آخرین وضعیت پرونده اتوبوس مرگ
به گفته سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی، پرونده حادثه اتوبوس مرگ همچنان مفتوح و در قوه قضاییه در حال بررسی است، تا نتیجه نهایی مشخص و با خاطیان برخورد لازم صورت گیرد.
خبرآنلاین: به گفته سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی، پرونده حادثه اتوبوس مرگ همچنان مفتوح و در قوه قضاییه در حال بررسی است، تا نتیجه نهایی مشخص و با خاطیان برخورد لازم صورت گیرد.
ماجرا زمانی آغاز شد که ساعت ۱۲ ظهر سه شنبه ۴ دی ماه سال جاری اتوبوس حامل بیش از ۳۰ دانشجوی دانشگاه علوم تحقیقات دانشگاه آزاد اسلامی تهران واژگون و ۱۰ دانشجو را به کام مرگ کشاند و بدین ترتیب تراژدی جدیدی رقم خورد.
به دنبال این حادثه تلخ مسوولان و مردم به ویژه خانواده دانشجویان بازتاب های مختلفی نشان دادند، حتی بهارستان نشینان نیز ساکت نماندند و برای این حادثه واکنش نشان دادند؛ به گونه ای که علی لاریجانی رییس مجلس شورای اسلامی از کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس خواست تا در این زمینه رسیدگیهای لازم را انجام دهد و نتیجه را به مجلس به صورت رسمی اعلام کند.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی هم برای ارائه گزارش درباره سانحه واژگونی اتوبوس در علوم و تحقیقات راهی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شد. اما داستان تصادف اتوبوس مرگ به اینجا ختم نشد بلکه به جلسه علنی شورای شهر تهران هم رسید.
زهرا صدر اعظم نوری، عضو شورای شهر تهران در متنی بلند بالا به همه مسئولان ذی ربط در این حادثه تاخت و با مخاطب قراردادن مسئولان معاینه فنی بعنوان یکی از دلایل تصادف از آنها خواست تا در قبال صدور معاینه فنی ای که برای این اتوبوس صادر شده، پاسخگو باشند.
اگرچه گزارش نهایی این حادثه رسما اعلام نشده، اما براساس آنچه گزارش های فنی و پلیسی نشان می دهد این اتوبوس جزو خودروهای فرسوده بوده که ظاهرا گواهی معاینه فنی این اتوبوس یک هفته پیش از حادثه منقضی شده بود.
بنابراین دانشگاه آزاد می بایست با توجه به اتمام یک هفته ای برگه معاینه فنی راننده، جلوی تردد اتوبوس را می گرفت که این کار را انجام نداده و بدین ترتیب تخلف آشکار صورت گرفته است.
این در حالیست که علی پیرحسینلو، مشاور معاون حمل و نقل ترافیک تهران نیز باهشدار نسبت به تردد ۲ هزار اتوبوس گازسوز در تهران و اتمام عمر مخزن اکثر این اتوبوس ها آنها را همانند یک بمب متحرک در شهر تردد خواند و گفت که اگر کسی فکری نکند، هر لحظه باید منتظر فجایع بدتر از دانشگاه آزاد بود.
هیات دولت هم در جلسه خود به ریاست حسن روحانی، رئیس جمهور، به موضوع این سانحه پرداخت ورئیس جمهور خواست با تشکیل هیأت رسیدگی به این حادثه، ضمن بررسی علل و عوامل مؤثر در وقوع آن و گفت وگو با دانشجویان، اساتید و مدیران دانشگاه و نهادهای مسئول، گزارش آن را به هیات وزیران ارایه کرده و تدابیر لازم را برای جلوگیری از تکرار حوادث مشابه اتخاذ کنند.
اما چند روز بعد خانواده نه تنها دانشجویان متوفی بلکه دانشجویان و همکلاسی های دانشجویان علوم تحقیقات به واکنش های مسوولان بسنده نکردند و با تجمع در مقابل دانشگاه و محل حادثه از مسوولان خواستند تا مقصران اصلی را شناسایی تا برخورد جدی با آنها صورت بگیرد.
این تجمع برای دومین روز متوالی ادامه یافت و دانشجویان واحد علوم و تحقیقات دانشگاه آزاد ساکت نماندند و باز به نشانه اعتراض دست به اعتراض زدند، این بار آنها در تجمعی مسالمت آمیز خواهان رسیدگی جدی به پرونده واژگونی اتوبوس بودند.
خواسته اصلی دانشجویان در دومین تجمع شان پیگیری مقصران اصلی حادثه، رسیدگی به وضعیت حمل و نقل در واحد علوم و تحقیقات و همچنین استعفای مدیران ارشد دانشگاه بود.
تجمع معترضان به حادثه تصادف، دادستان کل کشور را به میان دانشجویان واحد علوم و تحقیقات کشاند. محمد جعفر منتظری، دادستان کل کشور در بین دانشجویان حاضر شد و اعلام کرد در همین رابطه همه ابعاد این سانحه به صورت قانونی پیگیری خواهد شد. وی با اعلام اینکه دو نفر از دانشجویان به نمایندگی از کل دانشجویان انتخاب کرده تا همراه آنها در جلسه با مسئولان دانشگاهی حضور یابند و مطالبات خود و تقاضاهایی را که در رابطه با این حادثه دارند، مطرح کنند از آنها خواست تا به تجمع خود پایان داده و اجازه دهند موضوع حادثه دانشگاه از سوی قوه قضائیه پیگیری شود.
ارسال پرونده به قوه قضاییه
بالاخره پرونده سانحه تصادف وارد مرحله جدیدی شد آنطور که میرحمایت میرزاده سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی درباره آخرین تصمیمات این کمیسیون درخصوص بررسی علت تصادف اتوبوس دانشجویان دانشگاه علوم تحقیقات گفت: براساس گزارش نیروی انتظامی، کمیته ویژه کمیسیون آموزش و رییس دانشگاه مشخص شد که حادثه در اثر فرسودگی اتوبوس، داشتن مشکلات فنی و نقص ترمز صورت گرفته که در واقع جزو تخلفات راننده اتوبوس به حساب می آید. همچنین علاوه برموارد فوق وجود نخاله در مسیر تردد اتوبوس مزید بر علت بوده که موجب شدت حادثه شده است.
وی افزود: در نتیجه این گزارش، پیمانکار وسایل نقیله، مسوول تاسیسات دانشگاه مقصر شناخته شده و در این راستا علاوه بر بازداشت دو نفر، پنج مدیر ارشد دانشگاه نیز از کار برکنار شدند .
به گفته میرزاده ، هنوز پرونده حادثه مفتوح و در قوه قضاییه در حال بررسی است تا نتیجه نهایی مشخص و با خاطیان برخورد لازم صورت بگیرد.
البته مقررشد تا بررسی نهایی رسیدگی به مصدومان حادثه تا بهبودی کامل آنها و رسیدگی به خانواده آنها در دستور کار قرار گیرد.
تبلیغات متنی
-
پست جدید ترامپ: همه برگهای برنده دست من است
-
ویدیوی منتشره فارس از سه اعدامی امروز در مشهد
-
یادداشت روزنامه ایران درباره علت افزایش قیمت خودرو
-
واکنش محمد مرندی به طرح تازه ترامپ در تنگه هرمز
-
مداحی محمدحسین پویانفر در چهلم شهیدان لاریجانی
-
گلایه راغب از کسانی که به او فحاشی کردهاند
-
سقف وام ودیعۀ مسکن ۳۳ درصد افزایش یافت
-
اطلاعات: دولت زیر بار یارانه کالایی و غیرنقدی نرود
-
احتمال افزایش حقوق کارمندان و بازنشستگان
-
میزان درآمد ایران از تنگه هرمز به روایت مهمان صداوسیما
-
واکنش فرمانده قرارگاه خاتم به تحولات اخیر تنگه هرمز
-
مرعشی: نه جنگ و نه صلح خطرناک است، صلح کنید!
-
بازگشت ناگهانی و پرحجم به موضوع حجاب مشکوک است
-
تصادف زنجیرهای در اتوبان قم - کاشان با ۲۷ مجروح
-
طرح آبفای تهران برای کنترل مصرف آب در تابستان امسال
-
ویدیوی منتشره فارس از سه اعدامی امروز در مشهد
-
واکنش فرمانده قرارگاه خاتم به تحولات اخیر تنگه هرمز
-
بازگشت ناگهانی و پرحجم به موضوع حجاب مشکوک است
-
تصادف زنجیرهای در اتوبان قم - کاشان با ۲۷ مجروح
-
برشهایی از جشن قهرمانی دیشب اینتریها
-
ایران تصمیم تازه ترامپ درباره تنگه هرمز را تحمل میکند؟
-
خبر جدید آمریکا درباره کشتی ایرانی توقیف شده
-
مهدی رسولی، محمدرضا میری و ابراهیم دولتآبادی اعدام شدند
-
یک اصلاحطلب این روزها محبوب صداوسیما شده است
-
پیام مشکوک ترامپ درباره پروژه آزادی در تنگه هرمز!
-
مثل افتادن در قعر یک چاه عمیق؛ مردم بیاینترنت ایران
-
ادعای مسدودسازی داراییهای ایران توسط کشورهای عربی
-
پایان یک گروگانگیری عجیب در سراوان بعد از ۱۲ روز
-
خبرگزاری فارس: آمریکا شروط خود را تعدیل کرد
-
حمله حزبالله به خودروی حامل فرماندهان اسرائیل
-
انتقاد شدید یک رسانه به اتفاقات ساحل کیش
-
فوری؛ ادعای خطرناک نتانیاهو درباره ایران
-
خبر قرارگاه خاتمالانبیا درباره احتمال جنگ مجدد
-
ماجرای خبر عجیب جدایی شارجه از امارات!
-
خبر ناامیدکننده امیرحسین ثابتی درباره اینترنت!
-
اظهارات ترامپ درباره ایران ۱۸۰درجه تغییر کرد!
-
حرکت عجیب مجری، روی آنتن زنده صدا و سیما!
-
خودروی لاکچری یک راننده اسنپ در تهران سوژه شد
-
اسامی و تصاویر ۱۴ تن از شهدای دیروز زنجان
-
مجری فاکسنیوز سلاح جدید انتحاری ایران را معرفی کرد
-
تورم در ایران حتی برای فلافل هم جانشین پیدا کرد!
-
واریز حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی با رقم اضافه
-
اقدام خودسرانه شهرداری تهران خبرساز شد
-
آقای تاج، خسته نباشی اما کسی حرفهایت را باور نکرد!
-
پیام مشکوک ترامپ درباره پروژه آزادی در تنگه هرمز!
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
-
سالن های آرایش و زیبایی
-
پزشکان پوست و مو
-
آموزشگاه آشپزی در تهران
-
گالری پوشاک
-
اخذ ویزا
-
کاشت ناخن
-
محصولات پزشکی
-
تدریس خصوصی
-
مزون و شوی لباس
-
اعزام دانشجو
-
خدمات آرایشی و زیبایی
-
خدمات درمانی
-
مدارس
-
طلا و جواهر و زیورآلات
-
صرافی
-
محصولات آرایش و زیبایی
-
خدمات حیوانات خانگی
-
مهد کودک
-
مبلمان
-
سیسمونی و نوزاد
-
مراکز درمانی
-
پت شاپ
-
رستوران و تهیه غذا
-
تعمیرات مبل در تهران
-
خدمات تفریح و سرگرمی
-
پزشکان متخصص
-
باشگاه های ورزشی
-
فست فودهای تهران
-
سرویس خواب
-
موبایل
-
دکتر زنان در تهران
-
فروشگاه ها و لوازم ورزشی
-
کافی شاپ و سفره خانه
-
دکوراسیون داخلی
-
لوازم خانگی
-
دندانپزشکان
-
آموزشگاه ها
-
صنایع غذایی
-
تزیینات داخلی
-
خدمات منزل
-
دندانپزشکی کودک
-
آموزشگاه زبان در تهران
-
تشریفات و موسسه پذیرایی
-
خدمات ساختمان
-
فروش و خدمات خودرو
-
پزشکان زیبایی و لاغری
-
آموزشگاه موسیقی
-
خدمات مجالس
-
قالیشویی در تهران
-
سایر خدمات
-
جراحی بینی و زیبایی
-
آموزشگاه هنری
-
آتلیه عکاسی
-
آژانس مسافرتی و هتل
ارسال نظر