۸۴۶۶۴۷
۵۰۱۲
۵۰۱۲
پ

بخشی از دیواره ساحلی شهر پلدختر فرو ریخت

شهردار پلدختر، گفت: هم اکنون بخشی از دیواری ساحلی شهر پلدختر به دلیل طغیان رودخانه «کشکان» فرو ریخت.

خبرگزاری مهر: صمد چراغی پور، شهردار پلدختر اظهار داشت: بر اساس پیش بینی‌هایی که از قبل شده بود بر اثر طغیان رودخانه کشکان دقایقی پیش پارت سی متری از دیواره ساحلی شهر پلدختر مقابل مرکز فوریت‌های پزشکی ۱۱۵ فرو ریخت و احتمال ریزش بخش کناری آن وجود ندارد.

بخشی از دیواره ساحلی شهر پلدختر فرو ریخت

وی، گفت: بر این اساس شهرداری پلدختر هم اکنون با استقرار ماشین آلات سنگین در محل و احداث دایک حفاظتی به عنوان جایگزین دیواره ساحلی با استفاده از لاشه سنگ‌های بزرگ اقدام کرده است.

Native Ad

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

کماکل، فراتر از الکل

تولید کننده انواع ضدعفونی کننده‌های اسانس دار

مشاهده اطلاعات بیشتر

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

Bartarinha Native Ads

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج