واکنش دادستان تهران به اجرای تئاتر لاکچری
دادستان عمومی و انقلاب تهران با اشاره به گزارشهای مستند از تبلیغات ضد دینی در یک تئاتر لاکچری خواستار ورود جدی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به این موضوع شد.
خبرگزاری تسنیم: عباس جعفری دولتآبادی، دادستان عمومی و انقلاب تهران در برنامه پارک شهر رادیو تهران درباره جریانات تئاتر بینوایان که در هتل ها در حال نمایش است گفت: ما معتقد هستیم که در حوزه فرهنگ و ارشاد، دستگاه ها باید با دقت و نظارت بیشتری مسائل را دنبال کنند.
وی ادامه داد: درحوزه فرهنگ اقدامات اتفاقات بیشتر متوجه دستگاه ها است. دادستانی هنگام وقوع جرم باید ورود کند. وظیفه دادستانی و پلیس این نیست که در ابتدا مسائل ورود کند، می تواند موارد پیشگیرانه ورود کند.
وی افزود: در هفته گذشته برای دیدن تئاتر بینوایان بدون اطلاع قبلی ۲بار بازرس فرستادیم. گزارش های مکتوب به ما ارائه کرده اند. متأسفانه نتیجه بازرسی ها این است که حجاب در این تئاتر وضعیت مناسبی ندارد. از سوی دیگر تبلیغات ضد دینی انجام می شود. در این تئاتر پرچم کشور فرانسه برافراشته بوده است.
دادستان عمومی و انقلاب تهران گفت: اینجا ایران و هتل هایی که تئاتر را نمایش می دهند، تهران است. نوع رفتار هنرپیشه ها در این نمایش مناسب نبوده است. گزارش های کتبی برای وزیرارشاد فرستادیم. اگر می خواستیم وظیفه ذاتی را اعمال کنیم باید تتاتر بسته می شد.
اما قبل از آن به وزارت ارشاد اطلاع دادیم. دستگاه ها باید به وظایف ذاتی خود عمل کنند. نباید در تمام موارد دادستانی ورود کند. بعد از این 2نامه برای وزیر ارشاد فرستادیم. هنوز نواقص برطرف نشده است. تنها صدور یک اطلاعیه را دیده ایم.
دولت آبادی گفت: البته تیم جدیدی که به محل اعزام شد، گزارش هایی ارائه کرد که تا حدودی وضعیت بهتر شده است. ولی هنوز نواقص برطرف نشده است. ما با سینما مخالف نیستیم. با فحشا و گناه مخالف هستیم. دادستانی مخالف موسیقی و سینما نیست. ما می گوییم وزارت ارشاد و سایر دستگاه ها باید مدیریت کنند.
وی اظهار داشت: هنگامی که یک تصادف رخ می دهد، همه می گویند که چرا کاری برای ایمن سازی انجام نشده است. اما زمانی که یک تئاتر برگزار می شود که یک ارزش دینی زیر سوال می رود و وقتی گروهی بدون توجه به معیارهای جمهوری اسلامی ایران تئاتر برگزار می کنند،هیچ کس اعتراض نمی کند. ما معتقد هستیم که باید دستگاه ها نظارت کنند و امیدواریم که پیام ما را بشنوند. باید دستگاه های فرهنگی همکاری کنند اگر همکاری کنند بسیاری از مشکلات بدون دستگیری و توقیف قابل حل است.
دولت آبادی درباره رقص بازیگران خانم و آقا در تئاتر بینوایان گفت: بله این مسئله در تئاتر بینوایان بود که در هتل ها برگزار می شود. مادلمان نمی خواهد فرهنگ تعطیل شود دوست داریم فرهنگ فاخر باشد. امیدواریم وزیر ارشاد که فریخته هستند به این موضوع ورود کنند.
دولت آبادی درباره باطل شدن پروانه فعالیت تئاتر شهرزاد گفت: دادستانی به این موضوع ورود نکرده است. در مورد فیلم های سینمایی و مسائل کنسرت ها و تئاتر و موسیقی هایی که در خیابان ها نواخته می شود. از وزارت ارشاد خواستیم به وظیفه ذاتی خود که مدیریت این مسائل است توجه بیشتری کند تا دستگاه پلیس و دادستانی مجبور نشوند در تمام موارد وارد شوند. دادستانی و پلیس آخرین سنگر است. زمانی ورود می کنیم که دیگر چاره ای نباشد.
وی درباره رقص دو بازیگری که فیلم آنها در فضای مجازی این روزها در حال بازنشر است گفت: این موضوع برای 2سال پیش است. حوادث برای الان نبوده است. این زیبنده یک هنرمند نیست؛ که فیلمش اینگونه در فضای مجازی منتشر شود. فضای مجازی لجام گسیخته است و هر کس هر کاری بخواهد انجام می دهد. امیدواریم این هنرمندان این فیلم ها را پاک کنند و پرونده مستقیمی در این باره باز نشده است.
دولت آبادی در پاسخ به اینکه عده ای معتقدند که ورود دادستانی به مباحث کنسرت ها سیاسی است و گاهی می گوید به دلیل اختلاف با وزارت ارشاد است گفت: در بحث فرهنگ معتقد هستیم که اولین کار متوجه دستگاه های فرهنگی کشور است. در کنسرت ها در تهران شیوه ای اتخاذ کردیم که بسیار جواب داد. به وزارت کشور و وزارت ارشاد گفتیم که وزارت ارشاد متضمن حفظ ارزش های دینی و وزارت کشور و استانداری تهران ضامن امنیت کسانی است که به کنسرت می روند.
وی ادامه داد: هر کجا که این دو وزارتخانه و استانداری این موضوعات را تضمین کردند، مشکلی پیش نیامد و ما ورود نکردیم. بنابراین معتقد هستیم دادستانی و پلیس سنگ اول نیست. اما دستگاه ها نباید به گونه ای اقدام کنند که ما مجبور باشیم به مسائل مختلف ورود کنیم. دستگاه ها نباید بگوید که ما کار خود را می کنیم و بعد دادستان ورود می کند.
اگر دستگاه ها با دادستانی و پلیس هماهنگ باشند، این مسائل پیش نمی آید. چرا اجازه دهیم که یک موسیقی مبتذل و خارج از مرز ها در کشور بخش شود. قبل از اجرا باید این موسیقی بررسی شود و اگر فاخر است برگزار شود و مردم استفاده کنند.
وی افزود:بنابر این ما هیچگونه پیش داوری سیاسی روی موضوعات نداریم. دغدغه داریم که مردم متدین از ما توقع دارند که چرا اجازه می دهید که مسائلی که بر خلاف مواضع جمهوری اسلامی ایران است بخش شود. بارها با وزارت ارشاد هماهنگ بوده ایم. در رسانه ها هم همین موضوع را بیان می کنیم. ما هیچگونه پیش داوری سیاسی نداریم.
تبلیغات متنی
-
شکار پهپاد پنهانکار روی عرشه ناو هواپیمابر
-
شهرآوردی برای درمان بیخوابی؛ توپچیها فینالیست شدند
-
بیانیه اتحادیه عرب درباره جنگ احتمالی در ایران
-
اینترنت هنوز به شرایط عادی بازنگشته است
-
ترامپ شبانه درباره توافق با ایران سخنرانی کرد
-
گلزن پرسپولیس، تنها نامزد مایکل برای بوندسلیگا!
-
تصویری از ملاقات وینیسیوس و کیم کارداشیان در پاریس!
-
بگذارید هنرمندان از درد مردم حرف بزنند
-
عکس توجهبرانگیز از وضعیت هماکنون آسمان ایران
-
فال روزانه چهارشنبه ۱۵ بهمن ۱۴۰۴ | فال امروز| Daily Omen
-
دعوت رسمی نتانیاهو از آذربایجان خبرساز شد
-
تصاویر تست پروازی بالگردهای Mi-۲۸ در غرب تهران
-
ستاره پرسپولیسی یاغی شد!
-
دانشمندان راز بازگشت جوانی را کشف کردند
-
توضیحات مهم وزارت خارجه درباره محل مذاکره با آمریکا
-
ترامپ شبانه درباره توافق با ایران سخنرانی کرد
-
عکس توجهبرانگیز از وضعیت هماکنون آسمان ایران
-
تصاویر تست پروازی بالگردهای Mi-۲۸ در غرب تهران
-
روسیه برای یکسره شدن توافق ایران و آمریکا بسته پیشنهادی داد
-
ارتباط ایران با پهپاد ارسالی بر فراز ناو آمریکا قطع شد
-
گزارشی از احتمال انتقال پیام رهبر انقلاب به پوتین توسط لاریجانی
-
مالزی نفتکشهای توقیفی منتسب به ایران را آزاد کرد
-
سکوت هادی چوپان درباره وقایع اخیر شکست
-
نتانیاهو پیش از آغاز مذاکرات، درباره ایران به آمریکا هشدار داد
-
پیغام کاخ سفید درباره مذاکرات بعد از تنش ساعات پیش
-
ایران با کشور همسایه وارد یک معامله عجیب شد
-
یک روایت از علت درخواست ایران برای تغییر محل مذاکره
-
پیغام تلخ علی نصیریان به مردم در تولد ۹۱ سالگیاش
-
علی شمخانی خبر داد: جنگ حتمی است
-
ناو هواپیمابر آمریکا مدعی سرنگونی یک پهپاد ایرانی شد
-
اعزام پهپادهای سپاه برای تعقیب آبراهام لینکلن
-
استعفای وکیل شاکی پرونده «پژمان جمشیدی»
-
ساعدینیا بازداشت و تمام اموال وی مصادره شد
-
پدیده دنیای مداحان در شبکه سه رونمایی شد
-
طراحی پوستر سفر کاریِ سعید جلیلی جلبتوجه کرد
-
زمان دیدار ویتکاف و عراقچی در استانبول مشخص شد
-
تصمیم جدید درباره حقوق کارکنان دولت در سال ۱۴۰۵
-
نیروهای ویژه آمریکا در دیگو گارسیا مستقر شدند
-
حامد بهداد و بهنوش طباطبایی دعوت جشنواره را پس فرستادند
-
حجت اشرفزاده همکاری با صداوسیما را متوقف کرد
-
تصاویری از آتشسوزی گسترده در غرب تهران
-
الناز شاکردوست از سینما خداحافظی کرد
-
مقام روسی: پیامهای آمریکا به ایران، اولتیماتوم هستند
-
واکنش تند پدیده استقلال به برنامه شبکه افق
-
هدف احتمالی ترامپ از «محاصره دریایی ایران» فاش شد
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
-
سالن های آرایش و زیبایی
-
پزشکان پوست و مو
-
آموزشگاه آشپزی در تهران
-
گالری پوشاک
-
اخذ ویزا
-
کاشت ناخن
-
محصولات پزشکی
-
تدریس خصوصی
-
مزون و شوی لباس
-
اعزام دانشجو
-
خدمات آرایشی و زیبایی
-
خدمات درمانی
-
مدارس
-
طلا و جواهر و زیورآلات
-
صرافی
-
محصولات آرایش و زیبایی
-
خدمات حیوانات خانگی
-
مهد کودک
-
مبلمان
-
سیسمونی و نوزاد
-
مراکز درمانی
-
پت شاپ
-
رستوران و تهیه غذا
-
تعمیرات مبل در تهران
-
خدمات تفریح و سرگرمی
-
پزشکان متخصص
-
باشگاه های ورزشی
-
فست فودهای تهران
-
سرویس خواب
-
موبایل
-
دکتر زنان در تهران
-
فروشگاه ها و لوازم ورزشی
-
کافی شاپ و سفره خانه
-
دکوراسیون داخلی
-
لوازم خانگی
-
دندانپزشکان
-
آموزشگاه ها
-
صنایع غذایی
-
تزیینات داخلی
-
خدمات منزل
-
دندانپزشکی کودک
-
آموزشگاه زبان در تهران
-
تشریفات و موسسه پذیرایی
-
خدمات ساختمان
-
فروش و خدمات خودرو
-
پزشکان زیبایی و لاغری
-
آموزشگاه موسیقی
-
خدمات مجالس
-
قالیشویی در تهران
-
سایر خدمات
-
جراحی بینی و زیبایی
-
آموزشگاه هنری
-
آتلیه عکاسی
-
آژانس مسافرتی و هتل
نظر کاربران
باید تعطیلش کنین اینطوری فایده نداره ه، هر چه قدر شما کوتاه میایین اونا پرروتر میشن، باید با اینجور موارد چکشی برخورد بشه تا بقیه حساب کار دستشون بیاد بفهمن مسجد جای .... نیست
پاسخ ها
تا حالا که چکشی عمل شده چه نتیجه ای گرفتی. شده این. پس با اشاعه هر فرهنگی نمیشه چکشی و مستقیم عمل کرد. وای به روزی که این نوع خرده فرهنگ ها بشه زیرزمینی.
مثل اینکه یواش یواش باید منتظر برگشت گوگوش وموگوش باشیم به عملکرد این وزارت ارشاد که اسلامی را یدک می کشد باید نگرانبود نکند کاباره ها دوباره به راه بیافتد ...
آزادش کنید بذارید ملت حال کنن
بینوایان اشکال داره اما مانکن بی اشکاله
باید به هم ببافمتون دیگه