دزدان مادربزرگ دستگیر شدند
رئیس پایگاه پنجم پلیس آگاهی تهران بزرگ از دستگیری ۳ سارق منزل یک پیرزن تنها خبر داد و گفت: دزدان با تهدید چاقو و با بستن دست و پای پیرزن حدود ۲۰ میلیون تومان طلاجات و اشیا قیمتی از منزل وی سرقت کرده بودند.
خبرگزاری ایلنا: رئیس پایگاه پنجم پلیس آگاهی تهران بزرگ از دستگیری ۳ سارق منزل یک پیرزن تنها خبر داد و گفت: دزدان با تهدید چاقو و با بستن دست و پای پیرزن حدود ۲۰ میلیون تومان طلاجات و اشیا قیمتی از منزل وی سرقت کرده بودند.
سرهنگ کارآگاه خیرالله دولتخواه در تشریح این خبر، بیان داشت: نیمه های شب پنجم آذر ماه سال جاری پیر زنی به کلانتری ۱۵۴ چیتگر مراجعه و اعلام داشت: حدود ساعت ۷ عصر زنگ خانه ام زده شد و به محض باز کردن در ۲ نفر مرد جوان که صورت خود را با ماسک پوشانده بودند با تهدید چاقو وارد منزل شدند و دست و پای من را با چسب بستند و بعد از آن با تهدید چاقو مرا وادار کردند که محل نگهداری طلاهایم را بگویم، سپس مرا در اتاقی حبس کردند و بعد از سرقت اموال قیمتی ام از محل متواری شدند.
این مقام انتظامی در خصوص شناسایی متهمان توضیح داد: پس از ارجاع پرونده به پایگاه پنجم پلیس آگاهی تهران بزرگ و بررسی جوانب مختلف این ماجرا مشخص شد که این پیر زن دارای پرستاری است که هر روز چند ساعتی به منزل پیر زن مراجعه و امورات منزل این پیر زن را انجام می دهد.
وی افزود: بعد از معلوم شدن این موضوع در تحقیقات نامحسوسی که از پرستار پیرزن به عمل آمد مشخص شد که وی دارای ۲ فرزند پسر به نام های "م." و "ح." می باشد که هر دوی آنها دارای سوابق متعدد کیفری است.
سرهنگ دولت خواه بیان داشت: در برسی های بعدی مشخص شد یکی از پسران پرستار به اتهام حمل و نگهداری مواد مخدر در زندان قزل حصار بسر می برد و پسر دوم وی نیز که دارای چندین فقره سابقه سرقت است و در حال حاضر بیکار می باشد.
رئیس پایگاه پنجم پلیس آگاهی تصریح کرد: در تحقیقات فنی پلیسی مشخص شد که در شب وقوع سرقت پسر دوم پرستار در محدوده منزل پیر زن مشاهده شده است که با به دست آمدن این اطلاعات دستگیری "ح." به عنوان متهم اصلی پرونده در دستور کار قرار گرفت.
این مقام انتظامی با اشاره به اینکه متهم پرونده در زمان دستگیری توسط ماموران کلانتری ۱۵۴ چیتگر به اتهام اتهام سرقت از انباری چند مجتمع دستگیر و در بازداشت به سر می برد، ادامه داد: متهم اصلی این پرونده به پایگاه پنجم منتقل که با توجه شواهد و دلائل پلیس در همان جلسه اول به سرقت از منزل پیرزن با همدستی ۲ نفر دیگر اعتراف کرد.
وی افزود: متهم در بازجویی های انجام شده اعتراف کرد که از شرایط زندگی این پیرزن اطلاع داشته و می دانسته که این پیرزن به تنهایی زندگی می کند. نقشه سرقت از منزل وی را با همدستی ۲نفر از دوستانش طرح ریزی کرده است و در شب حادثه وی در بیرون منزل به عنوان زاغ زن کشیک می داده و ۲ همدست وی پس از ورود به منزل پیرزن، حدود ۲۰ میلیون تومان اشیا قیمتی و طلا سرقت و در همان شب اموال مسروقه را بین خودشان تقسیم کرده اند.
رئیس پایگاه پنجم پلیس آگاهی تهران بزرگ با اشاره به اینکه با اعتراف متهم اصلی پرونده، ۲ همدست وی نیز دستگیر و به اتهامات این سارقان در شعبه دوم بازپرسی دادسرای ناحیه ۳۴ رسیدگی می شود، بیان داشت: استفاده از در بازکن های تصویری و همچنین استفاده از چشمی بر روی درهای منزل می تواند تا حد بسیاری مانع از سوء استفاده سارقان و غافل گیر شدن اعضا خانواده در مواقع وقوع سرقت باشد.
تبلیغات متنی
-
ویستامدیا با پویانمایی و فیلم کوتاه به فجر ۴۴ آمد
-
واکنش رسمی به خبر پناهندگی یک مقام ایرانی
-
عکس توجهبرانگیز فارس از پایگاه آمریکا در امارات
-
روایت تازه رسانه آمریکایی از تنش در تنگه هرمز
-
پریناز ایزدیار صداوسیما را تحریم کرد
-
کشف ۷۰۰۰ بارنامه جعلی قاچاق سوخت در فارس
-
یک ادعا: ایران امروز تهدید به خروج از مذاکرات کرد
-
هادی چوپان از روی دوش مردم افتاد
-
حامد بهداد و بهنوش طباطبایی دعوت جشنواره را پس فرستادند
-
ماشالله کرمی آزاد شد
-
کاپیتان پرسپولیس مجریان صداوسیما را نفرین کرد
-
«پوشک بچه» روی طلا و دلار را کم کرد!
-
اولین واکنش ایران به خبر «حادثه امنیتی» در تنگه هرمز
-
رابعه اسکویی: از سر اتفاق زندهام
-
کارشناسی چهار صحنه جنجالی پرسپولیس - چادرملو
-
واکنش رسمی به خبر پناهندگی یک مقام ایرانی
-
عکس توجهبرانگیز فارس از پایگاه آمریکا در امارات
-
روایت تازه رسانه آمریکایی از تنش در تنگه هرمز
-
یک ادعا: ایران امروز تهدید به خروج از مذاکرات کرد
-
حامد بهداد و بهنوش طباطبایی دعوت جشنواره را پس فرستادند
-
ماشالله کرمی آزاد شد
-
کاپیتان پرسپولیس مجریان صداوسیما را نفرین کرد
-
«پوشک بچه» روی طلا و دلار را کم کرد!
-
اولین واکنش ایران به خبر «حادثه امنیتی» در تنگه هرمز
-
مکان دیدار عراقچی و ویتکاف تغییر کرد!
-
چند نکته ناگفته درباره سرنوشت ایران در روزهای پیشرو
-
قهقهه مهران مدیری در تلویزیون رو اعصاب پرویز پرستویی رفت
-
تحرکات تازه و مشکوک آبراهام لینکلن در نزدیکی ایران
-
امروز در پرسپولیس، یک ستاره درخشان متولد شد
-
اقدام مخفیانه اسرائیل درباره جنگ احتمالی با ایران
-
مداح مشهدی شعار «این آخرین نبرده» را اجرا کرد
-
اعزام پهپادهای سپاه برای تعقیب آبراهام لینکلن
-
خشم منوچهر هادی در جشنواره فجر: دیکتاتور هستید!
-
استعفای وکیل شاکی پرونده «پژمان جمشیدی»
-
پدیده دنیای مداحان در شبکه سه رونمایی شد
-
ساعدینیا بازداشت و تمام اموال وی مصادره شد
-
سفارت ایتالیا در تهران تعطیل شد
-
زمان دیدار ویتکاف و عراقچی در استانبول مشخص شد
-
طراحی پوستر سفر کاریِ سعید جلیلی جلبتوجه کرد
-
نیروهای ویژه آمریکا در دیگو گارسیا مستقر شدند
-
حجت اشرفزاده همکاری با صداوسیما را متوقف کرد
-
تصاویری از آتشسوزی گسترده در غرب تهران
-
الناز شاکردوست از سینما خداحافظی کرد
-
هدف احتمالی ترامپ از «محاصره دریایی ایران» فاش شد
-
واکنش تند پدیده استقلال به برنامه شبکه افق
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
-
سالن های آرایش و زیبایی
-
پزشکان پوست و مو
-
آموزشگاه آشپزی در تهران
-
گالری پوشاک
-
اخذ ویزا
-
کاشت ناخن
-
محصولات پزشکی
-
تدریس خصوصی
-
مزون و شوی لباس
-
اعزام دانشجو
-
خدمات آرایشی و زیبایی
-
خدمات درمانی
-
مدارس
-
طلا و جواهر و زیورآلات
-
صرافی
-
محصولات آرایش و زیبایی
-
خدمات حیوانات خانگی
-
مهد کودک
-
مبلمان
-
سیسمونی و نوزاد
-
مراکز درمانی
-
پت شاپ
-
رستوران و تهیه غذا
-
تعمیرات مبل در تهران
-
خدمات تفریح و سرگرمی
-
پزشکان متخصص
-
باشگاه های ورزشی
-
فست فودهای تهران
-
سرویس خواب
-
موبایل
-
دکتر زنان در تهران
-
فروشگاه ها و لوازم ورزشی
-
کافی شاپ و سفره خانه
-
دکوراسیون داخلی
-
لوازم خانگی
-
دندانپزشکان
-
آموزشگاه ها
-
صنایع غذایی
-
تزیینات داخلی
-
خدمات منزل
-
دندانپزشکی کودک
-
آموزشگاه زبان در تهران
-
تشریفات و موسسه پذیرایی
-
خدمات ساختمان
-
فروش و خدمات خودرو
-
پزشکان زیبایی و لاغری
-
آموزشگاه موسیقی
-
خدمات مجالس
-
قالیشویی در تهران
-
سایر خدمات
-
جراحی بینی و زیبایی
-
آموزشگاه هنری
-
آتلیه عکاسی
-
آژانس مسافرتی و هتل
نظر کاربران
فکنم داستان بود.پیره زن .
الان حتی به خود خانمها هم نمیشه اعتماد کرد چه برای پرستاری از خانم سالمند چه آقای سالمند بیاوریم کم پیدا میشه که اینها صادقانه ومعنای حرام وهلال را بدونند همشون ررندند ومظلوم نمایی میکنند مخصوصا سر سالمند مرد را حسابی کلاه می زارند