۹۳۹۵۴۸
۱۲ نظر
۵۰۱۱
۱۲ نظر
۵۰۱۱
پ

لاریجانی به صادقی: استعفای شما را ندیده‌ام

رئیس مجلس شورای اسلامی خطاب به نماینده مردم تهران گفت: بنده نمی‌دانم که استعفای شما به هیئت رئیسه مجلس رسیده است یا خیر.

خبرگزاری مهر: رئیس مجلس شورای اسلامی خطاب به نماینده مردم تهران گفت: بنده نمی‌دانم که استعفای شما به هیئت رئیسه مجلس رسیده است یا خیر.

در جلسه علنی صبح امروز مجلس شورای اسلامی علی ادیانی نماینده مردم قائمشهر طی نطق میان دستور و در واکنش به ثبت نام محمود صادقی در انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی،گفت: کسانی که ۱۰ روز پیش از انتخابات می خواستند استعفا دهند، یک مرتبه زودتر از بقیه زنبیل گذاشتند و ثبت نام کردند.

این اظهارات ادیانی واکنش محمود صادقی را در پی داشت و این نماینده طی تذکری شفاهی در جلسه عصر امروز مجلس شورای اسلامی گفت: بعضا برخی افراد در مجلس نقش مبصر کلاس و مأمور را برای خود قائلند و مراقبند که دیگران خطا نکنند و بعضا از الفاظ غیرمؤدبانه استفاده می کنند و مجلس را زیر سؤال می برند.

وی خطاب به ادیانی گفت: بهتر است که قانون اساسی را بخوانید، چرا که طبق اصل ۸۶ قانون اساسی، نماینده مجلس در مقام ایفای وظایف نمایندگی خود در بیان اظهارات آزاد است، پس اجازه دهید که مجلس آزاد باشد و نمایندگان در این فضای آزاد صحبت کنند و اگر مجلس محل تضارب آراء نباشد، اثرگذار نیست.

عضو فراکسیون امید مجلس تصریح کرد: انگار برخی افراد می خواهند فضای دیکتاتوری در مجلس حاکم باشد، در حالی که نمایندگان باید اجازه دهند همکارانشان صحبت های خود را در مجلس طرح کنند.

صادقی متذکر شد: بنده پس از آنکه طرح سهمیه بندی و افزایش قیمت بنزین از سوی سران قوا به تصویب رسید و سپس اجازه مطرح شدن طرح هایی از سوی نمایندگان داده نشد، تصمیم به استعفا گرفتم.

وی گفت: مقام معظم رهبری از تصمیم سران قوا حمایت کردند اما فرمودند که این موافقت مشروط به این است که آثار تورمی بر سایر کالاها و خدمات نداشته باشد.

نماینده مردم تهران در مجلس بیان کرد: انتظار ما این بود که رئیس مجلس اجازه می داد نمایندگان نظراتشان را مطرح می کردند، چرا که نمایندگان قطعا با رعایت مصالح کشور و توصیه های مقام معظم رهبری، طرح ها و مطالب خود را مطرح می کردند و درست نبود که به آنان اجازه داده نشود که مباحث خود را مطرح کنند و این کار باعث شد شأن مجلس زیر سؤال برود.

صادقی بیان کرد: بر این اساس بنده استعفانامه خود را نوشتم و پیگیری کردم اما در همان روز برخی از نمایندگان با بنده صحبت کردند و گفتند که این کار به مصحلت نیست و همچنین برخی از مردم هم از من تقاضا کردند که استعفا ندهم و بنده بر این اساس مصلحت دیدم که استعفا ندهم.

وی با اشاره به ثبت نام در انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی اظهارداشت: بنده به وظیفه انقلابی و شرعی، مشورت، استخاره و تفأل به قرآن تصمیم گرفتم که در انتخابات شرکت کنم و سؤال بنده این است که آیا کاری خلاف شأن مجلس انجام داده ام که چنین هجمه هایی به بنده می شود؟

علی لاریجانی در پاسخ به این اظهارات گفت: بهتر است وقت مجلس را صرف این امور نکنید.

رئیس مجلس با اشاره به صحبت های محمود صادقی مبنی بر اینکه در مجلس اجازه داده نشد که نمایندگان پس از گرانی بنزین بحث کنند، گفت: مقام معظم رهبری تدبیر کردند و فرمودند که اقدامات با هماهنگی انجام شود.

لاریجانی بیان کرد: ما همواره با استعفای همکارانمان مخالف هستیم و هر وقت موضوع استعفای دوستان مطرح می شود، تلاش می کنیم تا آنها را راضی کنیم که این کار را انجام ندهند.

وی خطاب به صادقی گفت: بنده نمی دانم که استعفای شما به هیئت رئیسه رسیده است یا خیر، چون آن را ندیده ام اما اگر می دیدم، قطعا درخواست می کردم که چنین کاری را انجام ندهید، همان طور که از آقای عثمانی خواهش کردم که این کار را انجام ندهد.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • بدون نام

    همشون چاپلوس و دورو هستند و تنها چیزی که براشون مهم نیست همین مردم هستند!!!

  • بدون نام

    شما ها اگر پست و مدرک را از شما بگیرند بخدا به نان شبتون محتاجید.لطفا اینقدر برای خود نوشابه باز نکنید

  • بدون نام

    استخاره، واقعا خنده داره.

  • بهزاد

    خدا حفظت کنه؟و

  • بدون نام

    وقتی خودشون و خاندانشونن با انتصابات و بدون بررسی صلاحیت کل قوه هارو قبضه کردن باید هم به خودشون اجازه بدن به این اون هم طعنه بزنن

  • بدون نام

    همش بازی سیاسی دروغ به هم دیگه مگر پول قدرت اجازه می ده هوا نفس

  • بدون نام

    مجلس فرمایشی ،،، هرکی دلش میخواهد استعفا بده هرکی دلش می خواهد ثبت نام کند ،،، دیگر مجلس برای خیلی از مردم از سکه افتاده دعوا نکنید. نه صادقی نه مطهری و نه نه های دیگر

  • بدون نام

    شما استعفاء دهید هیچی نمیشه نترس شما و همکارانتون هیچ سودی برای مردم نداشتید حالا هم که بدروغ به قران متوسل شدید و با استخاره امدید یقین داشته باشید رای نخواهید اورد محلس نباشد حداقل هزینه مردم کمتر میشود

  • Irani

    متاسفانه هرڪسی میخاد ڪار خودش رو توجیه ڪنه وبڱه حق با منه ...

  • بدون نام

    آقای صادقی یکی از بهترین نمایندگان در این دوره است که با شجاعت و شهامت از حق مردم دفاع کرد ...

  • علیرضا خندابی

    تو رو خدا استعفا نده
    تو با بقیه فرقی نداری
    چون مجلس کار خودش رو انجام میده
    و تو...

  • بدون نام

    مجلس فرمالیته.واقعاخنده داره.سه نفر بنزین رو سه برابر کردن یک ملت بدبخت شدن.مگه میشه بنزین گرون بشه و تورم وگرانی به دنبال نداشته باشه.خدایانوکرتم.

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج