۸۴۷۵۶۷
۵۰۰۹
۵۰۰۹
پ

مسیر ریلی تهران - جنوب باز شد

مدیرکل راه و شهرسازی لرستان از بازگشایی مسیر ریلی تهران -جنوب باز شد.

خبرگزاری ایسنا: مدیرکل راه و شهرسازی لرستان از بازگشایی مسیر ریلی تهران -جنوب باز شد.

مهندس رضا خالقی با بیان اینکه به دلیل رانش زمین و ریزش کوه در مسیر خطوط ریلی استان، راه آهن سراسری تهران - جنوب ۱۲فروردین امسال بسته شده بود که با تلاش های صورت گرفته این از امروز این مسیر فعال است، افزود: ۱۵۵ کیلومتر از مسیر ریلی تهران جنوب در محدوده لرستان قرار دارد.

وی بیان کرد: با توجه به شرایط کوهستانی منطقه مسیر عبور راه آهن در لرستان فنی ترین بلاک مسیر در ناحیه راه آهن سراسری محسوب می‎شود که دارای ۱۹ دهنه تونل به طول بیش از ۹ کیلومتر، ۶ دهنه پل به طول ۵۶۷ متر و ۴۴ دهنه قوس است.

Native Ad

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

کماکل، فراتر از الکل

تولید کننده انواع ضدعفونی کننده‌های اسانس دار

مشاهده اطلاعات بیشتر

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

Bartarinha Native Ads

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج