adexo3
۹۶۲۴۹۷
۴ نظر
۵۰۰۷
۴ نظر
۵۰۰۷
پ

تکذیب کمبود ۴۰۰ قلمی دارو در کشور

سخنگوی سازمان غذا و دارو در خصوص آخرین وضعیت بازار دارویی کشور گفت: آمار اقلام کمبود دارویی کشور حدود یک‌سوم فهرست زمان مشابه در سال گذشته است و در مناطق مختلف کشور به ۱۹ تا ۲۱ قلم می‌رسد.

خبرگزاری ایسنا: سخنگوی سازمان غذا و دارو در خصوص آخرین وضعیت بازار دارویی کشور گفت: آمار اقلام کمبود دارویی کشور حدود یک‌سوم فهرست زمان مشابه در سال گذشته است و در مناطق مختلف کشور به ۱۹ تا ۲۱ قلم می‌رسد.

به دنبال ارائه آماری مبنی بر کمبود ۳۵۰ تا ۴۰۰ قلم دارو در کشور از سوی سازمان هلال احمر، دکتر کیانوش جهانپور در گفت‌وگو با ایسنا گفت: آمار اقلام کمبود دارویی کشور حدود یک سوم فهرست زمان مشابه در سال گذشته است و در مناطق مختلف کشور به ۱۹ تا ۲۱ قلم می رسد. در عین حال توزیع دارو در شرکت‌های پخش ظرف ماه‌های اخیر در استان‌ها تحت کنترل مستقیم دانشگاه‌های علوم پزشکی و در کل کشور تحت نظارت سازمان غذا و دارو بوده است و اجازه انباشت دارو در داروخانه‌ها داده نخواهد شد.

وی در واکنش به اظهارات یکی از مدیران هلال احمر در مورد فهرست کمبودهای دارویی، با غیر کارشناسانه خواندن این اظهارات اظهارکرد: مرجع نظارت و پایش کمبودهای دارویی، اداره کل دارو و مواد تحت کنترل سازمان غذا و داروست که از منابع چندگانه بازار دارویی کشور را رصد می‌کند. از طرفی تعریف کمبود دارویی هم مشخص است. اینکه برند خاصی از داروی خاصی در بازار موجود نباشد یا زنجیره داروخانه‌های متصل به یک سازمان، داروهایی را به اندازه کافی نداشته باشد و یا اقلام تک نسخه‌ای و خارج از فهرست دارویی کشور و انواع مکمل‌ها در بازار نباشند، هیچکدام به منزله ضرورت ورود این اقلام به فهرست دارویی کشور نیست.

ماموریت داروخانه‌های هلال‌احمر بازتعریف شود

جهانپور ادامه داد: ماموریت داروخانه‌های سازمانی و دولتی و غیرخصوصی از جمله داروخانه‌های هلال احمر باید باز تعریف شود. در شرایطی که بخش خصوصی با بیش از ۱۲ هزار داروخانه در اقصی نقاط کشور درحال ارائه خدمات دارویی است، داروخانه‌های غیرخصوصی باید به سمت برداشتن بار زمین مانده بروند. ارائه داروهایی که به‌طور همزمان در بخش خصوصی ارائه می‌شود، نوعی بنگاه‌داری بدون وجه است. این داروخانه‌ها باید به فلسفه وجودی خود بازگردند.

اجازه انباشت دارویی در داروخانه‌های خاص را نمی‌دهیم

وی تاکید کرد: توزیع مدیریت شده دارو با نظارت سازمان غذا و دارو تداوم خواهد یافت و نیاز یک تا دوماهه داروخانه‌ها با تشخیص و برآورد معاونت‌های غذا و داروی دانشگاه‌های علوم پزشکی و بر اساس روند مصرف گذشته و نه صرفا بر اساس درخواست و تقاضای داروخانه، با اولویت بخش خصوصی در اختیار داروخانه‌ها قرار خواهد گرفت و اجازه انباشت دارویی در نقطه‌ای خاص یا داروخانه‌های خاص داده نخواهد شد.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.
آموزش هوش مصنوعی

تا دیر نشده یاد بگیرین! الان دیگه همه با هوش مصنوعی مقاله و تحقیق می‌نویسن لوگو و پوستر طراحی میکنن
ویدئو و تیزر میسازن و … شروع یادگیری:

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    نظر کاربران

    • بدون نام

      این همش تکذیب میکنه ازش هرچی که میپرسند تکذیب میکنه

    • بدون نام

      انسولین کمیاب شده اطلاع رسانی کنید.مخصوصا نوراپیدخیلی کمیاب است .من خودم خیلی داروخانه ها رفتم نبود.انسولین برای بیمارازنان شب واجب تراست.فکری بکنید.مسلمان.غذای سگ واجب نیست.فکربیماران دیابتی باشید.

    • بدون نام

      گمبود دارو نداریم اما احتکار چرا تا دلت بخواد .....

    • بدون نام

      چرا نظرات مادرپانویس درج نمی‌شود.

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج