نشست خبری آلبوم «افسانه چشمهایت» برگزار شد
نشست خبری آلبوم «افسانه چشمهایت» امروز سهشنبه ۲۱ آبان ماه در تالار وحدت برگزار شد.
خبرگزاری صبا: نشست خبری آلبوم مشترک علیرضا قربانی و همایون شجریان با نام «افسانه چشمهایت»، امروز سهشنبه ۲۱ آبان ماه در تالار وحدت برگزار شد.
این آلبوم با آهنگسازی و تنظیم مهیار علیزاده، شامل ۱۱ قطعه است که از روز یکشنبه ۱۹ آبان ماه در اختیار علاقهمندان قرار گرفته است.
در ابتدای این نشست خبری، رامین حیدری فاروقی توضیحاتی کلی ارایه کرد و در ادامه علیرضا قربانی در سخنانی بیان کرد: خوشحالیم که بعد از ۵ سال، امروز مراسم رونمایی آلبوم «افسانه چشم هایت» را برگزار می کنیم.
همایون شجریان و مهیار علیزاده آهنگساز و تنظیم کننده آلبوم نیز ضمن ابراز خوشحالی از رونمایی و انتشار آلبوم موسیقی «افسانه چشمهایت» از خبرنگاران خواستند تا سوالات خود را مطرح کنند.
مهیار علیزاده در سوال خبرنگاری درباره اشعار هوشنگ ابتهاج گفت، بیان کرد: پروسه انتخاب شعر این آلبوم برای من خیلی مشکل بود زیرا ما دو خواننده داشتیم و باید با صدای هر دوی آنها تطابق می داشت. من ۴ سال پیش که ترانه افسوس را انتخاب کردم و در اینترنت سرچ کردم، متوجه شدم سروده «سایه» است اما بعد از طریق خود خانواده استاد سایه متوجه شدم که این شعر به اشتباه با نام ایشان منتشر شده است و در پیج شخصی خودم از مردم و از خانواده استاد سایه معذرت خواهی کردم.
فاروقی درباره برگزاری این نشست در تالار وحدت توضیح داد: برای احرای پرفورمنس دنبال یک راه پله و کتابخانه بودیم که ایران مال پیشنهاد من بود، اما برای نشست تصمیم گرفتیم در تالار وحدت نشست را برگزار کنیم.
مهیار علیزاده درباره این آلبوم و ایده اولیه تولید این اثر اظهار داد: هنگامی که به کشورهای اروپایی و دیدن اپراها میرفتم همیشه دوست داشتم من هم همچین آثاری را تولید کنم و این شد که «افسانه چشمهایت» شکل گرفت. تقریبا همه کارهای من مینور است و کارهای ماژور بسیار کم دارم و این آلبوم برای همه تولید شده است.
همایون شجریان در پاسخ به سوالی درباره همکاری با علیرضا قربانی توضیح داد: برای من حضور علیرضا قربانی و اشعار انتخابی مهیار علیزاده بسیار دلچسب بود و من هم نقطه نظراتی داشتم که اگر آنها هم اعلام میشد ۱۰ درصد بیشتر این کار برای من از نظر سلیقه شخصی جذابتر بود و من هم افتخار میکنم که در این اثر حضور داشتم.
وی افزود: اگر این آلبوم در یک پرده اتفاق میافتاد، شاید اینچنین در اوج قرار نمیگرفت و این یک دستی شکل نمیگرفت.
قربانی هم درباره این سوال گفت: هیچ اجباری برای حضور هر دوی ما کنار هم وجود نداشت و ما دوست داشتیم این همدلی بین ما باشد و این همدلی و وحدت و انسجام برای من مهم بود تا با هم کار کنیم. شاید برای هر دوی ما سخت باشد تا با شخصی دیگر کار کنیم اما صدای همایون شجریان و همدلی و دیگر نکاتی که گفتم بسیار مهم بود تا ما کنار هم قرار بگیریم تا این حس خوب به مخاطب القا شود.
قربانی افزود: با توجه به اینکه ۵ سال از فکر اولیه تولید این اثر میگذرد اما در تمام مدت ضبط این کار من و همایون عاشقانه برای هم فرصت گذاشتیم تا این آلبوم تولید شود.
وی با بیان این که سابقه موسیقی ارکسترال ما بسیار ضعیف است، یادآور شد: ما سابقه تولید موسیقی ارکسترال در تاریخ خود نداریم و ما عادت نکردیم که به این شکل فواصل موسیقی ارکسترال را گوش کنیم و این مسئله را به عنوان ایراد نبینیم و نگاه درستی داشته باشیم.
مهیار علیزاده در ادامه این نشست توضیح داد: دید آهنگساز به شکلی است که همین طور کار را نمیسازد و من هم مدام به یک اثر فکر میکنم و هیچ وقت در زمان تولید آثار به رزومه خواننده فکر نمیکردم و قصد داشتم تا این اثر را به بهترین نحو بسازم.
شجریان درباره آشنایی با مادیران بیان کرد: آشنایی ما با مادیران از طریق یک دوست انجام شد و ما هم به دلیل نقطه نظرات مشترک با مادیران تصمیم به این همکاری گرفتیم و از نگاه هنری این مجموعه بسیار سپاسگزارم و از رامین فاروقی هم بسیار ممنونم که به عنوان مشاور هنری در این پروژه همراه ما بودند.
وی افزود: اگر برای این آلبوم قرار باشد کنسرتی برگزار شود از نظر من هیچ مشکلی وجود ندارد و من کاملا این آمادگی را دارم.
تبلیغات متنی
-
تصویری از مراسم عروسی «جورج دبلیو بوش»
-
نشان مخصوص برای «جام جهانی اولی ها» در آمریکا!
-
توئیت مقام دولت رئیسی درباره اینترنت پرو جلبتوجه کرد
-
عکس خانوادگی یک فضانورد که روی ماه جا ماند
-
ادعای نتانیاهو: وارد ایران میشویم و اورانیوم را خارج میکنیم!
-
تصمیم اندونزی برای عبور نفتکشهای ایران از تنگه لومبوک
-
بازیگری که فاتحه خواندن سر خاکش را دید!
-
خداحافظی یک ستاره بعد از جام جهانی ۲۰۲۶
-
تفسیر بازیکن پیشین تیم ملی از لبخند قلعهنویی
-
ترامپ: من نگفتم عملیات رزمی علیه ایران تمام شده
-
تصویری از آتشسوزی شدید یک کشتی در ساحل دبی
-
احتمال رایگان شدن دائمی اتوبوس و مترو در تهران
-
شرط سنگین برای فسخ قرارداد رضاییان با استقلال
-
پزشکیان: معنای مذاکره تسلیم نیست
-
راننده کامیونِ توقیفی، ۱۲ ساله از آب درآمد!
-
ادعای نتانیاهو: وارد ایران میشویم و اورانیوم را خارج میکنیم!
-
ترامپ: من نگفتم عملیات رزمی علیه ایران تمام شده
-
واکنش همتی به افزایش نرخ دلار: منطقی بود
-
فوری؛ پاسخ ایران به متن پیشنهادی آمریکا ارسال شد
-
پوتین: ایران پیشنهاد رقیقسازی اورانیوم را داد
-
شغل جدید و عجیبی که این روزها رونق گرفته است
-
ماجرای تعمیر خانه یک خانم مسن توسط رسول خادم
-
ادعای امارات درباره شلیک پهپاد به خاک این کشور
-
رگبار و رعد و برق از این تاریخ مهمان تهران است
-
سرقت مسلحانه از طلافروشی در اندرزگو
-
یک اتفاق هولناک دقایقی بعد از ترور رهبر کرهشمالی
-
صدای انفجار شدید در چابهار شنیده شد
-
تایتانیک در هامون به آب انداخته شد!
-
پزشکیان: مردم سطح توقعات خود را تعدیل کنند
-
چلوگوشت دیماه سال قبل حالا مزه قرمهسبزی میدهد
-
توهین باورنکردنی به علی دایی روی آنتن زنده صداوسیما!
-
بنر آیسان اسلامی در چند شهر مازندران زده شد
-
تمام واکنشها به خبر دیدار پزشکیان با رهبر انقلاب
-
اولین تصویر از حمله موشکی به پتروشیمی امیرکبیر
-
یک اتفاق هولناک دقایقی بعد از ترور رهبر کرهشمالی
-
اعتراض به گرانیها به تجمعات شبانه رسید
-
چهل سالگی فیلمی که تا هنوز و تا ابد دوستش داریم
-
ادعای هاآرتص: این کشور مانع سرنگونی نظام ایران شد
-
بنگاه برادر رونالدو در گلشهر کرج افتتاح شد!
-
حرکت پهلوانانه رسول خادم همه را به ستایش وا داشت!
-
پیام تبریک متفاوت ایران به سخنگوی کاخ سفید
-
پرونده پژمان جمشیدی در افکار عمومی پیچیدهتر شد!
-
ویدئوی خبرساز همشهری از مداحی برای دختران کمحجاب!
-
یک عبارت دو کلمهای از دل قطعی اینترنت متولد شد!
-
تعریف و تمجید یک رسانه از تتوی بیرانوند روی دستش
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
-
سالن های آرایش و زیبایی
-
پزشکان پوست و مو
-
آموزشگاه آشپزی در تهران
-
گالری پوشاک
-
اخذ ویزا
-
کاشت ناخن
-
محصولات پزشکی
-
تدریس خصوصی
-
مزون و شوی لباس
-
اعزام دانشجو
-
خدمات آرایشی و زیبایی
-
خدمات درمانی
-
مدارس
-
طلا و جواهر و زیورآلات
-
صرافی
-
محصولات آرایش و زیبایی
-
خدمات حیوانات خانگی
-
مهد کودک
-
مبلمان
-
سیسمونی و نوزاد
-
مراکز درمانی
-
پت شاپ
-
رستوران و تهیه غذا
-
تعمیرات مبل در تهران
-
خدمات تفریح و سرگرمی
-
پزشکان متخصص
-
باشگاه های ورزشی
-
فست فودهای تهران
-
سرویس خواب
-
موبایل
-
دکتر زنان در تهران
-
فروشگاه ها و لوازم ورزشی
-
کافی شاپ و سفره خانه
-
دکوراسیون داخلی
-
لوازم خانگی
-
دندانپزشکان
-
آموزشگاه ها
-
صنایع غذایی
-
تزیینات داخلی
-
خدمات منزل
-
دندانپزشکی کودک
-
آموزشگاه زبان در تهران
-
تشریفات و موسسه پذیرایی
-
خدمات ساختمان
-
فروش و خدمات خودرو
-
پزشکان زیبایی و لاغری
-
آموزشگاه موسیقی
-
خدمات مجالس
-
قالیشویی در تهران
-
سایر خدمات
-
جراحی بینی و زیبایی
-
آموزشگاه هنری
-
آتلیه عکاسی
-
آژانس مسافرتی و هتل
نظر کاربران
اگر فروش این البومبالای ۳۰۰ هزار عدددباشه یعنی مورد استقبال عموم مردم قرار گرفته درغیر اینصورت بااین همه تبلیغ وخرج یک شکست محسوب می شود یادم هست زمانی که علیرضا افتخاری البومی منتشر می کرد بدون هیچ تبلیغی همیشه بالای ۳۰۰ هزار فروش می کرد