فلای تودی - بالا استیکی
۹۶۳۴۲۷
۶ نظر
۵۰۰۷
۶ نظر
۵۰۰۷
پ

وزارت بهداشت: مشکلی در تامین ماسک نداریم

مدیرکل امور تجهیزات و ملزومات پزشکی وزارت بهداشت با بیان اینکه روزانه یک میلیون و ۵۰۰ هزار عدد ماسک در کشور تولید می‌شود، گفت: هیچ‌گونه کمبودی در زمینه تامین ماسک وجود ندارد.

خبرگزاری تسنیم: مدیرکل امور تجهیزات و ملزومات پزشکی وزارت بهداشت با بیان اینکه روزانه یک میلیون و ۵۰۰ هزار عدد ماسک در کشور تولید می‌شود، گفت: هیچ‌گونه کمبودی در زمینه تامین ماسک وجود ندارد.

مهندس سید حسین صفوی اظهار کرد: ۱۵ تولید کننده ماسک در کشور، روزانه یک میلیون و ۵۰۰ هزار عدد ماسک تولید می‌کنند که پاسخگوی نیاز کشور است.

وی افزود: قیمت عرضه ماسک‌ها نیز به تمام واحدهای تولید، اعلام شده و نظارت‌های لازم بر تمام مراحل تولید تا عرضه انجام می‌شود.

مدیرکل امور تجهیزات و ملزومات پزشکی تاکید کرد: هیچ‌گونه کمبودی در زمینه تامین ماسک وجود ندارد؛ مردم هیچ‌گونه نگرانی برای تامین ماسک نداشته باشند.

وی یادآور شد: بهتر است تنها افرادی که در معرض افراد مبتلا هستند، از ماسک استفاده کنند.

سریال محکوم نسخه کامل

با تخفیف ویژه در فیلیمو

مشاهده آنلاین

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • حسام

    ....نه ماسک گیر میاد نه ژل ضد عفونی کننده

  • بدون نام

    ما مشکلمون در تامین پولش هست

  • بدون نام

    کم دروغ بگو.ماسک دانه ای 40هزارتومان پیدا نمیشه.

  • علیرضا

    دروغگو

    پاسخ ها

    • ........shanjani......

      ''' اگه مشکل تهیه ماسک داشتیم 'که دو میلیون ماسک به چین 'مفت و مجانی نمی دادیم!!

  • بدون نام

    کذاب

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج