۹۱۸۷۹۴
۱۲ نظر
۵۰۱۹
۱۲ نظر
۵۰۱۹
پ

هشدار مطهری: ماجرای مازیار ابراهیمی تکرار نشود

عضو فراکسیون امید مجلس گفت: قطعاً باید مشخص شود منابع خبری «زم» چه کسانی و احیاناً چه نهادهایی بودند.

خبرگزاری فارس: علی مطهری نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی در خصوص دستگیری روح‌الله زم سرشبکه کانال معاند آمدنیوز، اظهار داشت: دستگیری رو‌ح‌الله زم کار لازمی بود چرا که کانال آمدنیوز به وحدت ملی آسیب می‌زد.

وی افزود: به نظر من باید مراقب باشند اتفاقاتی مانند اتفاقی که برای مازیار ابراهیمی و همکاران او افتاد در اینجا رخ ندهد.

عضو فراکسیون امید مجلس ادامه داد: اگر بنا است اعترافاتی از روح‌الله زم بگیرند باید با روش درست انجام شده و آن قضیه دیگر تکرار نشود.

وی در پاسخ به این سوال که فکر می‌کنید این اطلاعات به چه میزان می‌تواند در بحث شناسایی رسانه‌ها و کانال‌های معاندین و همچنین شبکه‌های جاسوسی داخل و خارج کشور کمک‌کننده باشد، اظهار داشت: قطعاً باید مشخص شود منابع خبری «زم» چه کسانی و احیاناً چه نهادهایی بودند.

مطهری ادامه داد:‌ اخباری که سرشبکه آمدنیوز منتشر می‌کرد نشان می‌داد که از درون نظام اطلاع دارد و این اخبار از درون نهادهای حکومت به آنجا ارسال می‌شود.

عضو فراکسیون امید مجلس افزود: بنابراین با معرفی منابع اخبار زم، بسیاری از مسائل روشن خواهد شد.

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

سریال شفرونی نسخه کامل

با تخفیف ویژه در فیلیمو

تماشا کنید

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • بدون نام

    چند وقته از ظریف خبری نیست.حالا تا یه مدت گیر میدان به زم سوژه جدید پیداشد

  • بدون نام

    بزار اسامی همکاران رو بگه تا سیه روی شود هر که در او ....

    پاسخ ها

    • زمانی سوادکوه شمالی

      اسامی رو هم اگه بگه رسانه ای نمیشه و یا حداقل دم کلفتها همیشه قشر در میارن به نظر من جرمم اصلی رو اونجا مرتکب شدن نه آقای زم.

  • بدون نام

    شغال ها همیشه از روشنگری هراس دارند.
    حال از خود بپرسید شما جزء کدام دسنه اید ؟
    شیرها یا شغال ها

  • درین درین

    امیدوارم‌مسیح علی نژاد و خاوری و مرجان شیخ الاسلامی هم همینجوری دستگیر کنن بیارن

  • بدون نام

    همه تان روزی محاکمه خواهید شد امروز نوبت زم و پدرش است فردا نوبت تو و پسرت

  • امین

    اونایی که دستگیر ش کردن خودشون بلدن چطوری ازش اعتراف بگیرن
    نیاز به اظهار نظر امثال تو نیست

  • بدون نام

    چه عجب یه حرف خوب هم زد

  • عطا م

    خاوری واختلاسگرای فراری راهم بگیرید

  • بدون نام

    آقای مطهری زیاد برای این آدمها کثیف وطن فروش دل نسوزان اینطور به نظر میرسد حضرت عالی از دستگیر فرد ضد انقلاب ناراحت هستی

  • بدون نام

    مطهری در هر مسئله ای سرک میکشد.

  • بدون نام

    چه شود؟؟

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج