۸۶۶۴۰۲
۱۰ نظر
۵۰۰۷
۱۰ نظر
۵۰۰۷
پ

مشکل وزارت بهداشت با نانوایی‌های سنتی

کنترل مصرف "نمک" یکی از عوامل مهم در کنترل فشارخون است و از آنجایی که نان قوت غالب ایرانیان است، کاهش میزان نمک مصرفی در پخت نان همواره از دغدغه‌های جدی وزارت بهداشت به منظور جلوگیری از بروز فشارخون و بیماری‌های مرتبط با آن، بوده است.

خبرگزاری ایسنا: کنترل مصرف "نمک" یکی از عوامل مهم در کنترل فشارخون است و از آنجایی که نان قوت غالب ایرانیان است، کاهش میزان نمک مصرفی در پخت نان همواره از دغدغه‌های جدی وزارت بهداشت به منظور جلوگیری از بروز فشارخون و بیماری‌های مرتبط با آن، بوده است.

دکتر علیرضا رئیسی_معاون بهداشت وزارت بهداشت در این باره در گفت‌وگویی گفت: در حال حاضر مشکل اصلی ما در وزرات بهداشت برای کنترل میزان نمک نان، در حوزه نانوایی‌های سنتی است.

وی با اشاره به اینکه کنترل نمک نان صنعتی بسیار راحت‌تر است، افزود: در نانوایی‌های سنتی به بهانه عمل‌آوری بهتر نان، علاوه بر نمک موجود در خمیر نان، اقدام به اضافه کردن نمک بیشتر می‌شود که این موضوع از دیرباز دغدغه جدی ما بوده و همواره تذکرات جدی به نانوایان داده‌ایم.

رئیسی ادامه داد: یکی از توصیه‌های جدی ما اهمیت به کیفیت آرد و گندم است. به همین منظور باید به سمت تهیه و تولید نان صنعتی گام برداریم.

وی در پایان با بیان اینکه نسبت به دو سال قبل میزان نمک مصرفی نانوایی‌های سنتی کاهش یافته است، گفت: این میزان نسبت به دو سال گذشته حدود دو گرم کمتر شده است، اما همچنان نیاز به پیگیری جدی در این زمینه داریم.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود
آموزش هوش مصنوعی

تا دیر نشده یاد بگیرین! الان دیگه همه با هوش مصنوعی مقاله و تحقیق می‌نویسن لوگو و پوستر طراحی میکنن
ویدئو و تیزر میسازن و … شروع یادگیری:

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    نظر کاربران

    • فرنوش دخانیات

      این وزارت بهداشت با اون بازرس های فوق بهداشتی شورشون رو دراوردن فقط مردم ازاری رو خوب بلدن اه اه

      پاسخ ها

      • بدون نام

        درست است بی سواد وبی درک

    • ق

      معاون بهداشت ایرانیان همیشه نان سنتی می خورده اند مشکلی نداشته فشار خون از برای نمکهای دستکاری شده صنعتی می باشد که بلای جان مردم شده است تورا خدا مردم را بد عادت نکنید که محتاج به خارج بشویم نمک را درست کنید

    • بدون نام

      والا به همه چی باید شک کرد باید دید چقدر سود اوری داره نان صنعتی هر چیزی سنتی خوبه

    • بدون نام

      فقط شعاره... نانها معمولا شوره و کسی هم رسیدگی نمی کنه.... بازرس میاد وزن چونه ی خمیر رو اندازه می کنه اما عامل اصلی که نمک و روغنه اصلا کسی بررسی تمی کنه جوهر قند هم که اصلا کسی بهش توجه نداره .... مسوولینی که فقط حرف می زنند و روی کاغذ نگرانند خدا همه تونو لعنت کنه یک تکه نان سالم گیر کسی نمیاد....

    • بدون نام

      اگر وزارت بهداشت در فکر نمک است برود در چیپس و پفک و امثال آنها را تخته کند.
      در قلیان فروشی ها را ببندد
      واردات بی رویه و تولید سیگار داخلی را ممنوع کند.
      از تولید خودروهای بی کیفیت ممانعت کند و راه را برای خودروهای الکتریکی و هیبرید باز کند.
      جلوی نویزها و امواج آنتن و پارازیتها و آلودگیهای صوتی را بگیرد. جلوی فیلمها و اخبار تلویزیون ملی که با روان مردم بازی میکند را بگیرد.

      وگرنه نمک از ضروریات بدن هست و اضافه ی آن نیز از عرق و ادرار دفع می شود.

      پاسخ ها

      • بدون نام

        احسن مرحبا

      • بدون نام

        عین واقعیت را گفته ای

    • بدون نام

      اگر وزارت بهداشت در فکر نمک است برود در چیپس و پفک و امثال آنها را تخته کند.
      در قلیان فروشی ها را ببندد
      واردات بی رویه و تولید سیگار داخلی را ممنوع کند.
      از تولید خودروهای بی کیفیت ممانعت کند و راه را برای خودروهای الکتریکی و هیبرید باز کند.
      جلوی نویزها و امواج آنتن و پارازیتها و آلودگیهای صوتی را بگیرد. جلوی فیلمها و اخبار تلویزیون ملی که با روان مردم بازی میکند را بگیرد.

      وگرنه نمک از ضروریات بدن هست و اضافه ی آن نیز از عرق و ادرار دفع می شود.

      پاسخ ها

      • بدون نام

        دشمن ها نمک را دستکاری کرده اند که مردم ایران به فشار خون مبتلا باشند با این دکتر های دبیرستانی که هیچ از خوراک نمی دانند

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج