۸۱۸۸۱۴
۵۰۲۱
۵۰۲۱
پ

هیچ فیلم ایرانی در جشنواره فیلم برلین نیست!

دیروز و پس از اعلام اسامی تمامی فیلم‌های فستیوال برلین ۲۰۱۹ مشخص شد که هیچ فیلمی از کشورمان در این دوره از جشنواره آلمانی حضور ندارد.

بانی‌فیلم: دیروز و پس از اعلام اسامی تمامی فیلم‌های فستیوال برلین ۲۰۱۹ مشخص شد که هیچ فیلمی از کشورمان در این دوره از جشنواره آلمانی حضور ندارد.

هیچ فیلم ایرانی در جشنواره فیلم برلین نیست!

این غیبت سینمای ایران در حالی‌ است که بر اساس برخی خبرهای شنیده‌ها، پنجاه فیلم از سوی فیلمسازان ایرانی برای شرکت در بخش‌های مختلف به دفتر فستیوال برلین فرستاده شده بود که متاسفانه هیچ فیلمی پذیرفته نشده است.

در میان فیلم‌های پذیرفته شده تنها به نام مریم زارع با فیلم «متولد اوین» بر می‌خوریم که یک فیلم آلمانی محسوب می‌شود و کارگردانش هم ملیتی آلمانی دارد. تهیه کننده «متولد اوین» نیز یک شرکت‌ آلمانی‌ مستقر در برلین است.

اینکه چرا جشنواره برلین در شصت و نهمین دوره برگزاری خود هیچ فیلمی از ایران را شایسته حضور در بخش‌های مختلفش نشناخته از نکاتی‌ است که نیاز به بررسی دارد؛ اینکه آیا سیاست‌های جدیدی بر فستیوال برلین حاکم شده یا اساساٌ کیفیت فیلم‌های سینمای ایران نزول کرده و ضعیف شده اند؟

در هر حال با نزدیک‌تر شدن به تاریخ برگزاری جشنواره ۶۹ برلین باید یک بررسی اساسی نسبت به فیلمهای ایرانی انجام گیرد تا دلایل و ابعاد از دست دادن موقعیت‌های حضور در بازارهای جهانی و فستیوالی معتبر مانند برلین روشن شود.

Native Ad

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

کماکل، فراتر از الکل

تولید کننده انواع ضدعفونی کننده‌های اسانس دار

مشاهده اطلاعات بیشتر

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

Bartarinha Native Ads

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج