۹۸۲۷۴
۱ نظر
۵۰۰۹
۱ نظر
۵۰۰۹
پ

واکنش به لغو ضیافت شام اشتون و ظریف

«مایکل‌مان»‌ سخنگوی مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا اعلام کرد که قراری برای شام میان «محمد جواد ظریف» وزیر خارجه ایران و «کاترین اشتون» نبود و اشتون و ظریف به تازگی در تهران دیدار کرده بودند و نیاز چندانی برای این دیدار اخیر نبود.

خبرگزاری فارس: «مایکل‌مان»‌ سخنگوی مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا اعلام کرد که قراری برای شام میان «محمد جواد ظریف» وزیر خارجه ایران و «کاترین اشتون» نبود و اشتون و ظریف به تازگی در تهران دیدار کرده بودند و نیاز چندانی برای این دیدار اخیر نبود.

او گفت: « نماینده ارشد اروپا آخر هفته گذشته در ایران بود و زمان زیادی را با وزیر خارجه ایران گذراند و از این رو نیازی برای برگزاری شام کاری در این دوره نبود. (اشتون) مشغول کار با تیم خود است.»

هیئت ایرانی در واکنش به عملکرد اشتون در طی سفرش به ایران و انجام برنامه‌های هماهنگ نشده و اظهارات خلاف واقع مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا؛ ‌شام کاری که قرار بود شب قبل از آغاز مذاکرات انجام شود را لغو کرد.

اشتون گفته بود که همه دیدارهایش در تهران از جمله دیدار با یکی از مجرمان فتنه ۸۸ با هماهنگی وزارت خارجه انجام شده بود.

احتمال می‌رود پیش از انجام گفت‌وگوهای رسمی دیداری بین عباس عراقچی و هلگا اشمیت معاونان ظریف و اشتون برگزار شود.

در دوره‌های قبل مذاکرات بین ایران و ۱+۵، پیش از آغاز مذاکرات رسمی، ظریف و اشتون با یکدیگر دیدار و در خصوص مذاکرات به رایزنی می‌پرداختند.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • بدون نام

    به نظر شما غربی ها به کدامیک از تعهداتشان عمل می کنند! به نظر شما آیا آنان خیر خواه ملت ایران هستند ! آنان در هر حالتی فقط به دنبال منافع نامشروع خود و جلوگیری از پیشرفت علمی ملت بزرگ ایران هستند چه با آنان مذاکره بکنیم و چه روی خوش به آنان نشان ندهیم در هر حالتی آنان می خواهند ما را تحقیر کنند و به ملت ایران و کشور ایران با دیدگاه نامشروع استعماری خود برخورد کنند پس زنده باد ایران، مرگ بر آمریکا مرگ بر اروپا

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج