۹۰۹۱۲۳
۱ نظر
۵۰۱۹
۱ نظر
۵۰۱۹
پ

مرگ ۳۷درصد مردم به خاطر حمله قلبی است

۳۷ درصد مردم ایران با بیماری‌های قلبی عروقی می میرند.

صدا و سیما: رییس نشست علمی مقدماتی کنگره بین المللی سلامت برای صلح در شیراز گفت: ایران رتبه اول دنیا را در مرگ و میر ناشی از بیماری‌های قلبی عروقی دارد.

دکتر ملک زاده با بیان این که علت ۳۵ تا ۳۷ درصد از مرگ و میرها در ایران بیماری‌های قلبی عروقی و علت ۱۵ درصد سکته قلبی و مغزی است افزود: نیمی از مردم ایران مرگ زودرس زیر ۷۰ سال دارند که دلیل آن رژیم غدایی نامناسب و ورزش نکردن است.

مرگ ۳۷درصد مردم به خاطر حمله قلبی است

وی گفت: مرگ زودرس ناشی از سکته‌های قلبی و مغزی با شیوه‌های مناسب زندگی تا ۵۰ درصد قابل کاهش است.

رییس نشست علمی مقدماتی کنگره بین المللی سلامت برای صلح افزود: سالانه ۱۵۶ هزار ایرانی بر اثر سکته قلبی یا مغزی جان می‌بازند که ۵۰ هزار نفر زیر ۷۰ و ۳۰ هزار نفر زیر ۵۰ سال سن دارند.

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

سریال شفرونی نسخه کامل

با تخفیف ویژه در فیلیمو

تماشا کنید

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • ی

    ''''' حمله قلبی از زندگی سراسرنشاط و شادمانی و بدون استرس زندگی کردن ' عارض میشود!

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج