کلاهبرداری دو میلیاردی از فروشندگان کاغذ
رئیس پایگاه سوم پلیس آگاهی پایتخت، از دستگیری مرد جوان کلاهبرداری خبر داد که با انتخاب سوژها از سایت دیوار از فروشندگان کاغذ اقدام به کلاهبرداری کرده است.
خبرگزاری مهر: رئیس پایگاه سوم پلیس آگاهی پایتخت، از دستگیری مرد جوان کلاهبرداری خبر داد که با انتخاب سوژها از سایت دیوار از فروشندگان کاغذ اقدام به کلاهبرداری کرده است.
سرهنگ کارآگاه کامیار چهری، گفت: در مورخه یازدهم تیر ماه امسال طی تماس فردی با مرکز فوریت های پلیسی ۱۱۰ از وقوع کلاهبرداری ۴۵۰ میلیون ریالی توسط فرد ناشناس به کلانتری ۱۰۷ فلسطین اعلام شکایت کرد.
وی افزود: با تشکیل پرونده مقدماتی با موضوع کلاهبرداری و به جهت رسیدگی تخصصی ، پرونده حسب دستور بازپرس شعبه ۱۱ دادسرای ناحیه ۶ تهران در اختیار کارآگاهان پایگاه سوم قرار گرفت.
کارآگاه چهری ادامه داد: شاکی در اظهاراتش به کارآگاهان گفت که جهت فروش کاغذ A۴ بصورت عمده اقدام به نشر آگهی در «سایت دیوار» نمودم، فرد کلاهبردار طی تماس تلفنی تقاضای خرید کاغذ به مبلغ ۴۵۰ میلیون ریال می نماید، که فرد کلاهبردار با اقدامات متقلبانه اقدام به واریز وجه به مبلغ ۷۰۰ هزار تومان (کارت به کارت ) به حساب شاکی نموده است.
سرهنگ چهری گفت: با توجه به جلب اعتماد از سوی متهم و با ارسال کارت عابر بانک به همراه رمز از طریق پیک موتوری و تحویل آن به شاکی، تعداد دو دستگاه وانت به آدرس های مالباخته انتقال و بیان می دارد کاغذها را تحویل راننده نماید تا مبلغ مورد نظر نیز برابر توافق از کارت عابر بانک پرداخت شود. مال باخته پس از ارسال کاغذ ها متوجه نامعتبر بودن کارت های عابربانک شده و پس از بازگشت به محل یکی از محموله هارا متوقف ولی محموله دیگر ارسالی توسط متهم جابه جا گردیده است.
رئیس پایگاه سوم پلیس آگاهی تصریح کرد: کارآگاهان پس از شنیدن اظهارات مالباخته با انجام تحقیقات پلیسی و با بهره گیری از روش های علمی کشف جرم موفق به شناسایی هویت اصلی متهم به نام سروش ۳۶ ساله شده که کارآگاهان در بررسی های صورت گرفته با وقوعات مشابهی مواجهه شدند که به بدین شیوه از شهروندان اقدام به کلاهبرداری کرده است.
وی افزود: دستگیری کلاهبردار در دستور کار کارآگاهان قرار گرفت، که با اقدامات پلیسی مخفیگاه وی در محدوده سهروردی شمالی مورد شناسایی و در تاریخ ۷/۶/۹۸ طی یک عملیات پلیسی وی دستگیر و به پایگاه منتقل گردید.
سرهنگ چهری بیان داشت: در تحقیقات به عمل آمده از متهم ضمن قبولی بزه انتسابی، اظهار داشت که با بررسی آگهی های سایت دیوار، اقدام به انتخاب سوژه ها می نموده که با انجام اقدامات متلقبانه موفق به کلاهبرداری از آنان شده است و کاغذ ها را به مغازه دارها فروخته است و پول حاصله را صرف خوشگذارنی کرده است.
وی افزود: کارآگاهان در ادامه تحقیقات موفق به شناسایی دو نفر دیگر از مالباختگانی شدند که بدین شیوه از آنان کلاهبرداری شده است.
کارآگاه چهری گفت: با اشاره به دستگیری کلاهبردار و شناسایی مالباختگان، متهم با قرار صادره از سوی مقام قضائی جهت انجام تحقیقات تکمیلی و کشف جرایم احتمالی در اختیار کارآگاهان پایگاه سوم پلیس آگاهی تهران بزرگ است.
وی در پایان اظهار داشت: متاسفانه شاهد آن هستیم که برخی از شهروندان با عدم رعایت نکات پلیسی در دام افراد کلاهبردار گرفتار شده و منکر این موضوع نیستیم که سایت های خرید و فروش باعث تسهیل در انجام امور معاملاتی است. لازم است پیش از هرگونه خرید و فروش از هویت واقعی اشخاص اطمینان حاصل نماید، معاملات به صورت حضوری در مکان های معتبر انجام گیرد تا مانع از کلاهبرداری توسط افراد سوجو شوند.
تبلیغات متنی
-
قطر، حملات ایران در تنگه هرمز را محکوم کرد!
-
تهدید تعرفهای ترامپ بازارها را لرزاند
-
سرقت ۵۰۰ گرم طلا در یک شیرینیفروشی لو رفت
-
اولین خرید تابستانی پرسپولیس مشخص شد
-
هدیه ویژه به رسانهها: اینترنت خبرنگاران قطع شد!
-
عکس نیویورک تایمز از میدان ولیعصر تهران
-
گزارش خبرنگار صداوسیما از وضعیت تنگه هرمز در جزیره لارک
-
بازیگر سرشناس ایرلندی درگذشت
-
عبور یک کشتی حامل گاز ایرانی از محاصره آمریکا
-
نقشه عجیب زن جوان ناخنکار برای مرد پولدار تهرانی
-
اظهارات کمسابقه ماکرون درباره جنگ در منطقه
-
دردسر بزرگ قلعهنویی در آستانه جام جهانی
-
آمریکا آغاز عملیات در تنگه هرمز را اعلام کرد
-
زمان رفع محدودیت اینترنت اعلام شد
-
سهمیه ارز مسافرتی ۱۴۰۵ مشخص شد
-
قطر، حملات ایران در تنگه هرمز را محکوم کرد!
-
هدیه ویژه به رسانهها: اینترنت خبرنگاران قطع شد!
-
دردسر بزرگ قلعهنویی در آستانه جام جهانی
-
آمریکا آغاز عملیات در تنگه هرمز را اعلام کرد
-
زمان رفع محدودیت اینترنت اعلام شد
-
وزش باد شدید و احتمال طوفان گرد و خاک در تهران
-
امارات مدعی حمله ایران به نفتکش این کشور شد
-
اولین تصاویر از خدمه آزادشده کشتی توسکا
-
بلیت نیمبهای سینما دو روزه شد
-
واکنش سنتکام به خبر هدف قرار دادن ناو جنگی آمریکا
-
قیمت نفت باز هم افزایش پیدا کرد
-
رپ خوانی یک جوان در تجمعات شبانه جلب توجه کرد
-
دفاع تمامقد از حضور بیحجابها در اجتماعات شبانه
-
برگزاری اولین کنسرت در کشور بعد از ۵ ماه تعطیلی
-
پیشنهاد جالب؛ تاج قبل از جام جهانی استعفا دهد!
-
انتقاد شدید یک رسانه به اتفاقات ساحل کیش
-
فوری؛ ادعای خطرناک نتانیاهو درباره ایران
-
خبر قرارگاه خاتمالانبیا درباره احتمال جنگ مجدد
-
ماجرای خبر عجیب جدایی شارجه از امارات!
-
اظهارات ترامپ درباره ایران ۱۸۰درجه تغییر کرد!
-
حرکت عجیب مجری، روی آنتن زنده صدا و سیما!
-
پیام مشکوک ترامپ درباره پروژه آزادی در تنگه هرمز!
-
خودروی لاکچری یک راننده اسنپ در تهران سوژه شد
-
اسامی و تصاویر ۱۴ تن از شهدای دیروز زنجان
-
واریز حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی با رقم اضافه
-
اقدام خودسرانه شهرداری تهران خبرساز شد
-
آقای تاج، خسته نباشی اما کسی حرفهایت را باور نکرد!
-
ویدیوی منتشره فارس از سه اعدامی امروز در مشهد
-
عکاس مشهور کافههای تهران، خانهنشین شد!
-
آمریکا پاسخ طرح ۱۴ بندی ایران را داد
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
-
سالن های آرایش و زیبایی
-
پزشکان پوست و مو
-
آموزشگاه آشپزی در تهران
-
گالری پوشاک
-
اخذ ویزا
-
کاشت ناخن
-
محصولات پزشکی
-
تدریس خصوصی
-
مزون و شوی لباس
-
اعزام دانشجو
-
خدمات آرایشی و زیبایی
-
خدمات درمانی
-
مدارس
-
طلا و جواهر و زیورآلات
-
صرافی
-
محصولات آرایش و زیبایی
-
خدمات حیوانات خانگی
-
مهد کودک
-
مبلمان
-
سیسمونی و نوزاد
-
مراکز درمانی
-
پت شاپ
-
رستوران و تهیه غذا
-
تعمیرات مبل در تهران
-
خدمات تفریح و سرگرمی
-
پزشکان متخصص
-
باشگاه های ورزشی
-
فست فودهای تهران
-
سرویس خواب
-
موبایل
-
دکتر زنان در تهران
-
فروشگاه ها و لوازم ورزشی
-
کافی شاپ و سفره خانه
-
دکوراسیون داخلی
-
لوازم خانگی
-
دندانپزشکان
-
آموزشگاه ها
-
صنایع غذایی
-
تزیینات داخلی
-
خدمات منزل
-
دندانپزشکی کودک
-
آموزشگاه زبان در تهران
-
تشریفات و موسسه پذیرایی
-
خدمات ساختمان
-
فروش و خدمات خودرو
-
پزشکان زیبایی و لاغری
-
آموزشگاه موسیقی
-
خدمات مجالس
-
قالیشویی در تهران
-
سایر خدمات
-
جراحی بینی و زیبایی
-
آموزشگاه هنری
-
آتلیه عکاسی
-
آژانس مسافرتی و هتل
ارسال نظر