۹۳۱۳۵۸
۵۰۰۵
۵۰۰۵
پ

یک کارگر بر اثر برق‌گرفتگی جان باخت

فرمانده انتظامی تنگستان از فوت کارگر کارخانه سیمان حین تکیه به پنجره خبر داد.

خبرگزاری ایسنا: فرمانده انتظامی تنگستان از فوت کارگر کارخانه سیمان حین تکیه به پنجره خبر داد.

سرهنگ حسین خواجه با اعلام این خبر گفت: در پی مراجعه فردی به پاسگاه انتظامی لاور شرقی مبنی بر فوت برادرش بر اثر برق گرفتگی در کارخانه سیمان، ماموران انتظامی برای رسیدگی به موضوع به محل اعزام شدند.

فرمانده انتظامی شهرستان تنگستان تصریح کرد: پس از حضور ماموران مشخص شد، یکی از کارگران کارخانه سیمان که فردی ۴۶ ساله بود، حین کار در آبدارخانه با دست زدن به پنجره دچار برق گرفتگی شده که پس از انتقال به بیمارستان شهر خورموج جان خود را از دست می دهد.

Native Ad

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

کماکل، فراتر از الکل

تولید کننده انواع ضدعفونی کننده‌های اسانس دار

مشاهده اطلاعات بیشتر

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

Bartarinha Native Ads

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج