واکنش تند ترامپ به دو اتهام دموکراتها
با اعلام جرم های جدید علیه ترامپ روند استیضاح ترامپ وارد مرحله تازه ای شده و رئیس جمهوری آمریکا به آن واکنش تندی نشان داده است.
خبرآنلاین: با اعلام جرم های جدید علیه ترامپ روند استیضاح ترامپ وارد مرحله تازه ای شده و رئیس جمهوری آمریکا به آن واکنش تندی نشان داده است.
به نقل از سی ان بی سی، روسای حزب دموکرات طی کنفرانس خبری صدور کیفرخواست علیه دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا را اعلام کردند.
در همین راستا با اعلام دوبند از موارد استیضاح ،ترامپ به سو استفاده از قدرت متهم شده است.
جری نادلر رئیس کمیته قضایی مجلس نمایندگان آمریکا با اشاره به این که کیفرخواست علیه ترامپ شامل دو اتهام است، گفت: اولین اتهام علیه ریئس جمهور آمریکا، سوء استفاده از قدرت بوده است. نادلر دومین اتهام را جلوگیری از انجام تحقیقات کنگره اعلام کرد. وی همچنین اظهار داشت که در راستای اجرای قانون اساسی آمریکا، ۲ بند برای محاکمه پارلمانی دونالد ترامپ را به این شکل اعلام می کنیم.
نادلر رئیس کمیته قضایی مجلس نمایندگان آمریکا افزود: ترامپ از اعتماد به خود سوء استفاده کرده است. او قانون اساسی، دموکراسی و امنیت ملی کشور را در معرض خطر قرار داده است.
در ادامه کنفرانس مطبوعاتی دموکرات های مجلس نمایندگان در این خصوص «آدام شیف» رئیس کمیته اطلاعاتی مجلس نمایندگان نیز تصریح کرد: ترامپ همچنان در تلاش برای تضعیف انتخابات آتی آمریکاست. صدور کیفرخواست علیه دونالد ترامپ به او نشان خواهد داد که ما از قانون اساسی کشور حفاظت خواهیم کرد.
این تحولات در حالی رخ می دهد که جمهوری خواهان اعلام کرده اند که در قضیه اوکراین گیت هیچ شواهد و مدارکی وجود ندارد که ترامپ از قدرت سواستفاده شخصی کرده باشد.
نادلر نیز در واکنش به اظهارات جمهوری خواهان مدارک و شواهد را محکم توصیف کرده و گفته اگر این مدارک به دست هیئت منصفه سپرده شود ظرف سه دقیقه حکم صادر خواهد شد.
در روزهای اخیر تلاش ها نشان می دهد که فرآیند استیضاح در حال سرعت گرفتن است. به گفته نادلر این کمیته ممکن است تا پایان هفته طرح استیضاح شامل اتهامات علیه ترامپ را تنظیم کند.
نادلر همچنین روز یکشنبه به شبکه "انبیسی" گفت که رئیس جمهور به قوه مجریه دستور داده از هرگونه همکاری با کنگره در این تحقیقات خودداری کند، اقدامی که به گفته او بی سابقه است و حق کنگره برای پاسخگو کردن رئیس جمهور را نادیده می گیرد.
کاخ سفید نیز در واکنش به تحولات اخیر روز جمعه در نامهای به مجلس نمایندگان رسما اعلام کرد که ترامپ در جلسات تحقیقات مجلس نمایندگان حضور نخواهد یافت و هیچ وکیلی نیز از طرف وی در این جلسات حاضر نخواهد شد چرا که این روند را منصفانه نمیداند و قصد ندارد با حضور در جلسات به این روند اعتبار بدهد.
واکنش تند ترامپ
در پی اعلام دو جرم علیه رئیس جمهور آمریکا ترامپ با انتشار توئیتی واکنش تندی نسبت به این موضوع نشان داد. ترامپ در توئیترش نوشت: نادلر مدعی است که من اوکراین را برای دخالت در انتخابات تحت فشار گذاشته ام. مسخره است و او خودش می داند چنین چیزی حقیقت ندارد. هم رئیس جمهور و هم وزیر خارجه آمریکا اعلام کرده اند که هیچ فشاری در کار نبوده است. نادلر و دموکرات ها این موضوع را می دانند اما نمی خواهند به آن اعتراف کنند.
ترامپ در توئیتی دیگر به جمله معروفش اشاره کرد و نوشت: "شکار ساحره!"
ترامپ در توئیت بعدی نوشت: آدام شف حقه باز که یک سیاستمدار فاسد است یک بیانیه تقلبی و بسیار بد را از خود درآورده است و در کنگره آن را خوانده و آن کلمات را به من نسبت داده است. او باید دستگیر شود. خیلی بی شرمانه بود.هنوز برای او هیچ اتفاقی بابت این کلاهبرداری رخ نداده است. او بالاخره یک روزی باید پاسخگو باشد.
لازم به ذکر است که روند تحقیقات استیضاح ترامپ پس از افشای مکالمه او با ولودیمیر زلنسکی رئیسجمهوری اوکراین آغاز شد. تبعات این افشاگری سبب شد تا پنجم مهرماه، ۲۱۹ نماینده مجلس نمایندگان از مجموع ۴۳۵ نفر، آغاز فرآیند استیضاح ترامپ را خواستار شوند.
براساس متن این گفتوگوی تلفنی، ترامپ از زلنسکی خواسته بود تحقیقاتی درباره هانتر بایدن پسر جو بایدن که زمانی عضو هیات مدیره شرکت گاز « بوریسما » در اوکراین بود.
کمیتههای سه گانه مجلس نمایندگان از جمله کمیته خارجی و اطلاعات، نتیجه تحقیقات استیضاح ترامپ بر سر موضوع اوکراینگیت را پس از استماع ۱۲ شاهد، سرانجام به کمیته قضایی ارائه کردند.
تبلیغات متنی
-
خانهای که چشم یک ایران را اشکی کرد
-
صادرات نظامی روسیه از مرز ۱۵ میلیارد دلار عبور کرد
-
وام مسکن برای این افراد ۵۰۰ میلیون شد
-
هدف احتمالی ترامپ از «محاصره دریایی ایران» فاش شد
-
جشن غیرمعمول یک خانواده اهل ترکیه در کعبه
-
کودتای رونالدو ۳۰ میلیون دلار به عربستان ضرر زد
-
پدیده دنیای مداحان در شبکه سه رونمایی شد
-
حمله بازیکن پیشین پرسپولیس به مجری شبکه افق
-
زعفران کیلویی ۲۰۰ میلیون تومان را رد کرد!
-
ایده عجیب یک مسجد برای جذب نمازگزاران خبرساز شد
-
خانه ۱۰ متری زهرا خانم بعد طلاق دیدن دارد
-
عراقچی: ۱۸ تا ۲۰ دی ربطی به اعتراضات نداشت
-
موقعیت احتمالی ناو آبراهام لینکلن روی نقشه مشخص شد
-
مردی که دو دهه در سردترین جنگل جهان دوام آورد
-
گبرلو، حساب پناهی را از فرخنژاد و کرمی جدا کرد
-
هدف احتمالی ترامپ از «محاصره دریایی ایران» فاش شد
-
عراقچی: ۱۸ تا ۲۰ دی ربطی به اعتراضات نداشت
-
موقعیت احتمالی ناو آبراهام لینکلن روی نقشه مشخص شد
-
گبرلو، حساب پناهی را از فرخنژاد و کرمی جدا کرد
-
پزشکیان دستور آغاز مذاکرات با آمریکا را صادر کرد
-
یک خبرگزاری داخلی مدعی مذاکره ایران و آمریکا شد
-
کاهش هزار تومانی نرخ دلار در بازار امروز
-
ایران تمام سفرای عضو اتحادیه اروپا را احضار کرد
-
بابک زنجانی کارزار مبارزه با فساد راه انداخت!
-
محدودیتهای ترافیکی آخر هفته اعلام شد
-
هزینه زندگی در ایران، عربستان و امارات یکسان شد!
-
صداوسیما، اهداف ایران در جنگ احتمالی را لو داد
-
خبر واریز کالابرگ ماه رمضان تکذیب شد
-
اعزام پهپادهای سپاه برای تعقیب آبراهام لینکلن
-
لودگی دو مجری شبکه سه روی آنتن زنده خبرساز شد
-
ناو هواپیمابر لینکلن دریای عمان را ترک کرد
-
مداح مشهدی شعار «این آخرین نبرده» را اجرا کرد
-
یک افغانستانی صاحب جایزه بدترین خانه سال جهان شد!
-
خشم منوچهر هادی در جشنواره فجر: دیکتاتور هستید!
-
خبر فوری علی لاریجانی در رابطه با آمریکا
-
سفارت ایتالیا در تهران تعطیل شد
-
ورود کاروان نظامی بزرگ آمریکا به عراق
-
رابعه اسکویی از مردم عذرخواهی کرد
-
بازیگران در جشنواره فجر مشکیپوش شدند
-
ادامه اعزام نیرو و تجهیزات نظامی آمریکا به منطقه
-
حضور بازیگر پرحاشیه در جشنواره فجر به چشم آمد
-
اندونگ نه؛ بمب پرسپولیس یک استقلالی دیگر است
-
خبر مهم؛ آمریکا در حال تخلیه پایگاه العدید قطر
-
مشتری جدید سوخو ۵۷ مشخص شد
-
تکذیب شایعه حمله پهپادی به ساختمان نیروی دریایی سپاه
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
-
سالن های آرایش و زیبایی
-
پزشکان پوست و مو
-
آموزشگاه آشپزی در تهران
-
گالری پوشاک
-
اخذ ویزا
-
کاشت ناخن
-
محصولات پزشکی
-
تدریس خصوصی
-
مزون و شوی لباس
-
اعزام دانشجو
-
خدمات آرایشی و زیبایی
-
خدمات درمانی
-
مدارس
-
طلا و جواهر و زیورآلات
-
صرافی
-
محصولات آرایش و زیبایی
-
خدمات حیوانات خانگی
-
مهد کودک
-
مبلمان
-
سیسمونی و نوزاد
-
مراکز درمانی
-
پت شاپ
-
رستوران و تهیه غذا
-
تعمیرات مبل در تهران
-
خدمات تفریح و سرگرمی
-
پزشکان متخصص
-
باشگاه های ورزشی
-
فست فودهای تهران
-
سرویس خواب
-
موبایل
-
دکتر زنان در تهران
-
فروشگاه ها و لوازم ورزشی
-
کافی شاپ و سفره خانه
-
دکوراسیون داخلی
-
لوازم خانگی
-
دندانپزشکان
-
آموزشگاه ها
-
صنایع غذایی
-
تزیینات داخلی
-
خدمات منزل
-
دندانپزشکی کودک
-
آموزشگاه زبان در تهران
-
تشریفات و موسسه پذیرایی
-
خدمات ساختمان
-
فروش و خدمات خودرو
-
پزشکان زیبایی و لاغری
-
آموزشگاه موسیقی
-
خدمات مجالس
-
قالیشویی در تهران
-
سایر خدمات
-
جراحی بینی و زیبایی
-
آموزشگاه هنری
-
آتلیه عکاسی
-
آژانس مسافرتی و هتل
ارسال نظر