۸۹۱۶۴۶
۱ نظر
۵۰۱۶
۱ نظر
۵۰۱۶
پ

تنش در سخنرانی ترامپ در ویرجینیا

در جریان سخنرانی دونالد ترامپ در ویرجینیا، یک نماینده دموکرات و مسلمان ویرجینیا با در دست داشتن پلاکاردی به رئیس‌جمهوری آمریکا اعتراض کرد.

ایسنا: در جریان سخنرانی دونالد ترامپ در ویرجینیا، یک نماینده دموکرات و مسلمان ویرجینیا با در دست داشتن پلاکاردی به رئیس‌جمهوری آمریکا اعتراض کرد.

تنش در سخنرانی ترامپ در ویرجینیا

به نقل از خبرگزاری فرانسه، ابراهیم سمیره، نماینده دموکرات و مسلمان ویرجینیا به خبرگزاری‌ها می‌گوید که اعتراض او به «سیاست‌ها و لحن» دونالد ترامپ است.

از سویی دیگر، قانون‌گذاران دموکرات و نمایندگان آفریقایی‌تبار مجلس محلی ایالت ویرجینیا نیز این سخنرانی را تحریم کردند.

این تحولات پس از سخنان رئیس‌جمهوری آمریکا درباره چهار نماینده زن کنگره با تبار خارجی صورت می‌گیرد.

Native Ad

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

کماکل، فراتر از الکل

تولید کننده انواع ضدعفونی کننده‌های اسانس دار

مشاهده اطلاعات بیشتر

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

Bartarinha Native Ads

نظر کاربران

  • بدون نام

    ادم میمونه این شتر مو قرمز چی میگه .اصل امریکا یعنی مهاجر و اشغالگر خودشم امریکایی نیست اصلا امریکایی وجود نداره مگه خودش رو از نسل سرخپوستا بدونه

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج