۸۲۱۰۷۲
۷ نظر
۵۰۱۹
۷ نظر
۵۰۱۹
پ

شیطنت دانش آموز، معلم را سوزاند!

رئیس اداره اطلاع رسانی و روابط عمومی آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان در ارتباط با حادثه برای دانش آموز و آموزگارمدرسه ابتدایی شهرستان بمپور گفت: در حین انجام آزمایش درس کوه آتشفشان درس علوم تجربی پایه ششم مقداری ازمواد مورد استفاده در اثر شیطنت یکی از دانش آموزان موجب ایجاد سوختگی سطحی آموزگار و ۲ دانش آموزشد.

خبرگزاری ایسنا: رئیس اداره اطلاع رسانی و روابط عمومی آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان در ارتباط با حادثه برای دانش آموز و آموزگارمدرسه ابتدایی شهرستان بمپور گفت: در حین انجام آزمایش درس کوه آتشفشان درس علوم تجربی پایه ششم مقداری ازمواد مورد استفاده در اثر شیطنت یکی از دانش آموزان موجب ایجاد سوختگی سطحی آموزگار و ۲ دانش آموزشد.

علی مرادی افزود: خوشبختانه با عکس العمل مناسب و به موقع آموزگار مربوطه از بروز هرگونه حادثه ای پیشگیری و آموزگار و دو دانش آموز از ناحیه دست دچار سوختگی سطحی شدند.

وی گفت: تمامی مراحل درمان این دانش آموزان و آموزگار مربوطه بلافاصله پس از انتقال آنان به بیمارستان در حال پیگیری و انجام می باشد و جای نگرانی وجود ندارد ‌.

مرادی خاطرنشان کرد: درمان سرپایی آموزگار و یک دانش آموزان انجام شده است.

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

سریال شفرونی نسخه کامل

با تخفیف ویژه در فیلیمو

تماشا کنید

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • بدون نام

    احمق!

    پاسخ ها

    • بدون نام

      بعد اونوقت تو دانایی حتما
      احمق تویی که به یه دانش آموز کلاس ششمی توهین می کنی

  • فرهنگی

    بچه های الان بچه نیستن که واقعاااااا وحشین

    پاسخ ها

    • بدون نام

      شاید آزمایشگاه نداشتند خوب دانش آموز هم کنجکاوه اون دانش آموزان خیلی بد بخت هستند باور نمیکنید زحمت بکشید برید از نزدیک ببینید

  • بدون نام

    بعضی از بچه ها واقعا شیطنتهای بیشتر از سنشون دارن

  • اکبر

    گناهی نداره؟مناطق محروم ازاین چیزهاکم دیدن اوهم کنجکاوبوده؟واقعااون استانهامحروم واقعی هستند؟محل خدمتم همونجابوده

  • هشترودی

    حالا اگه یک معلم چنین خطایی میکرد بیچاره شده بود.همه شبکه ها و فضای مجازی محکومش میکردن.

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج