۸۵۸۳۹۶
۲ نظر
۵۰۰۵
۲ نظر
۵۰۰۵
پ

آسانژ به ۵۰هفته حبس محکوم شد

موسس سایت افشاگر ویکی‌لیکس بابت نادیده گرفتن حکم یک دادگاه انگلیسی و پناه گرفتن در سفارتخانه اکوادور در لندن به ۵۰ هفته حبس محکوم شد.

خبرگزاری ایسنا: موسس سایت افشاگر ویکی‌لیکس بابت نادیده گرفتن حکم یک دادگاه انگلیسی و پناه گرفتن در سفارتخانه اکوادور در لندن به ۵۰ هفته حبس محکوم شد.

جولیان آسانژ، موسس سایت افشاگر ویکی‌لیکس هفت سال پیش (۲۰۱۲) تلاش داشت تا از استرداد به سوئد و رسیدگی به اتهامات تجاوز جنسی خودداری کند و از این رو در سفارتخانه اکوادور پناه گرفت.

آسانژ همچنین با درخواست استرداد از سوی آمریکا بابت اتهامات مرتبط با هک کامپیوتری و انتشار اسناد محرمانه مواجه است. آسانژ در نهایت ۱۱ آوریل پس از آنکه دولت اکوادور او را تسلیم کرد، امروز (چهارشنبه) در دادگاهی در لندن محکوم شد.

Native Ad

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

کماکل، فراتر از الکل

تولید کننده انواع ضدعفونی کننده‌های اسانس دار

مشاهده اطلاعات بیشتر

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

Bartarinha Native Ads

نظر کاربران

  • بدون نام

    میگی ۵۰ تا زیاد بنظر بیاد ؟!!! میشه حدودا ۱سال

    پاسخ ها

    • بدون نام

      پنجاه ماه میشه یکسال ؟ یا بیشتر از چهار سال ریاضیدان!!!

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج