رایزنی اروپا با آمریکا برای اجرای SPV
فلاحتپیشه گفت: ما برای مقابله با تهدیدهای مختلفی که اروپایی ها از آن نگران هستند هزینه زیادی می دهیم درحالی که دلیلی وجود ندارد ما چنین هزینه هایی را پرداخت کنیم؛ ضمن آنکه اروپایی ها هنوز واکنش مثبتی به روحیه مشارکت جویانه ایران نشان نداده اند.
خبرآنلاین: فلاحتپیشه گفت: ما برای مقابله با تهدیدهای مختلفی که اروپایی ها از آن نگران هستند هزینه زیادی می دهیم درحالی که دلیلی وجود ندارد ما چنین هزینه هایی را پرداخت کنیم؛ ضمن آنکه اروپایی ها هنوز واکنش مثبتی به روحیه مشارکت جویانه ایران نشان نداده اند.
بعد از خروج آمریکا از برجام نگاه ها متوجه اروپا شد و تنها چند دقیقه بعد از اعلام خروج از برجام توسط ترامپ، حسن روحانی اعلام کرد اگر اروپا انتظارات ایران را برآورده سازد ایران از برجام خارج نخواهد شد. موضوعی که مقدمه ای شد برای سلسله مذاکرات ایران و اروپا و رسیدن به یک راه حلی درباره مبادلات پولی و بانکی؛ موضوعی که این روزها از آن به عنوان کانال ویژه ارتباط مالی ایران و اروپا یا همان «spv» یاد می شود و حالا گفته می شود به روزهای تصمیم گیری نهایی در این رابطه نزدیک می شویم اما سوال اینجاست چقدر می توان به این ساز و کار دل بست؟
حشمت الله فلاحت پیشه رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی در این رابطه به خبرآنلاین گفت: درباره spv تا امروز بحث های زیادی مطرح شد که عمدتا از بابت محتوا بود اما در حال حاضر می توان گفت spv گلوله برفی بود که عملا امروز که به لحظه اجرایی شدنش نزدیک می شود چیزی از آن باقی نمانده است اما با این وجود هنوز برخی افرادی در ایران منتظر spv هستند.
او ادامه داد: به اعتقاد من امروز نمی توان نگاه راهبردی به spv داشت به ویژه آنکه این قانون امروز هم ابلاغ شود برای اجرا باید مدتی از آن بگذرد. به عبارت دیگر اروپایی ها برای ابلاغ و اجرای آن در حال مذاکره با آمریکا هستند نه ایران. لذا این موضوعاتی است که باید برای ارزیابی سطح توقعات از spv به آن توجه کنیم.
فلاحت پیشه ادامه داد: اینکه چقدر اروپایی ها در کار کردن با ما جدی هستند باید گفت جمهوری اسلامی ایران حتما باید نسبت به اروپایی ها نگاه واقع بینانه ای تعریف کند. ما برای مقابله با تهدیدهای مختلفی که اروپایی ها از آن نگران هستند هزینه زیادی می دهیم درحالی که دلیلی وجود ندارد ما چنین هزینه هایی را پرداخت کنیم؛ ضمن آنکه اروپایی ها هنوز واکنش مثبتی به روحیه مشارکت جویانه ایران نشان نداده اند. بنابراین وقتی این نگاه به صورت واقعبینانه و متقابل تعریف شد آن زمان است که ما راحت تر می توانیم با اروپایی ها کار کنیم.
او درپاسخ به این سوال که چرا از گلوله برف spv چیزی نمانده گفت: دلیلش مذاکرات اروپایی ها و نفوذ آمریکایی ها است. نهایی شدن SPVدر شرایط کنونی تنها می تواند تاثیرات سیاسی برای ما داشته باشد و انتظار گشایش اقتصادی و یا تحول شگرف در حوزه مراودات بانکی و مالی با توجه به فشار های آمریکا و نفوذ این کشور نباید از آن داشت و ما به طور جدی باید مسیروراه کارهای دیگری را برای حل این مشکلات دنبال کنیم.
تبلیغات متنی
-
استقلال اولین خرید فصل بعدش را لو داد
-
فال روزانه پنجشنبه ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۵ | فال امروز| Daily Omen
-
قیمت بنزین ویژه در بورس اعلام شد
-
پیام رسمی ایران به کشتیهای تجاری در تنگه هرمز
-
آمریکا: تا ۴۸ ساعت آینده منتظر پاسخ ایران هستیم
-
بایرن دیر بیدار شد و پاریسنژرمن به فینال رسید
-
نقاشی منصوریان روی سکوهای ورزشگاه عراق
-
برنامه پاکستان برای دور جدید مذاکرات ایران و آمریکا
-
مصاحبه واشقانی با پویان مختاری جنجال به پا کرد
-
بگو و مگوی ترامپ با یک خبرنگار بر سر ایران
-
خسارت ۱.۷ میلیارد یورویی لوفتهانزا از جنگ ایران
-
چند نکته غیرمعمول در بازی تیم ملی با خودش
-
تصاویر ترسناک از آتشی که به جان تالاب اراک افتاد
-
زلنسکی: روسیه آتشبس با اوکراین را نقض کرد
-
نطق تازه ترامپ: احتمال توافق با ایران زیاد است
-
آمریکا: تا ۴۸ ساعت آینده منتظر پاسخ ایران هستیم
-
بایرن دیر بیدار شد و پاریسنژرمن به فینال رسید
-
برنامه پاکستان برای دور جدید مذاکرات ایران و آمریکا
-
چند نکته غیرمعمول در بازی تیم ملی با خودش
-
تصاویر ترسناک از آتشی که به جان تالاب اراک افتاد
-
نطق تازه ترامپ: احتمال توافق با ایران زیاد است
-
اظهارات توجهبرانگیز شاکی پژمان جمشیدی در دادگاه
-
ترامپ برای توافق با ایران زمان تعیین کرد
-
رویای خانهدار شدن در ایران دود شد و به هوا رفت
-
کنفرانس خبری ترامپ درباره توافق با ایران
-
حمله اسرائیل به لبنان به قصد ترور فرمانده حزبالله
-
ادعای ارتش آمریکا درباره درگیری امروز با ایران
-
نگرانی نتانیاهو از امتیاز احتمالی ترامپ به ایران
-
مانور تازه فرانسه در تنگه هرمز زیر ذرهبین رفت
-
قالیباف: احتمال حمله نظامی کم نیست
-
دو شغلی که این روزها پرطرفدار شده است
-
سه زن بالای ۵۰ سال سینمای ایران که این روزها بیننده دارند
-
شمار جانباختگان حادثه غرب تهران اعلام شد
-
ادعای اسرائیل درباره ۴ چهره تصمیمگیرنده در ایران
-
ماجرای قتلی که در ساعات اخیر خبرساز شد
-
۲ عاملی که ممکن است پشت حملات به امارات باشد
-
ویدئو عجیب فارس از دیدار مستقیم قالیباف و ترامپ
-
ادعای تازه آمریکا درباره احتمال حمله زمینی به ایران
-
ادعای آکسیوس درباره اقدام غیرمنتظره ایران و آمریکا در ۴۸ ساعت آینده
-
جزئیات تازه منتشر شده از محل شهادت لاریجانی
-
روبیو از پایان عملیات خشم حماسی در ایران گفت
-
شگفتزدگی شکیرا از دیدن خیل عظیم هوادارانش
-
همه ایران این آخر هفته به لاتاری خودرو دعوت شدهاند
-
احتمال صدور فرمان نظامی ترامپ علیه ایران
-
پویان مختاری در گفتگو با واشقانی درخواست تفنگ برنو کرد
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
-
سالن های آرایش و زیبایی
-
پزشکان پوست و مو
-
آموزشگاه آشپزی در تهران
-
گالری پوشاک
-
اخذ ویزا
-
کاشت ناخن
-
محصولات پزشکی
-
تدریس خصوصی
-
مزون و شوی لباس
-
اعزام دانشجو
-
خدمات آرایشی و زیبایی
-
خدمات درمانی
-
مدارس
-
طلا و جواهر و زیورآلات
-
صرافی
-
محصولات آرایش و زیبایی
-
خدمات حیوانات خانگی
-
مهد کودک
-
مبلمان
-
سیسمونی و نوزاد
-
مراکز درمانی
-
پت شاپ
-
رستوران و تهیه غذا
-
تعمیرات مبل در تهران
-
خدمات تفریح و سرگرمی
-
پزشکان متخصص
-
باشگاه های ورزشی
-
فست فودهای تهران
-
سرویس خواب
-
موبایل
-
دکتر زنان در تهران
-
فروشگاه ها و لوازم ورزشی
-
کافی شاپ و سفره خانه
-
دکوراسیون داخلی
-
لوازم خانگی
-
دندانپزشکان
-
آموزشگاه ها
-
صنایع غذایی
-
تزیینات داخلی
-
خدمات منزل
-
دندانپزشکی کودک
-
آموزشگاه زبان در تهران
-
تشریفات و موسسه پذیرایی
-
خدمات ساختمان
-
فروش و خدمات خودرو
-
پزشکان زیبایی و لاغری
-
آموزشگاه موسیقی
-
خدمات مجالس
-
قالیشویی در تهران
-
سایر خدمات
-
جراحی بینی و زیبایی
-
آموزشگاه هنری
-
آتلیه عکاسی
-
آژانس مسافرتی و هتل
نظر کاربران
حتی اگه spv آماده بشه شرکتهای بزرگ باما همکاری نخواهند کرد.فقط شرکتهای بزرگ همکاری می کنند البته آن هم هنوز قطعی نیست
اینم یه سرکاری دیگه
ته این رشته کجاست خدا داند!
فکر کنم با قاره آفریقا وارد مذاکره بشیم بهتره از اروپا که آبی گرم نشد
دردنیای روبه رشد وشناخت هرچه بیشتر انسانها،دردنیایی که انسان دنبال زندگی بهتر وهمزیستی بیشتر بادیگر اقوام وجمعیتهاست ،همانطور که درقرآن آمده ،مقدم دانستن تعصبات دینی برقوای عقلی وتفکرات عملی وعلمی یک نوع تحجر واپسگرایانه جاهلی است.خداوند انسان رابرمدار عقلی استوار میداند همواره توصیه کرده روی زمین گردش کنید ویگدیگر رابشناسیدوبه عزت وعظمت خداوند پی ببرید وبایکدیگر تعامل ودوستی استوار کنیدوازگذشتگان پند بگیرید.جنگ وجدال درهیچ کجای ادیان الهی جای ندارد آنهم درعصری که انسان درحال تسخیر کرات دیگر است چون از حالت جهالت خارج شده به بلوغ انسانی رسیده.
پاسخ ها
موعظه میکنی
برو حوزه علمیه تدریس کن چه ربطی به کانال مالی اروپا داره
مثل این است که 100 کیلو شیر به اروپا بدهیم بعد منتظر بمانیم ببینیم یک کیلو ماست یا کره به ما میدهند یا هر تفاله ایی که دلشان خواست انتخاب هم با ما نیست هر چیز بنجلی که خودشان دلشان خواست عجب دولتمردان فهیمی دارین ملت را گرسنه نگه میدارن تا با یه بیسکوییت مردم راضی شوند