۸۰۹۸۵۰
۵۰۱۱
۵۰۱۱
پ

تونل حمل ونقل سریع «الون ماسک» افتتاح شد

ایلان ماسک تونل یک مایلی حمل و نقل سریع در لس آنجلس را افتتاح کرد.

خبرگزاری مهر: ایلان ماسک هایپرلوپ یا همان تونل حمل و نقل زیرزمینی را افتتاح کرد و به مهمانان و خبرنگاران اجازه داد در خودروهای تسلا مدل S از این مسیر عبور کنند.

ایستگاه این تونل وسط یک منطقه مسکونی و شامل یک آسانسور بدون دیوار است که به آرامی خودرو را به عمق ۳۰ فوتی سطح می برد.

تونل حمل ونقل سریع «الون ماسک» افتتاح شد

به گفته خبرنگاران این سفر بسیار جالب بوده اما یکی از افراد دچار حالت حالت تهوع شده است.

این تونل یک مایلی با عرض ۱۲ فوت زیر مقر «اسپیس ایکس» در هاتورن ساخته شده است. همچنین تونل مذکور می تواند افراد را سریع تر از مترو جابه جا کند.

خودروها در داخل تونل با سرعت ۵۰مایل در ساعت حرکت می کنند اما به گفته ماسک تونل های آتی می توانند افراد را با سرعت ۱۵۰ مایل برساعت جابه جا کنند.

Native Ad

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

کماکل، فراتر از الکل

تولید کننده انواع ضدعفونی کننده‌های اسانس دار

مشاهده اطلاعات بیشتر

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

Bartarinha Native Ads

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج