«فرزاد حسنی» دچار سانحه شد
بامداد یکشنبه فرزاد حسنی و علی مرادی دچار سانحه شدند.
حسنی که به اتفاق دونفر از دوستانش برای اجرای برنامه ای ارگانی به جاده چالوس رفته بود حوالی ساعت ۲:۳۰ نیمه شب در تونل ۷ این جاده به واسطه برخورد با اتومبیل L۹۰ ای که از روبرو می آمد دچار آسیب دیدگی از ناحیه قفسه سینه شد.
برخورد با آن اتومبیل سبب واژگونی خوردوی این دوهنرمند شد و آن طور که باخبر شدیم اتومبیل آنها خسارت فراوانی دیده است.
علی مرادی ، مجری جوان تلویزیون هم از ناحیه پا صدمه دیده ، اما یکی دیگر از سرنشینان این ماشین امین طارمی تهیه کننده تلویزیون بود که او هم دچار آسیب دیدگی جزیی شده است.
هر۴نفر پس از این تصادف به سرعت به بیمارستان مدنی کرج منتقل شدند و ساعاتی تحت مراقبت قرار گرفتند.
خوشبختانه حال عمومی آنها خوب است و از بیمارستان مرخص شدند. فرزاد حسنی و علی مرادی در گفتگو با شبکه ایران خبر مذکور را تایید و از صحت و سلامت خود خبر دادند.
نظر کاربران
با سلام در خصوص حال عمومی هموطن سرنشین اتومبیل روبرو هم اطلاع رسانی شود.
پاسخ ها
از اون حرفا بودا...
خدا رو شکر که به خیر گذشت.
پاسخ ها
بخیر گذشتن حادثه منفی داره ؟
عجب
یه لحظه خودتونو جای کسی که حادثه دیده یا خانوادش بذارین.
حیف شدنزدیک بودسرداررادان خوشحال بشه اونوقت رادان میومدپشت تریبون میگفت حسنی الگوبوداستوره بود واین بود وآن بود.............. نه؟
منظورت اسطوره بود دیگه...