تنظیم طرح تشدید مجازات اسیدپاشی در مجلس
نایب رییس کمیسیون قضایی مجلس شورای اسلامی با بیان این که طرح تشدید مجازات اسیدپاشی در دستور کار این هفته مجلس قرار دارد گفت: این طرح در راستای امنیت جامعه بوده و به شکلی تنظیم شده که افراد نتوانند به راحتی و با یک بطری اسید به جامعه آسیب بزنند.
خبرگزاری ایرنا : نایب رییس کمیسیون قضایی مجلس شورای اسلامی با بیان این که طرح تشدید مجازات اسیدپاشی در دستور کار این هفته مجلس قرار دارد گفت: این طرح در راستای امنیت جامعه بوده و به شکلی تنظیم شده که افراد نتوانند به راحتی و با یک بطری اسید به جامعه آسیب بزنند.
«یحیی کمالی پور» با بیان اینکه طرح تشدید مجازات اسید پاشی در راستای امنیت جامعه تنظیم شده است، افزود: در سال های گذشته شاهد افزایش اسید پاشی در کشور بودیم، با این وجود مجازاتی که برای این جرم در قانون تعیین شده است متناسب با شدت جرم نبود و نمی توانست مانع تکرار اسید پاشی در آینده شود.
نایب رییس کمیسیون قضایی مجلس شورای اسلامی اضافه کرد: قربانیان اسید پاشی دچار مرگ تدریجی می شوند و از نظر روحی و روانی، زندگی اجتماعی و سلامت جسمی برای همیشه از گردونه زندگی خارج می شوند. بنابراین نمایندگان مجلس عمق آسیب وارده به قربانیان اسید پاشی را درک کرده و برآن شدند مجازات را با جرم متناسب کنند.
وی یادآور شد: در طرح تشدید مجازات اسید پاشی جنبه های اخلال در نظم عمومی و امنیت ملی هم دیده شده است. به طوری که حتی مجازات اعدام برای سطحی از جرم اسید پاشی نیز در نظر گرفته شده است و این شرایط می تواند به اصل بازدارندگی امر اسید پاشی کمک کند.
نماینده مردم جیرفت و عنبرآباد خاطرنشان کرد: این طرح به شکلی تنظیم شده است که افراد نتوانند به راحتی و با یک بطری اسید به جامعه آسیب برسانند.
وی در پاسخ به این پرسش که در این طرح چه خدمات و کمک های بهداشتی و حمایتی برای قربانیان اسید پاشی در نظر گرفته شده است؟ گفت: وقتی کسی تحت این شرایط قرار می گیرد باید نهاد حکومت به طور همه جانبه از او حمایت کند، ولی ما در این طرح یک فوریتی جنبه تشدید مجازات و قضایی موضوع را در نظر گرفته ایم و جنبه بازدارنگی اسید پاشی و ممانعت از تکرار آن مد نظر بوده است.
**طرح در حوزه مجازات و پیش گیری از جرم است
وی در پاسخ به این پرسش که کمیسیون های اجتماعی، بهداشت و فرهنگی مجلس شورای اسلامی این طرح را مشاهده یا بررسی کرده اند؟ گفت: این طرح در حوزه مجازات و پیش گیری از جرم و صرفا جهت تشدید مجازات تنظیم شده است و اگر جنبه های فرهنگی، اجتماعی و بهداشتی را هم در این طرح پیش بینی می کردیم، ممکن بود در طول زمان به فراموشی سپرده شود.به همین دلیل کمیسیون قضایی طرح فوریت دار تخصصی خود ارایه کرد.
کمالی پور یادآور شد: طرح ها و لوایحی که بدون قید فوریت در دستور قرار می گیرند شامل مرور زمان شده و اولویت خود را از دست می دهند. ما طرحی چابک و با موضوع مشخص را در دستور کار قرار دادیم که با سرعت بیشتری به نتیجه برسد.
وقتی بحث فرهنگی و اجتماعی پیش می آید، ده ها مورد دیگر در کنار آن مطرح می شود لذا از این بابت مقولات فرهنگی، بهداشتی و غیره را به در طرح تشدید مجازات اسید پاشی نیاوردیم.
تبلیغات متنی
-
ستاره خارجی لیگ برتر از ایران رفت
-
مبلغ کالابرگ ماه رمضان رسماً اعلام شد
-
رامین از دویدن زیر پل و وسط خیابان راحت شد!
-
زوج ایدهآل اوسمار در پرسپولیس شکل گرفت
-
اعلام جرم دادستانی علیه مدیر ارشد صداوسیما
-
نماینده جدید ترامپ در عراق مشخص شد
-
توصیه مهناز افشار به بازیگرانی که سودای سیمرغ دارند!
-
ریزش همزمان بازارهای جهانی نفت، طلا و بیت کوین
-
کیهان پرونده مهران مدیری را بست
-
نقص بزرگ جنگنده سوخو ۳۵ فاش شد
-
قهرمان لیگ مشخص شد، مبارکشان باشد!
-
تغییر چهره باورنکردنی جانی دپ در نقش اسکروج
-
بانک کتاب کنکور در ماز مارکت
-
پدر سید حسن نصرالله درگذشت
-
این ۱۶ استان منتظر بارشهای شدید باشند
-
مبلغ کالابرگ ماه رمضان رسماً اعلام شد
-
اعلام جرم دادستانی علیه مدیر ارشد صداوسیما
-
توصیه مهناز افشار به بازیگرانی که سودای سیمرغ دارند!
-
قهرمان لیگ مشخص شد، مبارکشان باشد!
-
این ۱۶ استان منتظر بارشهای شدید باشند
-
خطخطی صداوسیما روی اعصاب مردم اتفاق اصلی یکشنبه بود
-
اسرائیل برای توافق ایران و آمریکا سه شرط گذاشت!
-
در امیرآباد تهران همه در بهت مرگ ناگهانی عرفان و فرهاد هستند
-
سه برش ناب از سوگ که در سینمای ایران دیدهایم
-
پیام لیندسی گراهام به ترامپ درباره ایران
-
خشم منوچهر هادی در جشنواره فجر: دیکتاتور هستید!
-
مداح مشهدی شعار «این آخرین نبرده» را اجرا کرد
-
بازیگر سریال ستایش از تلویزیون خداحافظی کرد
-
درخواست فوری برای برکناری رئیس صداوسیما
-
سفارت ایتالیا در تهران تعطیل شد
-
ناو هواپیمابر لینکلن دریای عمان را ترک کرد
-
کریسمسِ صداوسیمای ایران تا ابد عزادار شد
-
مداح مشهدی شعار «این آخرین نبرده» را اجرا کرد
-
یک افغانستانی صاحب جایزه بدترین خانه سال جهان شد!
-
خشم منوچهر هادی در جشنواره فجر: دیکتاتور هستید!
-
خواننده و مجری سرشناس ترکیه درگذشت
-
دو انفجار خبرساز در اهواز و بندرعباس
-
رزمایش مشترک ایران، روسیه و چین تکذیب شد؟
-
ورود کاروان نظامی بزرگ آمریکا به عراق
-
پیام شهاب حسینی به پدر و مادرِ ایلیا دهقانی
-
خبر فوری علی لاریجانی در رابطه با آمریکا
-
یک سامانه بارشی قوی در آستانه ورود به کشور
-
رابعه اسکویی از مردم عذرخواهی کرد
-
بازیگران در جشنواره فجر مشکیپوش شدند
-
سفارت ایتالیا در تهران تعطیل شد
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
-
سالن های آرایش و زیبایی
-
پزشکان پوست و مو
-
آموزشگاه آشپزی در تهران
-
گالری پوشاک
-
اخذ ویزا
-
کاشت ناخن
-
محصولات پزشکی
-
تدریس خصوصی
-
مزون و شوی لباس
-
اعزام دانشجو
-
خدمات آرایشی و زیبایی
-
خدمات درمانی
-
مدارس
-
طلا و جواهر و زیورآلات
-
صرافی
-
محصولات آرایش و زیبایی
-
خدمات حیوانات خانگی
-
مهد کودک
-
مبلمان
-
سیسمونی و نوزاد
-
مراکز درمانی
-
پت شاپ
-
رستوران و تهیه غذا
-
تعمیرات مبل در تهران
-
خدمات تفریح و سرگرمی
-
پزشکان متخصص
-
باشگاه های ورزشی
-
فست فودهای تهران
-
سرویس خواب
-
موبایل
-
دکتر زنان در تهران
-
فروشگاه ها و لوازم ورزشی
-
کافی شاپ و سفره خانه
-
دکوراسیون داخلی
-
لوازم خانگی
-
دندانپزشکان
-
آموزشگاه ها
-
صنایع غذایی
-
تزیینات داخلی
-
خدمات منزل
-
دندانپزشکی کودک
-
آموزشگاه زبان در تهران
-
تشریفات و موسسه پذیرایی
-
خدمات ساختمان
-
فروش و خدمات خودرو
-
پزشکان زیبایی و لاغری
-
آموزشگاه موسیقی
-
خدمات مجالس
-
قالیشویی در تهران
-
سایر خدمات
-
جراحی بینی و زیبایی
-
آموزشگاه هنری
-
آتلیه عکاسی
-
آژانس مسافرتی و هتل
نظر کاربران
لطفا اسید سولفوریک را از ابزار فروشی ها جمع کنید
باعثش همین مجلس ودولت بابیکاری فقرنجومی همه روبه جون هم انداخت