۹۲۶۸۱۵
۲ نظر
۵۰۰۳
۲ نظر
۵۰۰۳
پ

پیونگ یانگ به ترامپ: زودتر تصمیمت را بگیر!

یکی از مقامات وزارت امور خارجه کره شمالی از آمریکا خواست در سال جاری میلادی "تصمیم دوراندیشانه" اتخاذ کند و گفت: هر روز که می‌گذرد دریچه فرصت‌ها تنگ‌تر می‌شود.

ایسنا نوشت: یکی از مقامات وزارت امور خارجه کره شمالی از آمریکا خواست در سال جاری میلادی "تصمیم دوراندیشانه" اتخاذ کند و گفت: هر روز که می‌گذرد دریچه فرصت‌ها تنگ‌تر می‌شود.

به گزارش خبرگزاری یونهاپ، این اظهارات جو چول- سو، مدیرکل اداره آمریکای شمالی در وزارت امور خارجه کره شمالی، در کنفرانس منع گسترش تسلیحات کشتار جمعی مسکو ۲۰۱۹ گفت: ما زمان قابل توجهی به آمریکا دادیم و تا پایان سال جاری میلادی برای مشاهده نتایج صبر خواهیم کرد.

وی افزود: اگر چه انتظار داریم همه چیز در یک مسیر مثبت طی شود اما می‌خواهم بگویم که هر روز که می‌گذرد دریچه فرصت‌ها تنگ‌ و تنگ‌تر می‌شود.

وی با اعلام این‌که کره شمالی برای ابراز تمایلش در راستای پیشرفت در مذاکرات، نهایت تلاش خود را کرده، گفت: یک واکنش در همین سطح از سوی آمریکا هم لازم است؛ چرا که این مساله به صورت یک جانبه حل نمی‌شود.

این مقام افزود: ما موضع خود در خصوص این مساله را حفظ می‌کنیم و همچنان معتقدیم که این مساله باید از طریق گفت‌وگو و مذاکره حل شود، اما مهم‌ترین نکته این است که چنین تلاش‌هایی باید مثمرثمر باشند.

وی تاکید کرد: کره شمالی آماده است تا هر زمان نشستی برگزار کند اما صرفا گفت‌وگو بدون اقدام عملی بی‌معناست.

آمریکا و کره شمالی ماه گذشته میلادی در استکهلم نخستین مذاکرات رسمی خود درباره برنامه تسلیحات اتمی کره شمالی از زمان ناکامی نشست دونالد ترامپ، رییس جمهور آمریکا و کیم جونگ اون، رهبر کره شمالی در ویتنام را برگزار کردند اما به خاطر اختلافات در خصوص میزان خلع تسلیحات اتمی پیونگ یانگ و تحریم‌های واشنگتن هیچ پیشرفت قابل توجهی از این نشست حاصل نشد.

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

سریال شفرونی نسخه کامل

با تخفیف ویژه در فیلیمو

تماشا کنید

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • اریلیا

    فقط کافیه بمبهای اتمی خودشو برای امانت به ایران منتقل کنه . چه شود ؟؟؟ هم میترسن از ایران هم کره پاکسازی میشه هم کره به ایران اعتماد داره هم اسراییل بیچاره میشه ... نابغه ام نه ؟؟

  • بدون نام

    خروج ترامپ از برجام و بی اثر بودن گفت و گوی آمریکا و کره شمالی در حالی که کره تاسیسات هسته ای خودش رو نابود کرده و هیچ تحریمی از کره شمالی لغو نشده برای عاشقان ایرانی مذاکره حاوی نکات و درس هایی است.

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج