-
ماجرای چند نام تکراری در فهرست اعلامی دولت از جانباختگان
-
مهناز افشارِ ۲۵ ساله در کنار محمدرضا گلزار
-
ماچادو: رئیسجمهور ونزوئلا خواهم شد
-
پیغام جدیدی که از آمریکا به ایران مخابره شد
-
محسن کیایی خطاب به صداوسیما: بیادبی کردید
-
حال مجری تلویزیون وخیم شد
-
بخشی از واکنش ترامپ به صحبتهای امروز رهبر انقلاب
-
سفارت ایتالیا در تهران تعطیل شد
-
اطلاعیه درباره علت مرگ مشکوک دو دانشجوی پزشکی
-
ماجرای چند نام تکراری در فهرست اعلامی دولت از جانباختگان
-
پیغام جدیدی که از آمریکا به ایران مخابره شد
-
بخشی از واکنش ترامپ به صحبتهای امروز رهبر انقلاب
-
اقدام معنادار عراق با رونمایی از یک شهر موشکی
-
مداح مشهدی شعار «این آخرین نبرده» را اجرا کرد
-
مهدی قایدی جلوی خنده مجری شبکه افق را گرفت
-
موج تازه برف و باران شدید در راه است
-
آغاز پروازهای شرکت هواپیمایی هلند به خاورمیانه
-
شجاع خلیلزاده امشب دوباره به صدر اخبار رفت
-
آرایش نظامی پایگاههای آمریکا در منطقه تغییر کرد!
-
شروط عراقچی برای توافق با آمریکا اعلام شد
-
اقدام معنادار زننده سوپرگل این هفته لیگ برتر
-
راهکار خبرساز پاریس برای جلوگیری از جنگ در ایران
-
ناو هواپیمابر لینکلن دریای عمان را ترک کرد
-
کریسمسِ صداوسیمای ایران تا ابد عزادار شد
-
احکام برخی دستگیرشدگان اعتراضات اخیر صادر شد
-
دو انفجار خبرساز در اهواز و بندرعباس
-
رزمایش مشترک ایران، روسیه و چین تکذیب شد؟
-
ورود کاروان نظامی بزرگ آمریکا به عراق
-
خواننده و مجری سرشناس ترکیه درگذشت
-
یک سامانه بارشی قوی در آستانه ورود به کشور
-
بازیگران در جشنواره فجر مشکیپوش شدند
-
رابعه اسکویی از مردم عذرخواهی کرد
-
موضع عربستان درباره جنگ با ایران ۱۸۰ درجه تغییر کرد
-
پیام شهاب حسینی به پدر و مادرِ ایلیا دهقانی
-
خبر فوری علی لاریجانی در رابطه با آمریکا
-
رسانه قالیباف خواستار اخراج بازیکن استقلال شد
-
تاریخ جدید رزمایش دریایی ایران، چین و روسیه مشخص شد
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
-
سالن های آرایش و زیبایی
-
پزشکان پوست و مو
-
آموزشگاه آشپزی در تهران
-
گالری پوشاک
-
اخذ ویزا
-
کاشت ناخن
-
محصولات پزشکی
-
تدریس خصوصی
-
مزون و شوی لباس
-
اعزام دانشجو
-
خدمات آرایشی و زیبایی
-
خدمات درمانی
-
مدارس
-
طلا و جواهر و زیورآلات
-
صرافی
-
محصولات آرایش و زیبایی
-
خدمات حیوانات خانگی
-
مهد کودک
-
مبلمان
-
سیسمونی و نوزاد
-
مراکز درمانی
-
پت شاپ
-
رستوران و تهیه غذا
-
تعمیرات مبل در تهران
-
خدمات تفریح و سرگرمی
-
پزشکان متخصص
-
باشگاه های ورزشی
-
فست فودهای تهران
-
سرویس خواب
-
موبایل
-
دکتر زنان در تهران
-
فروشگاه ها و لوازم ورزشی
-
کافی شاپ و سفره خانه
-
دکوراسیون داخلی
-
لوازم خانگی
-
دندانپزشکان
-
آموزشگاه ها
-
صنایع غذایی
-
تزیینات داخلی
-
خدمات منزل
-
دندانپزشکی کودک
-
آموزشگاه زبان در تهران
-
تشریفات و موسسه پذیرایی
-
خدمات ساختمان
-
فروش و خدمات خودرو
-
پزشکان زیبایی و لاغری
-
آموزشگاه موسیقی
-
خدمات مجالس
-
قالیشویی در تهران
-
سایر خدمات
-
جراحی بینی و زیبایی
-
آموزشگاه هنری
-
آتلیه عکاسی
-
آژانس مسافرتی و هتل
ارسال نظر