جهان سینما در شوک مرگ «استن لی»
فزون تر از یک هفته بعد از مرگ استن لی، هالیوود و جامعه سینمایی غرب هنوز در حالت شوک بسر می برد و افسوس فقدان مردی را می خورد که دنیای کمیک استریپ ها بدون او هرگز کامل نمی شد و هر چند امثال ایرون من، «چهار شگفت انگیز»، «اسپایدرمن»، «Dare devil» و «مردان ایکس» را بدون وی نیز می داشتیم اما با هنر غیرقابل انکار استن لی بود که آنها پررونق تر شدند و به چیزی تبدیل گشتند که سال ها است می بینیم.
بانی فیلم: فزون تر از یک هفته بعد از مرگ استن لی، هالیوود و جامعه سینمایی غرب هنوز در حالت شوک بسر می برد و افسوس فقدان مردی را می خورد که دنیای کمیک استریپ ها بدون او هرگز کامل نمی شد و هر چند امثال ایرون من، «چهار شگفت انگیز»، «اسپایدرمن»، «Dare devil» و «مردان ایکس» را بدون وی نیز می داشتیم اما با هنر غیرقابل انکار استن لی بود که آنها پررونق تر شدند و به چیزی تبدیل گشتند که سال ها است می بینیم.
استن لی با کمک هنرمندانی چون جک کربی و استیو دیتکو و با خلق ابرقهرمانان خیالی ای که نام شان آمد، فیلم های کمیک بوکی را به صدر آثار پرفروش سینمای جهان رساند و کاری کرد که در ۴۰ سال اخیر تقریباً هر فیلم این رده گیشه ای بسیار پربار داشته باشد. این ابرقهرمانان در بطن و بافت داستان های کمیک استریپی حیاتی چندگونه داشتند و بسیاری از آنها در عین این که منجی مردم بودند، خود از تضادهای درونی رنج می بردند.
استن لی بدون توجه به این امر آنها را پس از خلق و تکامل فردی به داستان های گروهی نیز وارد ساخت و در فیلم هایی همچون «انتقامجویان» و «کاپیتان آمه ریکا» مجموعه ای از آنها را به ستیز با تبهکاران واداشت تا دنیای کمیک بوک ها که یک پای بزرگ و ثابت سازنده فیلم های سینمایی از روی آن کمپانی مارول بوده، به نقطه ای برسد که فقط با الفاظی مانند اپراتوری قابل توصیف باشد و تضمین کننده فروش های حداقل ۳۰۰ میلیون دلاری در سطح جهان جلوه کند.
غیرقابل باور
اقدام شرکت مارول در ساخت فیلم های سینمایی از روی داستان های کمیک بوکی اش که این کمپانی را به درجات یک غول انتشاراتی و فیلمسازی توأمان ارتقاء بخشید، به لحاظ تجاری کاری بس هوشمندانه بود و تأثیر آن به حدی رسید که نه فقط رکورد پولسازی هنرسینما را به نقاطی غیرقابل باور کشاند بلکه فرهنگ کلی جهان را هم تغییر داد و روال و گونه دیگری از زندگی را در کره خاکی جاری ساخت که حتی اگر یک چیز فانتزی به حساب آید در وسعت و تأثیرگذاری این فرآیند بخصوص از سال ۱۹۸۹ که «بت من یک» اکران شد، تردیدی وجود ندارد.
جی سی لی دختر آن مرحوم درباره پدرش که در ۹۵ سالگی در شهر لس آنجلس آمریکا بر اثر عوارض کهولت به درود حیات گفت، اظهار می دارد: «پدرم همیشه این اندیشه و تعهد را حس می کرد که آثارش خالق هیجان و موجب بدعت باشند.
او زندگی اش را دوست داشت و بیشتر از آن به سلوک مردم می اندیشید و به این که کاری کند تا زندگی مردم شیرین تر و کم دردسرتر شود. امکان ندارد سینما دوستی را بیابید که کمی تا قسمتی از کارهای هنری پدرم به وجد نیامده و دنیا را با دریچه خوشبینی او ندیده باشد. استن لی بی گمان یک نابغه بود و غیرقابل جایگزینی است».
تبلیغات متنی
-
اشتباه جنجالی صداوسیما در پخش تصاویر جنگ دوازدهروزه
-
رضا شکاری چرا از لیست پرسپولیس خط خورد؟
-
طرح ضرغامی برای تغییر کاربری سفارت آمریکا در تهران
-
یار فالوور | دریافت روزانه ۱۵۰ فالوور رایگان اینستاگرام
-
ادعای انگلیس درباره «حادثه» در تنگه هرمز
-
تکلیف بازاریان رشت پس از حوادث اخیر مشخص شد
-
حجت اشرفزاده همکاری با صداوسیما را متوقف کرد
-
حمله ساپینتو به بازیکنان استقلال پس از دیدار با پیکان
-
سنگتمام تاج و رفقا علیه تیم ملی زنان
-
تانک ۷۰۰، شاسیبلند آفرودی که به زودی به ایران میآید
-
استقلال بازیکن جدید به خدمت گرفت
-
ملیپوش جوان واترپلوی ایران درگذشت
-
فعالیت پردیس سینمایی نیایشمال متوقف شد
-
ترکیب پرسپولیس مقابل چادرملو اعلام شد
-
بهترین صندوق های سرمایه گذاری در بورس ۱۴۰۴
-
طرح ضرغامی برای تغییر کاربری سفارت آمریکا در تهران
-
ادعای انگلیس درباره «حادثه» در تنگه هرمز
-
افزایش نرخ ارز در بودجه سال آینده اعلام شد
-
الناز ملک با گریم گوگوش، همه را خاطرخواه خود کرد!
-
شروط جدید و جنجالی فرانسه برای مذاکرات با ایران
-
خبر شوکهکننده درباره خط تولید شربت تریاک
-
تصمیم جدید درباره حقوق کارکنان دولت در سال ۱۴۰۵
-
تهران تمام سفرای عضو اتحادیه اروپا را احضار کرد
-
تاکتیک ترامپ برای دور زدن اروپا در ارتباط با ایران
-
مقام روسی: پیامهای آمریکا به ایران، اولتیماتوم هستند
-
نورا هاشمی پاسخ الناز ملک و منوچهر هادی را داد
-
احتمال موافقت ایران با انتقال اورانیومها به روسیه
-
ساعدینیا بازداشت و تمام اموال وی مصادره شد
-
عکس بازار جنتآباد قبل از حادثه آتشسوزی
-
جزئیات جدید از مذاکرات ایران و آمریکا در ترکیه
-
مداح مشهدی شعار «این آخرین نبرده» را اجرا کرد
-
اعزام پهپادهای سپاه برای تعقیب آبراهام لینکلن
-
یک افغانستانی صاحب جایزه بدترین خانه سال جهان شد!
-
خشم منوچهر هادی در جشنواره فجر: دیکتاتور هستید!
-
استعفای وکیل شاکی پرونده «پژمان جمشیدی»
-
پدیده دنیای مداحان در شبکه سه رونمایی شد
-
سفارت ایتالیا در تهران تعطیل شد
-
زمان دیدار ویتکاف و عراقچی در استانبول مشخص شد
-
طراحی پوستر سفر کاریِ سعید جلیلی جلبتوجه کرد
-
ساعدینیا بازداشت و تمام اموال وی مصادره شد
-
نیروهای ویژه آمریکا در دیگو گارسیا مستقر شدند
-
تک چرخ با موتور سیکلت ۱۲ سیلندر هوندا
-
جدول لیگ برتر بعد از شکست استقلال
-
توسلی: از اخراج آقازادهها توسط کشورهای خارجی تشکر میکنیم
-
سارا منجزیپور: باید از فولاد باشیم تا دوام بیاوریم
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
-
سالن های آرایش و زیبایی
-
پزشکان پوست و مو
-
آموزشگاه آشپزی در تهران
-
گالری پوشاک
-
اخذ ویزا
-
کاشت ناخن
-
محصولات پزشکی
-
تدریس خصوصی
-
مزون و شوی لباس
-
اعزام دانشجو
-
خدمات آرایشی و زیبایی
-
خدمات درمانی
-
مدارس
-
طلا و جواهر و زیورآلات
-
صرافی
-
محصولات آرایش و زیبایی
-
خدمات حیوانات خانگی
-
مهد کودک
-
مبلمان
-
سیسمونی و نوزاد
-
مراکز درمانی
-
پت شاپ
-
رستوران و تهیه غذا
-
تعمیرات مبل در تهران
-
خدمات تفریح و سرگرمی
-
پزشکان متخصص
-
باشگاه های ورزشی
-
فست فودهای تهران
-
سرویس خواب
-
موبایل
-
دکتر زنان در تهران
-
فروشگاه ها و لوازم ورزشی
-
کافی شاپ و سفره خانه
-
دکوراسیون داخلی
-
لوازم خانگی
-
دندانپزشکان
-
آموزشگاه ها
-
صنایع غذایی
-
تزیینات داخلی
-
خدمات منزل
-
دندانپزشکی کودک
-
آموزشگاه زبان در تهران
-
تشریفات و موسسه پذیرایی
-
خدمات ساختمان
-
فروش و خدمات خودرو
-
پزشکان زیبایی و لاغری
-
آموزشگاه موسیقی
-
خدمات مجالس
-
قالیشویی در تهران
-
سایر خدمات
-
جراحی بینی و زیبایی
-
آموزشگاه هنری
-
آتلیه عکاسی
-
آژانس مسافرتی و هتل
ارسال نظر