۹۶۲۸۵۲
۵۰۱۵
۵۰۱۵
پ

موردی از کرونا تاکنون در فارس گزارش نشده است

معاون دانشگاه علوم پزشکی شیراز اعلام کرد که تا صبح پنج‌شنبه یکم اسفند هیچ مورد مشکوک از ابتلا به کرونا ویروس در هیچ یک از نقاط استان فارس گزارش نشده است.

خبرگزاری ایسنا: معاون دانشگاه علوم پزشکی شیراز اعلام کرد که تا صبح پنج‌شنبه یکم اسفند هیچ مورد مشکوک از ابتلا به کرونا ویروس در هیچ یک از نقاط استان فارس گزارش نشده است.

عبدالرسول همتی بیان کرد: با توجه به اثبات دو مورد فوتی ناشی ابتلا به کرونا در استان قم، سیستم درمانی در استان فارس به حالت آماده باش کامل درآمده است.

او افزود: با توجه تشدید نگرانی‌ها در این باره از امروز پروتکل اجرایی چگونگی کنترل این بیماری تغییر خواهد کرد و با برگزاری جلسه فوری ستاد بحران در استان فارس، تلاش خواهیم کرد تا علاوه بر کنترل مرزهای هوایی، مرز زمینی و جاده‌ای نیز کنترل شوند.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شیراز خاطرنشان کرد: به دلیل حساسیت موضوع طی ویدئو کنفرانسی با حضور وزیر بهداشت و معاونین در صبح پنج شنبه یکم اسفند، آخرین دستورالعمل‌ها ارائه خواهد شد.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج