آدمکشی مثل آب خوردن!
پرونده معروف به «گانگسترهای هالیوودی» که سرکرده بی رحم آن ها مدعی است مثل آب خوردن آدم می کشد! با صدور کیفرخواست به دادگاه رفت و عاملان مرتبط با این جنایت های هولناک به زودی محاکمه می شوند.
روزنامه خراسان: پرونده معروف به «گانگسترهای هالیوودی» که سرکرده بی رحم آن ها مدعی است مثل آب خوردن آدم می کشد! با صدور کیفرخواست به دادگاه رفت و عاملان مرتبط با این جنایت های هولناک به زودی محاکمه می شوند.
ماجرای «قتل های گانگستری» از آبان سال ۱۳۹۲ زمانی در دستور کار پلیس قرار گرفت که مرد ۴۵ ساله ای به نام «برات علی» در حالی که قصد داشت خودرواش را از پارکینگ منزل در شهرستان تربت جام بیرون بیاورد، توسط سرنشینان یک دستگاه موتورسیکلت به رگبار بسته شد و جان سپرد. در تحقیقات پلیسی، هویت موتورسواران نقابدار شناسایی شد و جوانی به نام «مجتبی» به اتهام جنایت مسلحانه به دام افتاد اما «مهدی- الف» معروف به «سیاه» که سرنشین دیگر موتورسیکلت بود به مکان نامعلومی گریخت.
مدتی بعد در پی وقوع یک قتل مسلحانه در یکی از روستاهای اطراف مشهد، بررسی پرونده جنایت مسلحانه تربت جام به مشهد رسید چرا که برخی فرضیه های پلیسی از مطابقت داشتن گلوله های شلیک شده در جنایات مذکور حکایت داشت. تحقیقات کارآگاهان اداره جنایی پلیس آگاهی خراسان رضوی درباره «سیاه» نشان می داد که او سال ۸۳ به دلیل تخلفات مکرر از محل کارش (یکی از نهادهای نظامی) اخراج شده و بعد از آن با دستبرد مسلحانه به یک طلافروشی در باخرز، حدود هشت سال را در زندان سپری کرده است.
گزارش حاکی است، در حالی که بررسی های کارآگاهان با فرماندهی مستقیم سرهنگ غلامی ثانی (رئیس اداره جنایی) در این باره ادامه داشت ،اوایل مرداد سال ۹۶، سرنشینان یک دستگاه پژو در جاده سنتوی مشهد، راننده یک خودروی دیگر در بولوار آزادی را با شلیک های رگباری از سلاح وینچستر مجروح و روانه بیمارستان کردند. این ماجرا پای زنی به نام «الف» را به میان کشید که با یکی از سرنشینان خودرو به نام «شهاب» ارتباط داشت اما قبلا صیغه فردی زندانی بود! با اطلاع یافتن دیگر اطرافیان این فرد زندانی از آشنایی اینستاگرامی زن جوان با «شهاب»، نقشه جنایی دیگری برای قتل «شهاب» در مشهد طرح شد و هشت روز بعد، زمانی که شهاب قصد داشت به شمال کشور برود در چهارراه امامیه منطقه قاسم آباد، هدف گلوله قرار گرفت ولی برادر او در این ماجرای مسلحانه به قتل رسید.
هنوز تحقیقات کارآگاهان درباره پرونده جنایی قاسم آباد با صدور دستورات ویژه ای از سوی قاضی کاظم میرزایی ادامه داشت که بیست و دوم اردیبهشت سال ۹۷، جنایت مسلحانه دیگری در میدان تلویزیون مشهد (جمهوری اسلامی) سر و صدا به پا کرد. عاملان جنایت سوار بر یک دستگاه پراید در اطراف میدان تلویزیون توقف کردند و ناگهان یکی از سرنشینان آن در حالی که سلاح کلاشینکف را در دست می فشرد به طرف سرنشینان یک دستگاه پژو رفت و آن دو نفر را در داخل خودرو به رگبار بست و سپس از محل گریخت.
با حضور قاضی علی اکبر احمدی نژاد (قاضی ویژه قتل عمد) در صحنه جنایت، بررسی های تخصصی در این باره آغاز و مشخص شد که جنایت مذکور ارتباط ریشه داری با پرونده جنایت مسلحانه قاسم آباد دارد و «شهاب» به عنوان یکی از متهمان پرونده قتل های میدان تلویزیون مطرح شد. در نهایت کارآگاهان اداره جنایی پلیس آگاهی خراسان رضوی که با هدایت سرهنگ حمید رزمخواه (رئیس پلیس وقت آگاهی خراسان رضوی) وارد عمل شده بودند در چند عملیات هماهنگ و غافل گیرانه موفق شدند پنج تن از عاملان اصلی این جنایت ها را دستگیر کنند و به پنجه عدالت بسپارند.
در این میان «مهدی الف» معروف به «سیاه» که ناباورانه در چنگ کارآگاهان افتاده بود ضمن اعتراف به سه جنایت مسلحانه در تربت جام و میدان تلویزیون مشهد، به شلیک مرگباری در قوچان نیز اعتراف کرد که جوانی را مقابل منزل مسکونی اش هدف گلوله قرار داده بود. این متهم خطرناک که به شیوه گانگسترهای هالیوودی دست به جنایت می زد در اعترافات خود گفت: من مثل آب خوردن آدم می کشم، در واقع به آدم کشی اعتیاد دارم! برخی گنده لات ها فقط ادعا می کنند اما من اول عمل می کنم بعد حرف می زنم!
با وجود این می خواهم بدانم چه کسی مرا لو داد که اگر از همدستانم باشد او را در زندان هم می کشم! گزارش خراسان حاکی است، با تکمیل پرونده اتهامات مختلف سرکرده باند گانگسترهای هالیوودی ،کیفرخواست این پرونده در مشهد صادر و با دستور مقامات قضایی، با توجه به اهمیت و حساسیت آن، به شعبه پنجم دادگاه کیفری یک خراسان رضوی ارسال شد تا با تجمیع پرونده جنایت های مذکور، این متهمان خطرناک، توسط قضات زبده و باتجربه دادگاه کیفری به ریاست قاضی مصطفی بندهای و مستشاری قاضی محمد شجاع پورفدکی محاکمه شوند.
تبلیغات متنی
-
یکتا ناصر بهخاطر منوچهر هادی درخواست حلالیت کرد
-
فشار برای برکناری پیمان جبلی بالا گرفت
-
روسیه تهدید به استفاده سلاحهای اتمی کرد!
-
بروکسل تصمیم ایران درباره ارتش را رد کرد
-
واکنش رسمی به دیدار احمدینژاد با چهره جنجالی آمریکا
-
رفتار عجیب و بیادبانه محمدحسین مهدویان در جشنواره فجر
-
حضور مجدد الناز ملک در جشنواره پس از حواشی روز گذشته!
-
اقدام امنیتی برای حفاظت از تهران و پایگاه فردو
-
فراخوان برای آنفالو کردن هادی چوپان در اینستاگرام
-
الناز شاکردوست از سینما خداحافظی کرد
-
صداوسیما فهرست اهداف حمله به امارات را اعلام کرد
-
محسن یگانه علیه صداوسیما به سیم آخر زد
-
بازیگر پایتخت از حضور این خانم در جشنواره فجر شاکی شد
-
یک ملیپوش دیگر از تیمملی خداحافظی کرد
-
وضعیت برگزاری کلاس تحصیلات تکمیلی در نیمسال دوم
-
یکتا ناصر بهخاطر منوچهر هادی درخواست حلالیت کرد
-
بروکسل تصمیم ایران درباره ارتش را رد کرد
-
واکنش رسمی به دیدار احمدینژاد با چهره جنجالی آمریکا
-
رفتار عجیب و بیادبانه محمدحسین مهدویان در جشنواره فجر
-
اقدام امنیتی برای حفاظت از تهران و پایگاه فردو
-
فراخوان برای آنفالو کردن هادی چوپان در اینستاگرام
-
الناز شاکردوست از سینما خداحافظی کرد
-
صداوسیما فهرست اهداف حمله به امارات را اعلام کرد
-
یک ملیپوش دیگر از تیمملی خداحافظی کرد
-
حضور داماد یهودی ترامپ در نشست جمعه با ایران
-
نطق شبانه ترامپ درباره مذاکره با ایران در استانبول
-
جمله معنادار روی لباس چهره مشهور در جشنواره فجر
-
پیغام غیرمستقیم نتانیاهو درباره حمله ایران
-
پروازهای ایران به دو مقصد خارجی دوباره برقرار شد
-
زمان دیدار ویتکاف و عراقچی در استانبول مشخص شد
-
ناو هواپیمابر لینکلن دریای عمان را ترک کرد
-
مداح مشهدی شعار «این آخرین نبرده» را اجرا کرد
-
یک افغانستانی صاحب جایزه بدترین خانه سال جهان شد!
-
اعزام پهپادهای سپاه برای تعقیب آبراهام لینکلن
-
خشم منوچهر هادی در جشنواره فجر: دیکتاتور هستید!
-
سفارت ایتالیا در تهران تعطیل شد
-
ادامه اعزام نیرو و تجهیزات نظامی آمریکا به منطقه
-
ورود کاروان نظامی بزرگ آمریکا به عراق
-
پدیده دنیای مداحان در شبکه سه رونمایی شد
-
زمان دیدار ویتکاف و عراقچی در استانبول مشخص شد
-
خبر مهم؛ آمریکا در حال تخلیه پایگاه العدید قطر
-
نیروهای ویژه آمریکا در دیگو گارسیا مستقر شدند
-
جزئیات طرح جدید افزایش حقوق کارمندان
-
حرکت زشت و زننده مجری شبکه افقِ صداوسیما
-
توافق ایران با آمریکا وارد فاز تازهای شد
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
-
سالن های آرایش و زیبایی
-
پزشکان پوست و مو
-
آموزشگاه آشپزی در تهران
-
گالری پوشاک
-
اخذ ویزا
-
کاشت ناخن
-
محصولات پزشکی
-
تدریس خصوصی
-
مزون و شوی لباس
-
اعزام دانشجو
-
خدمات آرایشی و زیبایی
-
خدمات درمانی
-
مدارس
-
طلا و جواهر و زیورآلات
-
صرافی
-
محصولات آرایش و زیبایی
-
خدمات حیوانات خانگی
-
مهد کودک
-
مبلمان
-
سیسمونی و نوزاد
-
مراکز درمانی
-
پت شاپ
-
رستوران و تهیه غذا
-
تعمیرات مبل در تهران
-
خدمات تفریح و سرگرمی
-
پزشکان متخصص
-
باشگاه های ورزشی
-
فست فودهای تهران
-
سرویس خواب
-
موبایل
-
دکتر زنان در تهران
-
فروشگاه ها و لوازم ورزشی
-
کافی شاپ و سفره خانه
-
دکوراسیون داخلی
-
لوازم خانگی
-
دندانپزشکان
-
آموزشگاه ها
-
صنایع غذایی
-
تزیینات داخلی
-
خدمات منزل
-
دندانپزشکی کودک
-
آموزشگاه زبان در تهران
-
تشریفات و موسسه پذیرایی
-
خدمات ساختمان
-
فروش و خدمات خودرو
-
پزشکان زیبایی و لاغری
-
آموزشگاه موسیقی
-
خدمات مجالس
-
قالیشویی در تهران
-
سایر خدمات
-
جراحی بینی و زیبایی
-
آموزشگاه هنری
-
آتلیه عکاسی
-
آژانس مسافرتی و هتل
نظر کاربران
اینی که میگه مثل آب خوردن ادم میکشم...اینو روزی یک عضو بدنشو قط کنید بندازین جلوی ی تمساح گرسنه تا خورده شدن خودشو ببینه
پاسخ ها
دقیقا حقش همینه
ای ول خوب گفتی لعنت بهش
جالبه که کلمه پنجه عدالت تو بیشتر خبرهای مشابه این استفاده میشه؛آخه عدالت اگر پنجه داشت وقتی که اون بابا به جرم سرقت مسلحانه به زندان میره بعداز هشت سال بیرون نمیاد و تو همون پنجه عدالت گرفتار میمونه!!!قسم روباه رو باور کنیم یا دم خروس.
کارگردان هالیوود باید از دزدان ایرانی آموزش ببینه.
پاسخ ها
خخخخ
تگزاس جلوی ایران باید برود جلو بوق بزند
فیلم زیاده دیده این بدبخت و نتونسته بفهمه که فیلمه!
این بی وجود اگر بکش بود میرفت دونه درشتا رو میکشت که ملتو پودر کردن نه مردم بیگناه معمولی رو
اینو دونه درشتا ساپورت میکنن که شهر بشه جنگل اونام بدزدن
وقتی آدم میکشه واز زندان راحت آزاد میشه معلومه راحت این همه مردم میکشت بدون هیچ گناه
و باز هم جنایت در مشهد!!!
کارترامپ
حتما کار دشمنه هاهاهاهاها
اگر واقعا ادمکشه چرا پرونده سریع پیگیری نمیشه و چرا اعدامش نمیکنن
پاسخ ها
یعنی چی میخوای بگی ولش میکنن حالت خوبه
چرا هرچی جنایت و تجاوز وادم کو شیه تو مشهد انجام میشه
خودت فکر میکنی دلیلش چی باشه
چون اینها همشون پول و پارتی دارن.....!!!!!!!!!
چرا بعضیا اینقدر بی رحمن ، مگه قلب ندارن اینا ؟ شب چطوری سرشونو رو بالشت میزارن راحت میخوابن؟ آخ آخ آخخخخخخ
اینجور افراد رو باید حداقل سه بار حکم اعدام بدن ..و جسدش هم به آتش بکشن که کسی جرات این لات بازیا به سرش نزنه. حق همینه. خوبه قاضی نشدم. خخ
ادم کشی در ایران از فیلمهای هالیودی راحت تره من نموعه بارزشو دارم حالا هر کس از رییس قضا تا پایینتر بیان بگن نیست بعد یه مناظر بزارن بامن
واما باز هم مشهدددددددددد
مشهد شده تگزاس.
واقعا چه دلی دارن اینا من دلم نمیاد مورچه را بکشم
همچین ادمهای رو باید ی کاری کنن که از اوردن این کلماتم هراس داشته باشن
کسی که این اخبار را نوشتی سلاح وینچستر تک تیرانداز است رگباری نیست که نوشتی رگباربست
فردا با عفو و رافت اسلامی جناب رئیسی بخشیده و تخفیف مجازات میگیره ! و گرنه چنین حیوان درنده ای دیگه چه محاکمه ای داره؟
خب دقت کرده باشین نوشته یارو واسه سرقت مسلحانه هشت سال فقط زندان کشیده و آزاد شده . پس طبیعیه این فرد یه آدم جانی بشه چون فکر میکنه بازم هر کاری کنه باز میره چند سال زندان و باز آزاد میشه . پس مشکل در صدور حکم هاست که جدی نمیگیرن اینجور خلافکارارو
به نظر من زیاد معطل نکنید که شاخه وشانه بکشه سریع تر حکم را اجرا کنید تا درس عبرتی باشد برای دیگران
مشهد کلا جرم زیاده
یا خدا اینها از کجا اومدن میگه معتاد ادمکشی هست و یه نفر رو مثله اب خوردن میکشه