۹۰۱۴۰۶
۴ نظر
۵۰۱۲
۴ نظر
۵۰۱۲
پ

گزینه آموزش و پرورش سیاسی‌کاری نمی‌کند

علی ربیعی، سخنگوی دولت، گفت: آقای حاجی میرزایی متأسفانه خوب شناخته نشده وگرنه از نظر دانش، بسیار نیروی با دانشی هستند و دوران درخشان ایشان زمانی که رئیس نهضت سوادآموزی بودند، آن دوره درخشانی بود ضمن اینکه از مسائل آموزش و پرورش مطلع است.

خبرگزاری فارس: علی ربیعی، سخنگوی دولت، درباره عملکرد محسن حاجی‌میرزایی وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش، گفت: متأسفانه آقای حاجی‌میرزایی خوب شناخته نشده است وگرنه از نظر دانش، بسیار نیروی با دانشی است.

وی ادامه داد: دوران فعالیت وی زمانی که در نهضت سوادآموزی حضور داشت، درخشانی بود ضمن اینکه از مسائل آموزش و پرورش مطلع است.

ربیعی افزود: خوبی آقای حاجی‌میرزایی این است که اصلاً اهل سیاسی‌کاری نیست و به کل دولت هم مسلط است و من فکر می‌کنم می‌تواند در وزارت آموزش و پرورش موفق باشد.

سخنگوی دولت در پاسخ به این پرسش که برخی از فرهنگیان بر این عقیده هستند که نهضت سواد آموزی سابقه خوبی برای فعالیت‌های آموزش و پرورشی نیست، گفت: خیلی‌ها هم می‌گویند که نهضت سوادآموزی زیرمجموعه آموزش و پرورش است اما مهم این است که ایشان به دانشِ آموزشی آگاه است و آموزش و پرورش را به خوبی می‌شناسد.

ربیعی بیان کرد: فکر می‌کنم وقتی حاجی‌میرزایی وزیر آموزش و پرورش شود، همه متوجه می‌شوند که وی صاحب ایده‌های خوبی بوده و بسیار آدم خوش‌فکری است و از این جهت فکر می‌کنم گزینه خوبی است؛ پیشنهاد برخی از دوستان و همینطور بنده در سال ۹۶ هم آقای حاجی میرزایی بود.

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

سریال شفرونی نسخه کامل

با تخفیف ویژه در فیلیمو

تماشا کنید

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • بدون نام

    تو مگه استیضاح نشدی

  • بدون نام

    تو مگه استیضاح نشدی

  • عدالت خواه

    توگفتی وماهم باور کردیم

  • محمد

    متأسفانه آموزش و پرورش اولویت هیچ دولتی نبوده و نیست

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج