۹۴۶۱۸۹
۵ نظر
۵۰۱۵
۵ نظر
۵۰۱۵
پ

روایتی از حضور بدون محافظ حاج قاسم در کرمان

یکی از همرزمان حاج قاسم سلیمانی گفت: قاسم سلیمانی با آن اقتداری که داشتند و همه دنیا به دنبال وی بودند، وقتی به کرمان می آمد با یک خودروی سمند جابه جا می شد و حاضر نمی شد کسی به دنبالش برود و از وی محافظت کند می گفت «می‌خواهید مرا از مردم جدا کنید. من می‌خواهم با مردم باشم».

ایسنا نوشت: یکی از همرزمان حاج قاسم سلیمانی گفت: قاسم سلیمانی با آن اقتداری که داشتند و همه دنیا به دنبال وی بودند، وقتی به کرمان می آمد با یک خودروی سمند جابه جا می شد و حاضر نمی شد کسی به دنبالش برود و از وی محافظت کند می گفت «می‌خواهید مرا از مردم جدا کنید. من می‌خواهم با مردم باشم».

"ابراهیم شهریاری" با تبریک و تسلیت شهادت سردارحاج قاسم سلیمانی اظهار کرد: بُعد نظامی، شجاعت حاج قاسم و مدیریت ایشان در هشت سال دفاع مقدس و لشکر ۴۱ ثارالله بر کسی پوشیده نیست.

وی با بیان اینکه حاج قاسم چندین مرتبه تا مرز شهادت رفت، افزود: در یک مورد که خودم شاهد بود، در زمان جنگ تحمیلی در سنگر بودیم و عراق پاتک زده بود و بیرون آمدیم که ببینم چه خبر شده، یک گلوله آمد و به ماشین(لندکروزر) مقابل سنگر خورد و ماشین پودر شد.

شهریاری با اشاره به نقش سردار سلیمانی در رابطه با امنیت پایداری که در سیستان و بلوچستان به وجود آورد، بیان کرد: اکنون اگر در امنیت کامل به سر می بریم، مدیون زحمات سردار سلیمانی است که اقتدار و مدیریت انجام داد تا امنیت پایداری قبل از شهید شوشتری در منطقه به وجود آورد.

این همرزم سردار سلیمانی در ادامه گفت: آنچه که مردم را داغدار کرده و حاج قاسم شده حاج قاسم؛ مردمی بودن و تواضع ایشان است.

وی افزود: همانطور که شجاعت، فداکاری و دلیری سردار سلیمانی مرزی نداشت، ارتباط با مردم و ارتباط با افراد ضعیف نیز برای این سردار عزیز مرزی نداشت.

شهریاری تصریح کرد: قاسم سلیمانی با آن اقتداری که داشتند و همه دنیا به دنبال وی بودند، وقتی به کرمان می آمد با یک خودروی سمند جابه جا می شد و حاضر نمی شد کسی به دنبالش برود و از وی محافظت کند می گفت «می‌خواهید مرا از مردم جدا کنید. من می‌خواهم با مردم باشم».

وی بیان کرد: ویژگی دیگر سردار سلیمانی احترام گذاشتن به خانواده شهدا و پدر و مادر شهدا بود و کمتر وقتی سراغ دارم که ایشان در کرمان بود و به خانواده شهدا سرکشی نکرده باشد.

همرزم حاج قاسم سلیمانی بیان کرد: سردار در حالی که در آن سوی مرزها و در سوریه و عراق در حال مبارزه با داعش بود، تماس می گرفت و می گفت مادر فلان شهید مریض است به او سر بزنید و این مسائل بود که سردار شد حاج قاسم سلیمانی.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • بدون نام

    روحش شاد

  • بدون نام

    روحش شاد

  • بدون نام

    همیشه دعا میکردم که سرداران اسلام زنده باشن و خودم بمیرم,ای خدا شکرت.

  • حقیقت

    یادش گرامی راهش ادامه باد

    پاسخ ها

    • م

      به خدا که نو حال خودم نیستم روحش شاد

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج