۸۲۱۸۴۰
۲ نظر
۵۰۱۱
۲ نظر
۵۰۱۱
پ

واکنش دمشق به جدیدترین جنایت ائتلاف آمریکا

وزارت خارجه سوریه به جدیدترین جنایت ائتلاف آمریکایی در دیرالزور که به کشته شدن شماری دیگر از غیرنظامیان از جمله کودکان و زنان انجامید، واکنش نشان داد.

خبرگزاری مهر : وزارت خارجه سوریه با ارسال دو نامه به دبیر کل سازمان ملل و رئیس دوره ای شورای امنیت به جنایت جدید ائتلاف تحت سرکردگی آمریکا در دیرالزور که به کشته شدن ۲۰ غیرنظامی که شماری از آنها را زنان و کودکان تشکیل می دهند، واکنش نشان داد.

وزارت خارجه سوریه ضمن محکوم کردن این حمله اعلام کرد: جنایت جدید در ادامه جنایات روزانه و برنامه ریزی شده از سوی ائتلاف بین المللی علیه ملت سوریه و نقض آشکار حاکمیت سوریه و تمامیت ارضی آن به بهانه های نخ نما و رسوا شده است.

در این نامه های وزارت خارجه سوریه آمده است: سوریه از شورای امنیت می خواهد که به مسئولیت خود در حفظ صلح و امنیت بین المللی عمل کند و اقدام فوری برای توقف سلسله جنایات جنگی و ضد بشری که کشورهای عضو این ائتلاف علیه غیرنظامیان سوری و زیرساختهای سوریه مرتکب می شوند، به عمل آورد.

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

سریال شفرونی نسخه کامل

با تخفیف ویژه در فیلیمو

تماشا کنید

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • ش ن

    اینها فرعون قرن حاضرهستند چشم تاریخ ندیده چنین مدعیان دروغگو ونادان وضدبشر ، این سگ صفتان به چیزی معتقد نیستند.به مثل قدیم بازار امیر آتش بگیرد برای اینها یک دستمال
    باشد.
    سرانجام محکوم به شکست هستند

  • بدون نام

    بیفایده است

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج