کیهان: عبدی خود را به نفهمیدن میزند!
روزنامه کیهان نوشت: متهم پرونده نظرسازی به نفع آمریکا، پس از زمزمه ضرورت استعفای رئیسجمهور که تکرار نقشه مزدوران آمریکا در لبنان و عراق بود، سرگرم فرافکنی شده است.
روزنامه کیهان در یادداشتی با انتقاد از پیشنهاد عباس عبدی درباره استعفای رئیس جمهور نوشت: متهم پرونده نظرسازی به نفع آمریکا، پس از زمزمه ضرورت استعفای رئیسجمهور که تکرار نقشه مزدوران آمریکا در لبنان و عراق بود، سرگرم فرافکنی شده است.
این روزنامه در ادامه نوشت:
عبدی در هفتههای اخیر و درست در زمانیکه مزدوران نیابتی آمریکا در عراق و لبنان (حزب بعث، شیعهنماهای انگلیسی، فالانژیستها و قواتاللبنانیه به سرکردگی عناصر بدنامی چون سمیر جعجع و ولید جنبلاط) خواستار استعفای رئیس دولت شده بود.
اولاً نقد دولت، حمله به دولت نیست و دست بر قضا اکنون بیش از هر زمان دیگری روشن شده که نقد سوءمدیریت برخی دولتمردان به ویژه روحانی، چهقدر ضرورت دارد. در این میان آنها که به جای نقد کارشناسانه، اقدام به بزک و مالهکشی سوءرفتارها بودند، باید پاسخگو باشند و نه منتقدان.
ثانیاً بدترین حمله که بوی خیانت هم میدهد، این است که کسی در انتخابات گندمنمایی و جوفروشی کند و از مردم بخواهد به فلان نامزد رأی بدهند اما مدتی بعد و در اوج گرفتاریهای- خودساخته- همان نامزد، به جای کمک به بیرون آمدن از چاله، خواستار استعفای وی در شرایطی شود که به شدت از چشم مردم افتاده است. خب! حضرات چرا به مردم نمیگویند ما هم در این شرایطی که دولت برای شما ساخته مقصریم و به خاطر ندانمکاری طولانیمدت، قول میدهیم دیگر آدرس غلط و اشتباه به مردم ندهیم؟!
ثالثاً عبدی خود را به نفهمیدن میزند. وگرنه بهتر از هرکس میداند که استعفای رئیس دولت و برگزاری انتخابات و انتخاب رئیسجمهور بعدی و کسب رأی اعتماد وزرا و تشکیل و جا افتادن دولت جدید، بین یک تا دو سال زمان میبرد. به راستی وقتی مطلوب آمریکا، بیثباتی سیاسی از این دست در لبنان و عراق و ایران است، چرا عباس عبدی با علم و اطلاع، تن به توجیه چنین سناریوی خائنانهای داده است؟! آیا او بهتر از هر کسی نمیداند «قدرت برتر از دولت» که به آن اشاره میکند (رهبری نظام) صراحتاًً بارها با مصلحتاندیشی ملی، با زمزمه استعفای رئیسجمهور مخالفت کرده است؟!
رابعاً دولت و رئیسجمهور اگر از چشم مردم افتاده - به ادعای عبدی تبدیل به کیسه بوکس شده- متهم اول و اصلی آن در کنار عملکرد خود برخی دولتمردان، همین افراطیون مدعی اصلاحطلبی هستند که سیاستبازی و مذاکرهبازی و حاشیهسازی و غفلت از اولویتها و مسئولیتهای اقتصادی و مدیریتی را به دولت تحمیل کردند و موجب نارضایتی مردم شدند. که اگر قدری باریکاندیش باشیم، همین ناراضیکردن مردم هم بخشی از پروژه افراطیون مدعی اصلاحات است؛ همانها که گفتند دولت، رحم اجارهای ما و کاتالیزور دوران گذار است.
در نقطه مقابل، نیروهای انقلابی قرار دارند که با وجود انتقاد جدی به برخی عملکردهای دولت، معتقدند باید همین دولت، خطاها و خرابیها را جبران کند و به ریل عقلانی برگردد. طبعاً در این مسیر، نیروهای دلسوز، مطالبهگری را اولویت خود میدانند.
نظر کاربران
آفرین کیهان حرف منطقی پاسخ ندارد کسانی که روحانی را انتخاب کردند مسئول عملکرد ضعیف آن هم باید باشند نه اینکه از وسط راه رهایش کنند وبه طمع رسیدن به نان و نوا دوباره مردم را فریب دهند که نه خدا را خوش میاید ونه خلق را
پاسخ ها
حق را درست. ادا گردی
و این وسط جان و مال و ناموس مردم اندازه ریگ هم واسشون ارزش نداره
شریعتمداری چی شده طرفدار روحانی شدی
...
کیهان چرا اینقدر حرف میزنی
من نمیدونم این روزنامه کیهان رو کی میخونه؟ یعنی کسی هست که بخونه؟ وقتی فروش نداره درآمدش از کجاست؟ از چه منبع مالی تامین میشه؟ تا جایی که یادمه روزنامه کیهان آخرهای سال نزدیک های عید مصرفش زیاد میشه البته روزنامه باطله هاش
پاسخ ها
حق را درست اداء کردی
آفرین
همتون گوساله اید اینوری و اونوری هم نداره
کیهان خودش را به چی میزند .
این عبدی به اندازه خر هم فهم شعور نداره...فقط زر مفت...
روحانی از زمانی منفور شد که مجری دستورای جناح راستیا شدو به طرفداراش پشت کرد اگه قولایی رو که داده بود عمل میکرد همه پشتش بودن.به طرفداراش رکب زد.