۸۱۳۵۴۷
۶ نظر
۵۰۲۸
۶ نظر
۵۰۲۸
پ

دبیر کارگروه مد و لباس کشور:

عکاسی مدلینگ با تصویر انسانی تخلف است

دبیر کارگروه مد و لباس کشور با بیان اینکه در حال حاضر عکاسی مدلینگ با تصویر انسانی مجاز نیست و تخلف محسوب می‌شود، گفت: تهیه و چاپ ژورنال‌های لباس با توجه به چارچوب‌های تعیین شده بلامانع است.

فارس: دبیر کارگروه مد و لباس کشور با بیان اینکه در حال حاضر عکاسی مدلینگ با تصویر انسانی مجاز نیست و تخلف محسوب می‌شود، گفت: تهیه و چاپ ژورنال‌های لباس با توجه به چارچوب‌های تعیین شده بلامانع است.

عکاسی مدلینگ با تصویر انسانی تخلف است

حمید قبادی دبیر کارگروه مد و لباس کشور در دومین همایش تخصصی کارشناسان حوزه مد و لباس استان‌ها با اشاره به اینکه برگزاری کارگاه‌های آموزشی طراحی مد و لباس به معنای گذراندن دوره‌های کلاسیک نیست، گفت: این دوره‌های آموزشی کارگاهی ارتباطی با آموزش طراحی مد ندارد.

وی با بیان اینکه نمایشگاه‌های مد و لباس از سوی ارگان‌ها بدون هماهنگی این کارگروه تخلف محسوب می‌شود، اظهار داشت: این تخلفات را پیگیری می‌کنیم.

قبادی از پیگیری این کارگروه برای اخذ معافیت‌های مالیاتی در حوزه مد و لباس خبر داد و گفت: به دنبال این هستیم که از سال ۹۸ نمایشگاه‌های مد و لباس از سوی مؤسسات مد و لباس برگزار شود.

وی ادامه داد: عملکرد بخش خصوصی در حوزه مد و لباس بسیار مثبت بوده به طوری که در سال ۹۶، این بخش با ۴۰ میلیارد تومان گردش مالی با برگزاری نمایشگاه‌ها هیچ هزینه‌ای برای کارگروه مد و لباس ایجاد نکرده‌اند.

دبیر کارگروه مد و لباس کشور با بیان اینکه برای جذب بیشتر فعالان مد و لباس بهتر است ادارات استانی پیشنهاد کسب مجوز یکساله را برای شروع فعالیت داشته باشند، ابراز داشت: به فعالان توصیه کنید از همان ابتدای فعالیت به دنبال ایجاد خانه مد باشند.

قبادی با اشاره به اینکه برگزاری نمایشگاه‌های لباس دانش‌آموزی نیازمند آیین‌نامه برگزاری است، گفت: پیش‌نویس‌های این آیین‌نامه با وزارت آموزش و پرورش رد و بدل شده است.

وی تأکید کرد: در حال حاضر عکاسی مدلینگ با تصویر انسانی مجاز نیست و تخلف محسوب می‌شود اما تهیه و چاپ ژورنال‌های لباس با توجه به چارچوب‌های تعیین شده بلامانع است.

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

سریال شفرونی نسخه کامل

با تخفیف ویژه در فیلیمو

تماشا کنید

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • بدون نام

    ببخشید چرا تخلفه ؟؟؟؟؟

    پاسخ ها

    • ganzaq

      چون عوارض نمیدن

  • نااشنا

    بااین عکس کیا تحریک میشن؟ ...

  • بدون نام

    آفرین
    حتماً در رقابت با خارجی‌ها برنده میشید .

  • حمید

    با چهره انسان تخلفه قبول ، پای الاغ شلوار بکنید رو پالونش لباس و کت بندازید بعدش نمایش بدید این جوری حله‌ دیگه؟؟؟؟؟ با الاغ که‌ دیگه مشکلی ندارید ایشالا؟؟؟؟؟

  • یا خدا

    اراجیف ذهن بیمار

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج